Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  175 97055
Har røyket en del DMT de siste ukene. Sprøeste molekylet jeg har vært borti, men også det mest interessante.
Driver og leser DMT: The spirit molecule også så jeg ganske oppslukt av emnet om dagen.
På disse mange lange reisene har jeg møtt på en del skapninger som driver å stresser og skal vise meg alt mulig rart. De er bare snille og greie men veldig intense og ikke alltid så lette å forstå seg på. Jeg har lest mye om de tidligere i diverse tripraporter og fått de beskrevet som alver, gnomer og liknende. Vet ikke helt hva jeg vil kalle dem selv men jeg må si det har vært interessant å forsøke å kommunisere med dem.
Det jeg lurer på er om det er noen her som har erfaring med disse vesnene?
Har som sagt lest mye om de men det hadde vært kult å høre hva mine landsmenn har å si om saken..
med fruktkjøtt.
Tias's Avatar
DonorCrew
n,n-DMT du har fått tak i?

Har bare hatt 5-MeO-DMT, og under mine eksperimenter med dette stoffet møtte jeg aldri på noen vesener av noe slag til tross for iherdige forsøk. Det eneste jeg nådde var et slags hvitt metallisk verdensrom, men så var jeg heller aldri alene under trippene, mulig vesene ikke liker andre mennesker.

Hvordan oppfatter du disse vesnene? Hvordan kommuniserer de?
(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
Alphanio's Avatar
Tror du har spilt for mye wow eller sett på ringenes herre for mange ganger før trippene jeg.
Har aldri rørt noen form for DMT men jeg har forstått att hallisene ikke er svake for å si det sånn.

Vil stille samme spørsmål som tias til saken
med fruktkjøtt.
Tias's Avatar
DonorCrew
Disse DMT-alvene er faktisk noe som går igjen hos mange z10an, boken mentalmelt referer til er fullstappet med opplevelser fra alver, klovner og andre mystiske vesener som oppsøker forsøkskaninene.
Jess, alle jeg kjenner som har røyket DMT og fått skikkelig funkis har møtt disse vesnene.
kjenner meg litt igjen, men dog bare på salvia divinorum.
Hver ganger jeg har røyket det har jeg vært i nærheten av små
nisser/legomenn kanskje 40 cm høye som er veldi nyskjerrige som går rundt å kikker å snoker mens jeg observerer de...
mentalmelt's Avatar
Trådstarter DonorAdministrator
Kjenner meg igjen i beskrivelsen hvitt metallisk verdensrom Tias.. De første gangene jeg satt meg i kanonen kom jeg ikke så lang ut som jeg ville heller. Var veldig til stede i rommet fortsatt men bak øynene var det et veldig skarpt hvitgult lysmønster som minnet om en mekanisk storm av hallusinasjoner. Det var egentlig ikke no behagelig så jeg valgte å åpne øynene, noe som var svært interessant..
Fikk et helt annet perspektiv på verden, alt så helt annerledes ut men det føltes ikke som halliser, mer som en ny måte å se verden på.. Alt var veldig klart og tydlig men samtidig helt forandret.
Etter hvert fikk jeg litt bedre teknikk på trekkene og kom et godt stykke lenger ut i en eller annen dimensjon. Da hadde jeg ikke lenger valget om å ha øynene åpne eller lukket. Jeg gled bare ut av kroppen min og ble tatt med på reiser jeg egentlig ikke klarer å beskrive. Men jeg har møtt flere skapninger der ute, og de kommuniserer med en slags telepati eller no. Har ikke hørt dem si et eneste ord men jeg har fortsatt blitt fortalt eller ihvertfal forsøkt fortalt masse helt drøye greier. Stort sett bruker de lysbilder og kroppsspråk og veiver masse med armene mens de maser rundt og prøver iherdig å få meg til å forstå et eller annet. Vifter liksom med virkelighetsbilder opp i ansiktet mitt, og før jeg rekker å bearbeide hva jeg blir vist har de dratt frem noe helt annet. Helt sykt. Av og til funker det, ofte blir jeg bare helt satt ut. De virker ganske gira, klarer liksom ikke slappe av. Fått intrykk av at de ser på meg som et laverestående vesen som ikke evner å se verden for hva den er. Det virker som om de vil at jeg skal lære.
Har lest flere mener at de er portvakter for dimensjonene eller no sånt, at de bare prøver å oppholde meg og hindre meg i å komme videre på reisen, men det vet jeg ikke noe om.. Så langt har jeg ikke klart å rive meg løs fra dem.wow? ringenes herre? hva er det du snakker om?
med fruktkjøtt.
Tias's Avatar
DonorCrew
Hmm. Høres unektelig veldig spennende ut. Spør igjen om det er 5-meo-DMT eller n,n-DMT...?
mentalmelt's Avatar
Trådstarter DonorAdministrator
Å, det er N,N-DMT. Ikke ren, det er en planteekstrakt fra et tre i Australia. Vet ikke hvilket dessverre. Skikkelig seig klissete guffe som lukter veldig spesiellt.. Minner om lukten som slår deg i ansiktet når du åpner en helt ny skoeske. Røyken smaker helt jævlig og kondenserer ofte i munnen hvis du ikke har teknikken på det..

