Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  15 2991
Alt jeg fant da jeg søkte på noe ord som 'drøm', 'drømmer' og 'drømmetydning' va rus-emner.

Uansett, jeg har noen spørsmål angående dette. Fordi jeg har hatt endel awkward drømmer i natt - og lurer på om noen kanskje kunne hjelpe meg å tyde de.

De standard ting jeg har drømt om er da å miste tennene mine og vann , men jeg tok med meg tennene og mistet dem - fant de igjen og fikk fikset de på plass. Og når det kommer til vannet var det snakk om 4-5 unger som drev å lekte. Alle i 2-3 års alderen. Den ene lå på bunn, hold på å drukne. Jeg skulle hente han opp, men kom på at jeg hadde ting i lommene som jeg måtte ta ut. I det jeg drev å tar ut tingene kommer det e annen gutt opp ifra vannet med gutten i armene, og en mann ut en dør som plutselig bare var der. Mannen som kom ut døra sa ikke takk for at ungen ble reddet, men han lurte på hva jeg drev på med. Fordi han trodde jeg drev å kledde av meg for å blotte meg for ungene. Jeg sa jo selvfølgelig hva jeg drev på med, at jeg skulle redde guttungen - bare at en annen kom meg i forkjøpet. Og mer så jeg ikke til han.

De guttene var noen jeg kjente igjen når jeg satte meg ned å tenkte meg om. Fordi jeg har arbeidet i en barnehage for 2 år siden (praksisplass) - og da gikk de der.

Jeg er bare helt forvirret og satt ut av drift etter dette - og søker etter noen, kanskje enkle, men greie svar.

Takker på forhånd.
Søk på google etter dream interpretation (eller hvordan det staves google retter det ihvertfall) så finner du sider hvor du bare velger symbolet, f eks tenner og vann. Vann mener jeg forresten betyr endring til det bedre eller noe sånt. Vet em ei bra side men den ligger i mine favoritter, så har ikke linken her.
tenner:
Skjeve tenner betyr løgn eller liten selvrespekt. Det samme gjelder hvis tennene
faller ut. Den som har ”problemer” med tennene er den som vil lyve eller har
liten selvrespekt. Hvis vedkommende lyver vil han/hun snart bli avslørt. Svelger
du en tann vil du snart måtte innrømme du har sagt noe feil. Et gebiss betyr
hjelp til å løse et problem. Utslitte eller ødelagte tenner betyr slutten på et
forhold eller vennskap. Vonde tenner betyr familiekrangler. Blir tennene
reparert vil du få gode nyheter. Blir de trekt vil du få en god mulighet når det
gjelder investeringer. Løse tenner betyr at du har venner som du ikke kan stole
på. Råtne tenner betyr helseproblemer. Pene tenner betyr lykke og fremgang. En
tann som er lengre enn de andre symboliserer dårlige nyheter. Pusser du tenner
vil du komme over det som har holdt deg tilbake. Bruker du en tannpirker eller
pirker i tennene på andre måter, har du en falsk venn.

vann:
Klart vann er alltid et godt tegn og symboliser blant annet hell, fremgang og en
ny start i livet.
Hvis vannet ikke er klart er det alltid et dårlig tegn og må
tas som en advarsel.
Uklart vann kan bety følgende ting; uhell, sykdom, død,vold, tap av kjærlighet
eller penger.
Leker du i klart vann vil du oppleve en nydelig kjærlighetsaffære.
Er vannet uklart når du leker i det, kan forholdet bli voldelig.
Ukontrollerte vannmasser kan bety at du må få større selvkontroll.
Temperaturen kan også bety noe, hvis vannet er for kaldt viser du ikke nok
følelser.
Hvor rolig vannflaten er kan si noe om hvordan du vil få det, hvis vannflaten er
helt rolig vil du få det bra. Vann kan også være et symbol på renselse, hvis du
bader eller vasker deg med vann er det sannsynlig at du forbedrer deg.
Drikker du vann som er uklart, skittent eller varmt kan du komme til å miste
status eller penger.
Hvis du drikker klart og kaldt vann vil ting gå bra.
Når du drømmer om vann må du alltid analysere alle detaljer i drømmen.

barn:

Der det er liv er det håp.

Dette kan være en ønskeoppfyllende drøm.
Vurder drømmen nøye og se på de andre symbolene.