Ikke usansynlig at er det noe 5-MeO-DMT der og forresten, mange av disse plantene som brukes til ekstrakter inneholder begge to. Ofte en del andre liknende psykoaktive stoffer også.
Sist endret av mentalmelt; 30. juni 2006 kl. 17:44.
Terrence Mckenna sa at disse vesnene er ute etter å teste deg, og at det er viktig å huske på at alt det de sier ikke er sant.
Jeg kan bekrefte at det lukter nye sko
DMT hørtes bare _jævli_ spennende ut? :O Det må prøves ut... Er det et vanlig stoff? Aldri hørt om det, men det trenger jo ikke akkurat å bety så jævli mye... Men hvor vanskelig kan det være å få tak i? Hvis jeg skal gjette, så er det vel bare å "kjenne de rette folkene" igjen..?
med fruktkjøtt.
Tias's Avatar
DonorCrew
Du kan kjøpe DMT-holdige planter og ekstrahere DMT fra disse, eller muligens kjøpe 5-MeO-DMT-salt fra research chemical suppliers på nett. Uansett er dette ulovlig, i alle fall ferdig ekstrahert stoff, og jeg oppfordrer dere til å la emnet "hvordan skaffe DMT" ligge videre i denne tråden.

Er også skrevet en del om dette før.
A Real Human Bean
Mullah's Avatar
Donor
Jeg må bare stille spørsmålet: Er disse reisene noe dere tror faktisk finner sted?
Artig tråd, jeg lurer litt på også...om at disse vesene faktisk finnes!
Fordi jeg snakket med endel folk og de sa at de har sett lignende vesner....

Finnes det da en måte å se de uten å prøve psykedeliske stoffer?
Dj-Dolli: Kontakt et medium eller en spirituell organisasjon. Mulig de har gruppereiser :P
hørtes helt utrolig ut..
må jo være sjanse for bad trips eller noe?
ओम नमो नारायण
Dodecha's Avatar
DonorCrew
Sitat hentet fra TiHkAL:

(with 30 mg, smoking) "I placed approx. 30 mg of 5-MeO into a pipe, and smoked it, in one toke, without a second thought. An instant later, I was crawled up on my bed (in the fetal position) with my eyes closed, squirming around, screaming (in my head) 'Fuck! You killed yourself!' I repeated this several times, very fearful of death. I didn't see anything, while my eyes were shut, except for a bright white light, that which you see after staring at a bright light. The only other "vision" was one in my mind - I came to the realization that my life would be wasted if I died there. This showed me all of my scripts being discarded and nothing good happening ever again. It was a glimpse into my future, if I died. I concentrated on breathing and that helped me survive (mentally). I walked into the living room and placed a CD into the stereo, and as the first song started, my attention span disappeared, and I walked back into my bedroom. To my surprise, forty minutes had passed, in what I remembered as mere seconds. This scared me, thinking that maybe I had blacked out. I felt the effect for about an hour, it slowly faded away."
Vis hele sitatet...
Dette er defintivt ikke noe stoff å ta for 'å ruse seg'..
er vel som med alle psykedelika, går på humør og det mentale
mentalmelt's Avatar
Trådstarter DonorAdministrator
Jeg har vært på utkikk etter det i 4-5 år og ikke sett snurten av det. Så var jeg på en psytrance festival oppi skauen for litt siden hvor vi møtte en skrue som kunne hjelpe oss. Bare ren flaks. Det er ikke vanskelig å foreta en egen ekstaksjon men det er bare det å gidde å gjøre det. Litt tiltak bare.
Til spørsmålet om jeg tror opplevelsen er ekte:
Slik jeg ser det er alt du opplever ekte. Det er ikke noe som heter falske følelser. Men det er nå slik jeg ser på virkeligheten da. Jeg mener ethvert individ skaper sin egen virkelighet. Hva som egentlig er rundt deg er ikke så viktig, det vil du aldri kunne være sikker på. Poenget er hvordan du tolker det du sanser.. Du er utstyrt med en rekke sanser som du oppfatter små prosenter av dine omgivelser med, og ved å endre de kjemiske instillingene i kroppen vil du kunne sanse ting på andre måter.. Det blir som å innstille instrumentene dine på andre frekvenser. Husk, det er mye der ute som du vanligvis ikke eller aldri komme til å oppfatte.. Sansene dine er svært begrenset og de fungerer bare som verktøy for å tolke verden, de viser ingen absolutt sannhet.
Alle er forskjellige og alle har forskjellig biokjemi. Vi likner mye på hverandre, men vi er ikke like. Derfor vil alle oppfatte alle ting litt forskjellig og alle vil ha litt forskjellige perspektiver på alt. Et godt eksempel er fargeblindhet. En fargeblind person vil oppfatte for eksempel rødt annerledes enn hva jeg vil. Det er dermed ikke sagt at jeg har noe mer rett enn han. Hans perspektiver like gode som mine, de er bare annerledes.
Nå gled jeg kanskje litt ut her. Poenget mitt er, hvis du opplever noe, sanser noe eller har en følelse av noe, så er det en del av din virkelighet der og da.. Det er så virkelig som det går ann å bli.

Med alt dette sagt vil jeg også si at jeg mener det er viktig å ikke ta alt du opplever så veldig seriøst. Livet er et eventyr, møt det med åpensindig eventyrlyst.
Meget godt sagt, min gode mentalmelt! Meget godt sagt, indeed!
▼ ... noen måneder senere ... ▼
DMT er en naturlig substans i hjernen, ifølge Terence McKenna.


Det er også bevist at DMT skytes inn i hjernen ved fødsel og ved død.


Terence McKenna nevner også at du trenger bare ta DMT en eneste gang for å kunne oppleve trippen resten av livet. Dvs at om du har røykt DMT, vil du kunne fortsette trippen i søvne/drømmeland resten av livet ditt. Fett? =)
mh9: Er det BEVIST at det frigjøres DMT i kroppen under fødsel/død?
Jeg har hørt om teorien, men trodde ikke det var bevist...
Har du en kilde?
har lest litt om dmt tidligere og der mener jeg at det sto at dmt er et stoff hjernen skiller ut når man sover slik at man drømmer, og at det som skjer når man røyker det er at går in i en drømmelignende tilstand bare våken.

dmt: er et stoff som er i alle levende ting og kan ekstrakteres derifra. hvordan dette gjøres vet jeg lite om.