Hvor stort er barnet?
Er det et spebarn, så kan det symbolisere kreativitet eller nye ideer.
Når en ser barn i drømmen sin, så må en også vurdere hvilken sinns stemmning
barne er i.
Et barn som gråter, kan bety at det venter en litt skuffelse, eller dårlig helse.
Mens et lykkelig barn kan bety at du har eller vil få et fantastisk
kjærlighetsforhold.
Å drømme om et barn kan også si noe om deg selv, det kan utgjøre en barnslig
side av din personlighet eller si noe om ditt følelsesliv.

www.drommetydning.no
(det enkle er ofte det beste )

PS. har aldri vært borti denne sia før, og så detaljert drømmetydning må jo nesten være for godt til å være sant. men du får jo bare prøve sjøl

ganske rart hvordan noen kan lage en fasit på hva drømmer betyr, men når men (jeg) tenker etter så pleier det faktisk å stemme.
men da tenker jeg ikke på sånn astrologi 'kan-passe-alle' spådom skiter, men at de gangene jeg drømmer en ting, lurer på hva det er, sjekker det opp og tenker etter så er det faen meg rett.
Sist endret av HellToPay; 4. september 2006 kl. 15:37.
Jeg skal lagre den url-en... takk for svar - ser ut til at jeg kan få en bra fremtid i følge dette : D
Bare for å trolle litt poster jeg en av mine syke, syke drømmer.

Det starter med at jeg ser på NOKAS ranet, så kommer polititet og skal pågripe meg. Jeg løper bort til en bensinstasjon og tar en moped (trodde jeg), senere viste det seg at mopeden var en vannskuter som kjørte på land(!). Så kjører jeg litt rundt på noen veier, og til slutt kommer jeg til en skogsvei. Der kjører jeg litt rundt med en haug med politibiler etter meg. Så snur jeg og hopper over alle bilene. Så hopper jeg utfor prekestolen, som på mystiskt vis var i en skog i Bergen. Politibilene stopper på kanten. Nedenfor ligger en en fin kystby ala Miami elns. Jeg kjører litt rundt i byen og fyller bensin på en bensinstasjon, så stikker jeg fra regningen. Deretter kjører jeg til en liten øy med èn palme på. Så hopper jeg uti havet og drukner. *våkner*

Tyd den :P
jeg tror igrunnen ikke på "drømmetydning" pr. pseudovitenskaplig betegnelse.

jeg tror det er en grunn til at du drømmer akkurat det du gjør, og jeg kan til nød si meg enig i visse arketypiske symboler.

f.eks. har jeg hørt at å miste tenner er tegn på depresjon, selvkontroll, tegn på sykdom, underbevisstheten som forsøker å fortelle deg at du er misbrukt, osv. Så det er en del å ta av.
Mener å huske at jeg har hørt at drømmer er minner som hjernen jobber med å lagre. Hvis det er det så er jeg litt i tvil angående tyding av drømmer.
hehe.. drømmer er moro, har du litt kontroll kan du lære mye i de også. her nytter det ikke spørre google akkuratt her har jeg finniut, spørr heller karakterende du møter i drømmen.
typisk drøm for meg.
"merker noe er unormalt og jeg ikke lenger kjenner kroppenmin ligge rolig i sengen lengre. lyder, former, lukter, følelser og oppmerksomheten min blir oppimot dobbelt så kraftig som når jeg er våken(ikke drømmer).. automatisk skjønner jeg at dette er en drøm og har oftest 80-98% kontroll over hva som skjer. liker jeg ikke noe kan jeg fjærne det, mangler jeg noe jeg liker erd et bare å skrike ut så er det der i det neste øyeblikk. ordet frihet er ikke beskrivelig... grenser er etet ord un mening i denne verdenen. kan selv reise rundt å besøke spennede mennesker og plasser. spørr hva de står for/betyr. samt jeg kan flyte med en drøm og bare spørre kommentarer ettervært.." for deg som ikke har fått en ide hva dette er så vil jeg anbefale deg å sjekke ut fenomenet "klar drømming/lucid dreaming" evnt http://www.ld4all.com
seff i bunn og grunn kan du også "spawne" noe du kaller google i en drøm og spørre den om alt du måtte ønske, alle svar er ikke like "logiske" da men.. i en syk og forvridd måte så gir igrunn alle mening (tross alt degselv du spørr så hvorfor skulle de ikke:P)

det var alt jeg hadde å komme med
lykketil
Når jeg etterhvert klarer å forstå at drømmene mine er bare drømmer, da holder jeg bare på å vokne.