pm meg gjerne hvis det er noen som hvet.
mentalmelt's Avatar
Trådstarter DonorAdministrator
Selv om jeg liker å diskutere dette emnet synes jeg det er unødvendig å dra opp saken med mindre man har noe interessant å si. At dmt forekommer i menneskekroppen og mye annet som lever vet de fleste som er interessert i dmt. Men hvor det produseres, og i hvilke sammenhenger det brukes er det ingen som vet, bare mange som spekulerer. Drømmer, fødsel og død, dette er bare gode eventyr foreløpig. Strassman har en del gode vitenskapelige fakta til å backe opp spekulasjonene sine, men det er fortsatt spekulasjoner, og det er ikke noe av dette som er bevist.
Og når det gjelder McKenna, så er det viktig høre godt etter på hva han sier. Han har mye vitenskapelig fakta han og, men mye av det han legger frem er teorier, og mye er basert på hans egne individuelle opplevelser. Dette sier han også selv..
med fruktkjøtt.
Tias's Avatar
DonorCrew
Ja, det er viktig å ta McKenna med en klype salt. Mye av det han sa var veldig bra og fornuftig, og han minnes uten tvil som en av de som bidro mest til det psykedeliske 1900-tallet, men en del er... vel, ja, som mentalmelt sier: det er lite som er fastslått empirisk.
Dodecha: Mener du PIHKAL(Phenetylamines I Have Known And Loved)?Kapittelet "Crisis" i denne boken er noe alle som driver med sterke psykedelika burde lese....og resten av boka også selvfølgelig...
Sist endret av streckster; 8. desember 2006 kl. 18:01.
mentalmelt's Avatar
Trådstarter DonorAdministrator
Nei, han mener TIHKAL som han skrev. Tryptamines I Have Known And Loved
(I og med at vi snakker om et tryptamin her)
▼ ... over en måned senere ... ▼
Sitat av mentalmelt
Jeg har vært på utkikk etter det i 4-5 år og ikke sett snurten av det. Så var jeg på en psytrance festival oppi skauen for litt siden hvor vi møtte en skrue som kunne hjelpe oss. Bare ren flaks. Det er ikke vanskelig å foreta en egen ekstaksjon men det er bare det å gidde å gjøre det. Litt tiltak bare.
Til spørsmålet om jeg tror opplevelsen er ekte:
Slik jeg ser det er alt du opplever ekte. Det er ikke noe som heter falske følelser. Men det er nå slik jeg ser på virkeligheten da. Jeg mener ethvert individ skaper sin egen virkelighet. Hva som egentlig er rundt deg er ikke så viktig, det vil du aldri kunne være sikker på. Poenget er hvordan du tolker det du sanser.. Du er utstyrt med en rekke sanser som du oppfatter små prosenter av dine omgivelser med, og ved å endre de kjemiske instillingene i kroppen vil du kunne sanse ting på andre måter.. Det blir som å innstille instrumentene dine på andre frekvenser. Husk, det er mye der ute som du vanligvis ikke eller aldri komme til å oppfatte.. Sansene dine er svært begrenset og de fungerer bare som verktøy for å tolke verden, de viser ingen absolutt sannhet.
Alle er forskjellige og alle har forskjellig biokjemi. Vi likner mye på hverandre, men vi er ikke like. Derfor vil alle oppfatte alle ting litt forskjellig og alle vil ha litt forskjellige perspektiver på alt. Et godt eksempel er fargeblindhet. En fargeblind person vil oppfatte for eksempel rødt annerledes enn hva jeg vil. Det er dermed ikke sagt at jeg har noe mer rett enn han. Hans perspektiver like gode som mine, de er bare annerledes.
Nå gled jeg kanskje litt ut her. Poenget mitt er, hvis du opplever noe, sanser noe eller har en følelse av noe, så er det en del av din virkelighet der og da.. Det er så virkelig som det går ann å bli.

Med alt dette sagt vil jeg også si at jeg mener det er viktig å ikke ta alt du opplever så veldig seriøst. Livet er et eventyr, møt det med åpensindig eventyrlyst.
Vis hele sitatet...
Etter jeg leste dette ble jeg meget sjokkert på at jeg aldri har tenkt på det. Meget bra innholdsmessig.

Thumbs up
fy fela for noe saker! hehe, har fått anskaffet 30g trøket: Ayahuasca og 25g trøkede Chacruna blader. Noen som vet om en god mix for og få god effekt, helst i te for det skal vist vare lengst og best.. Og er dette samme greine? De inneholder MEOI(eller hva det heter) og DMT stoffene og skal være veldig hallisunogent i følge wikipedia: http://no.wikipedia.org/wiki/Dimetyltryptamin , se litt ned på siden når det kommer tekst..
Kanskje lurt å vite litt mer om stoffet før du dytter det i deg? Virket bare som om du ikke hadde så mye kunnskap om det, og når det gjelder slike ting er kunnskap viktig

Erowid er jo en veldig god kilde for slikt, der burde du kunne finne dosering, måter for inntak osv. osv.

Foruten det hadde det kanskje vært smart å søke på google?
Finnes tross alt MANGE guider til slikt for de som lurer.

Edit: MAOIR.
ओम नमो नारायण
Dodecha's Avatar
DonorCrew
Har fått hørt flere steder at at det er visst best å røyke ren dmt først, ettersom ayahuasca er en langvarig og kraftig tripp, i tillegg til at du spyr endel i starten.

Om du ikke har erfaring med psykedelika bør du i det minste ha en nykter kompis tilstede for å passe på deg. Dette er ikke noe 'leketøy'
▼ ... over en måned senere ... ▼
Jeg har sett alver (relativt pene og ikke som på noen tegninger jeg har sett før) som har danset rundt, som jeg har prøvd å kommunisere med (går kun på telepati, de kan iallefall gi meg beskjeder) og finne litt mer ut av.
Dette var på syre da, ikke DMT.
▼ ... noen måneder senere ... ▼
mentalmelt's Avatar
Trådstarter DonorAdministrator
Disse alvene, eller entitetene dukker jo opp både her og der. På LSD, sopp, DMT, salvia osv. Gnomene i soppen, alvene i DMT og Salvia-Gudinnen er jo bare noen eksempler på de entitetene som det stadig rapporteres om.

Har spekulert litt i om de alle er uttrykk for den samme energien, som med mange ansikter påtar seg den rollen og identiteten som er naturlig for de enkelte stoffenes egenskaper.

Men på en annen side, så kan de være veldig ulike, og ser ofte ut til å ha vidt forskjellige agendaer. En del rapporter forteller jo til og med om møter med ondsinnede eller truende vesener, selv om de heldigvis stort sett beskrives som gode eller nøytrale..

Om de er et produkt av vår egen psyke, eller om de eksisterer i parallelle dimensjoner er jo også et aktuelt spørsmål, men slik jeg personlig ser det går de to mulighetene egentlig ut på det samme..

Det finnes en rapport, skrevet av den noe legendariske D.M. Turner, hvor han beskriver et møte med en salvia entitet og en dmt entitet samtidig.. Artig lesestoff for de interesserte..

http://www.erowid.org/library/books_...norin/j9.shtml
Sist endret av mentalmelt; 8. juni 2007 kl. 00:43.
Alvene ble av Terence McKenna beskrevet som "self-transforming machine elves" og går igjen i mange DMT-tripper.
Han identifiserte dem som den samme typen vesener som viser seg for enkelte mennesker i form av romvesener, nærmere bestemt såkalte "greys".
▼ ... over en uke senere ... ▼
er ikkje akkurat berre DMT alvene går igjen. personlig har eg ikkje prøvd DMT, men har sett små folk som kan minne om noe fra ein horror film på salvia hehe.. men morsome er dei så eg pleier knekke meg i latter hehe.. siste erfaringen såg eg ein dverg med langt svart går stående oppå toppen av ei tømmer renne (slik som er på tivoli) og eg var på vei ned og snudde meg og såg han stå på toppen hehe.. så reiste eg meg opp i stolen og eg delte vannet (føltest ut som eg var ein del av vannet) noe som var eit UTRULIG rar og morsom følelse hehe.. satt og lo av meg selv i 10sek etterpå det hehe..