Gøy hvordan drømmene bare tilpasser ting som om prekestolen plutselig dukker opp, og personene du er sammen med bare endres selv om det er helt ulogisk. Bare det passer inn i handlingen/budskapet til drømmen liksom.

Tror kanskje det med tennene dine betyr at du er lite selvsikker. Det var iallefall det første jeg tenkte. Og kan det ikke hende at da føler at du blir beskyldt for noe du ikke har gjort, eller at det er noe i IRL som du synes er urettferdig. Eller at folk rundt deg har for høye forventninger til deg. Kanskje du utsettes for et krysspress?
Sist endret av BakkiZ; 4. september 2006 kl. 18:12.
Noen netter før jeg skulle ta fly for å komme meg på jobb, drømte jeg at jeg fløy å flyet styrtet, der å da ville jeg ikke våkne, ville bare se hva som skjedde når vi styrta, uflaks for meg hørte jeg masse skrik å ulyder da alt plutseli ble hvit, da tenkte jeg at sikkert på tide å våkne.

Tenkte litt på det den dagen jeg skulle ta fly, men men
Den eneste som virkelig kan tyde dine egne drømmer er deg selv.
Jeg drømte den sammen drømmen min i natt, 2 natten på rad. Det var at jeg var nede med stranden, også ville jeg ta meg en fly tur ut mot havet. Jeg flakset med armene og fløy sent og stille over en klar sjø, jeg kunne se fiskene klart og tydelig Jeg har aldri drømmet to drømmer etter hverandre. Er det posetivt?
Sitat av Bob_marley
Jeg drømte den sammen drømmen min i natt, 2 natten på rad. Det var at jeg var nede med stranden, også ville jeg ta meg en fly tur ut mot havet. Jeg flakset med armene og fløy sent og stille over en klar sjø, jeg kunne se fiskene klart og tydelig Jeg har aldri drømmet to drømmer etter hverandre. Er det posetivt?
Vis hele sitatet...
før når jeg bare hadde normale drømmer kunne jeg ha samme drøm klere uker i strekk.. noenganger også samme drøm med etpar uker mellomrom. marerit (som jeg ikke har hatt etter jeg "lærte" meg LD) kunne jeg ofte ha samme av flere ganger det også (like ekkelt og jævlig vær gang)

tro meg folkens, når drømmene er som å være en gud er det verdt den tiden det tok å lære det.
Noen som får noe fornuftig utav disse drømmene da? fant ikke ran el lignende på den sida.

Har søkt etter jobb på en bensinstasjon og dagen etter drømte jeg første gang, neste drøm kom noen dager senere.

Jeg står alene på bensinstasjonen, kveldstid, og så blir den ranet! Eek! Ikke noe vold eller lignende, bare ran

Hvis jeg får jobben blir det kveld, helg og alene-jobbing. Så sjansen er jo der for at skjer.
Sitat av Lille My
Noen som får noe fornuftig utav disse drømmene da? fant ikke ran el lignende på den sida.

Har søkt etter jobb på en bensinstasjon og dagen etter drømte jeg første gang, neste drøm kom noen dager senere.

Jeg står alene på bensinstasjonen, kveldstid, og så blir den ranet! Eek! Ikke noe vold eller lignende, bare ran

Hvis jeg får jobben blir det kveld, helg og alene-jobbing. Så sjansen er jo der for at skjer.
Vis hele sitatet...
eller at du som person blir snytt/brukt for/i jobben du faktisk gjør. (når det kommer til drømmer så er det skjeeeeldnt direkte..)
jeg og våkner bare når jeg fersker at jeg drømmer, men jeg trur jeg skal prøve det hippie greiene. hørtes artig ut

Sitat av Lille My
Noen som får noe fornuftig utav disse drømmene da? fant ikke ran el lignende på den sida.

Har søkt etter jobb på en bensinstasjon og dagen etter drømte jeg første gang, neste drøm kom noen dager senere.

Jeg står alene på bensinstasjonen, kveldstid, og så blir den ranet! Eek! Ikke noe vold eller lignende, bare ran

Hvis jeg får jobben blir det kveld, helg og alene-jobbing. Så sjansen er jo der for at skjer.
Vis hele sitatet...

jeg vil tro du står en risk for å bli rana uansett når du er kveldsvakt på en bensinstasjon.
litt øde bensinstasjoner er verst..