vil sei dette var ein level 3/4 tripp pga var ikkje så sterke og langvarige halliser og viste kor eg var og kva som skjedde gjennom det heile. men level5 blir for intenst for meg har eg funnet ut.. hehe
Sist endret av itZsaiN; 22. juni 2007 kl. 01:28.
▼ ... noen måneder senere ... ▼
hva mener du med finner sted? tror du virkelig atdet finnes en eneste opplevelse i verden som ikke er subjektiv? man lever kun i tolkningen mellom hva som skjer og tolkningen av hva som skjer

sjekk boken dmt-the spirit molecule av dr. Rick Strassman.. meget god. omhandler det siste seriøse forskningsprosjektet på dmt avsluttet i96
▼ ... noen uker senere ... ▼
Jeg har også hatt opplevelser som jeg ikke kan tolke som noe annet enn kontakt med ikke-menneskelige, intelligente entiteter uavhenging av meg selv på N,N-DMT. Det er forbausende hvor mye jeg kjenner igjen av beskrivelsen din, mentalmelt. Jeg føler også sterkt at det jeg ser bare er mitt sinns ytterste forsøk på å tolke det som virkelig foregår i synsfeltet mitt, men at det helt klart er NOE der som ivrig forsøker å ta kontakt er svært overbevisende. Jeg opplever DMT-entitetene som merkelig kjente, men svært skremmende. Jeg får følelsen av at de er så overlegent i kontroll over situasjonen, men at den fullstendig sinnsyke humoren de bruker i den komplekse visuelle kommunikasjonsmetoden deres hele tiden balanserer på kanten imellom latterkrampeaktig wacky og direkte urovekkende. De klarer å hente seg inn hver gang jeg holder på å bli bekymret, og forsøker å betrygge ved å vise meg morsomme, vakre eller kunnskapsgivende objekter og erketypiske scener, men det eskalerer hver gang til å bli på kanten av hva jeg klarer å le ærlig av. Til tider er de også veldig interesserte i å bøye, åpne, vrenge og ellers manipulere kroppen min og deres egne fremtoninger. Og det hele virker så ekte og er så anatomisk korrekt at det blir vanskelig å ikke føle et lite snev av uhygge.
Det jeg synes er interessant er den overveldende følelsen jeg får av at hvis jeg klarer å forstå den beskjeden som blir formidlet til meg av den, så er jeg inne på en fundamental "hemmelighet" eller hva man vil kalle det, om eksistensen. Den klare følelsen at jeg må følge med på hva som blir vist meg. At dette er veldig viktig å få med seg.
Som McKenna sa så virker det som det har mye med kommunikasjon og språk å gjøre. Men også om døden og hvor god avsluttning på livet den er. Samtidig virker alt så utrolig nært til meg, så trygt og kjent, at jeg får asossiasjoner til meg selv som foster og som det nyfødte barn.
Strassmans forskning viser også fundamentale likheter imellom mine og andres opplevelser på stordosen av alvekrydder. Og er det noe hans forskning viser så er det at disse psykedeliske stoffene, som er endogene i kroppene våre og i naturen ellers stiller mange gode spørsmål til oss, som bør besvares. Og at videre forskning burde være en selvfølge.
▼ ... noen uker senere ... ▼
Jeg hadde et møte med en slags entitet en gang. På ca 10 gram tørket flein.

Oppturen kom veldig brått, og jeg ble helt slått tilbake i senga. Øynene lukket seg automatisk for det ble så intenst, og jeg forlot kroppen min på en måte som minner veldig om en DMT-tripp.

Jeg fløt mot et slags maskineri av ekstremt komplekse selvlysende blå tannhjul, med masse skinnende gule haker på. Det var ikke et maskineri av metall, men av lys, og organisk liv.

Ut mellom hjulene formet det seg et vesen, som ettersom jeg kom nærmere, viste seg å være sammensatt med hele maskineriet rundt. Som om det var kroppen dens, eller naturen dens kanskje.

Fargene ble mer og mer mangfoldige, og til slutt sto jeg ansikt til ansikt med denne entiteten. Den lignet litt på et insekt, rar og fremmed, men hadde samtidig noe lunt og varmt over seg. Det var litt skremmende, men da jeg forstå at den prøvde å kommunisere med meg ble jeg beroliget. Den kommuniserte med bilder og følelser, og hva den prøvde å si kan jeg ikke forklare dessverre.

Etter en stund, som føltes som mangfoldige liv, så viklet "maskinen" seg sammen på et slags biomekanisk vis rundt entiteten, og forsvant. Da åpnet jeg øynene, og var tilbake i rommet, og resten av turen er en annen historie =)
Sist endret av JungleChick; 11. oktober 2007 kl. 02:25.
▼ ... noen måneder senere ... ▼
Har lest innmari mye om DMT, og har veldig stor interesse for både reisen, og disse vesnene man møter på veien.
Jeg interesserer meg fælt for utenomjordisk intellektuelt liv, og lurer på om noen vil "betro" seg om hva de tenker om disse DMT alvene?
Er dette et spirituelt og telepatisk møte med "aliens"?

Flere beskriver DMTalvene likt som flere som har møtt aliens - som "de lille grå."
Tilfeldighet?

Kan det være at DMT er på et så høy "spirituelt" plan, at det faktisk tar ("our mind") til ytterligere dimensjoner, som faktisk finnes? Samme dimensjon som ufoene oppholder seg i, og at vi på en måte under en DMT reise forflyttes(ikke fysisk) til denne dimensjonen gjennom samme tunnell (snarvei) som ufoene benytter seg av for å komme på vår side?

Alle tanker om dimensjoner, ufoer, aliens, bortføringer, besøk, møter osv ønskes her. (både med og uten DMT)
Syntes det er kjempe interessant!

(Linker til ufo sider, kjente ufo historier osv er ikke nødvendig, har lest alt før)
ओम नमो नारायण
Dodecha's Avatar
DonorCrew
vacant: Jeg ble ført mer i retning av at du må tenke på DMT i forbindelse med disse bortføringene også.
Noe som er temmelig standard i en bortførings historie, er at man våkner opp i rommet sitt, men kan ikke bevege seg, ofte med en følelse av absolutt frykt, samt et sterkt lys og kanskje synet av skikkelser. Flere av disse tingene passer utrolig godt med søvn paralyse ( wikipedia link ), og med teorien at DMT slippes ut under søvnfasen (drømming etc).

Vet ikke om du har vært borti den men DMT: Spirit Molecule er et must å lese.
Finnes denne oversatt, og er det fakta eller teorier som blir tatt opp?
ओम नमो नारायण
Dodecha's Avatar
DonorCrew
Den finnes ikke oversatt enda, jeg vil heller anbefale deg å lese den på Engelsk slik den var ment.

Boken tar for seg de eneste kliniske studiene angående interaksjonen med DMT i mennesker gjort i den vestlige verden.
Akkurat denne koblingen mellom bortføringsfenomenet og DMT er mest teoretisk (rick strassmann undersøker mange forskjellige teorier i slutten av boka, uten å gli for langt ut på isen)
Jeg personlig har gjort meg opp en mening, etter all lesingen jeg har om Ut av kroppen opplevelser, DMT, Nær døden opplevelser og bortføringer, at det er helt klare koblinger mellom disse.
Det er hva jeg også har en tanke om. Beskrivelser av de forskjellige type hendelsene er ekstremt like, så like at jeg ikke kan unngå å tenke annet at det er en form for sammenheng her.
Men er det ekte, eller er det drøm/fantasi/underbevisstheten som løper løpsk?
mentalmelt's Avatar
Trådstarter DonorAdministrator
Alle opplevelser er ekte, men det finnes forskjellige nivåer av virkelighet. Drømmer og fantasier er også ekte opplevelser, selv om de ikke manfisterer seg fysisk rundt deg.

Når du røyker DMT så forsvinner selvfølgelig ikke kroppen din fra rommet du er i, selv om det kan føles sånn for deg. Men det du utsettes for er jo en helt reell opplevelse uansett, som innebærer både utrolige åpenbaringer der og da, samt konsekvenser for livet ditt i etterkant.

Så får det være opp til hver enkelt å avgjøre om denne opplevelsen er et produkt av din egen bevissthet, eller om du har vært i kontakt med en fremmed intelligens.
Sist endret av mentalmelt; 2. januar 2008 kl. 22:50.
Vel, mange stoffer gir veldig likartete forestillinger/hallusinasjoner hos folk, ting man kjenner veldig godt igjen når andre forteller om sine opplevelser med stoffet. Menneskehjerner er jo ganske like, vi er samme art alle sammen, så det er ikke så veldig rart synes jeg. Jeg har også opplevd å liksom kommunisere med et "ikke-materielt vesen", når jeg har vært trippa eller deliriøs, men jeg har ikke for et sekund etterpå tenkt at det er noe annet enn resultat av stoffer hjernen ikke vanligvis utsettes for og/eller resultat av utmattelse. Men jeg har jo et sånt livssyn, at alt er materie og fysikk, stort sett. En som har en litt mer alternativ eller mystisk livsanskuelse vil jo lettere tolke sånt litt annerledes, sikkert spennende det.
Sist endret av Drøggs; 3. januar 2008 kl. 00:05.
Og opplevelser med slike stoffer må vel nesten ha vært med på å lage trosforestillinger/religioner, f eks gjennom sjamaner,yppersteprester og slikes opplevelser. Når de får "kontakt med en entitet" i sjaman-rus/transe, vil det vel tolkes som kontakt med en ånd,med forfedre, eller med engler/budbringere, og når disse synes å ville formidle noe viktig men vanskelig å få tak i/forstå, så tolkes det seff som noe "hellig" e l... Slike eller veldig liknende opplevelser(at man er rett ved et eller annet slags "viktig svar på noe" kan man i litt forskjellige former få med veldig mange forskjellige stoffer, alt mulig nesten-fra løsemidler til lsd, det er kanskje et vanlig resultat av nedsatt bevissthet,påvirket bevissthet, og sånne opplevelser har i hvert fall ikke bremset folks hang til å lage tro/religion opp gjennom historien. (Men som sagt, når jeg på lsd har fått for meg: "må gå opp på Kolsåstoppen, må gå opp på Kolsåstoppen, der ligger svaret, svaret med stor S, svaret på verdens problemer", så har jeg ledd av det etterpå, og også ledd av "svarene" jeg fant. Svar bør man finne når hjernen fungerer optimalt, altså bl a nyktert. Rus i alle former er gøy, men mye matnyttig å bruke i filosoferinga man gjør i rus tror jeg vi må lete lenge etter.
mentalmelt's Avatar
Trådstarter DonorAdministrator
Det at du ikke har opplevd noen brukbar intellektuell utvikling gjennom endrede bevissthetsilstander sier vel egentlig mer om deg enn om rusmidler generelt. Jeg skjønner at du ruser deg for morro skyld, som så mange andre, men for de som klarer å anvende enteogener litt mer seriøst så er dette kraftige verktøy i forhold til bevissthetsutvikling, selvinnsikt og i det hele tatt forståelsen av verden.

For all del, tullerus deg så mye du vil, men ikke ta det for gitt at alle er som deg. Jeg snakker nå hovedsakelig for meg selv, men selvfølgelig også en hel del andre dedikerte psykonauter..
Jeg har lest meg fram til at 5-meodmt ikke vil gi samme effekt i form av denne reisen, eller gi deg denne "åpenbaringen". Er dette riktig?
Når det gjelder DMT, er det vanligst å lage dette selv, eller bestille/kjøpe? Og hvordan vet man hvordan mengde man skal røyke?
Flere jeg kjenner har tatt 5-meo, men ingen kan fortelle om annet enn "vanlig syre/2cb halliser", og det er overhodet ikke det jeg ønsker å oppnå.. Som mentalmelt nok skjønner
Sist endret av vacant; 4. januar 2008 kl. 17:31.
mentalmelt's Avatar
Trådstarter DonorAdministrator
Det er stor forskjell på 5-MEO-DMT og N,N-DMT ja. Både Dodecha og Vasall forklarer forskjellen fint i DMT-tråden.

Å syntetisere DMT selv er relativt vanskelig, ihvertfal uten kjemisk kunnskap og utstyr. Det går derimot ann å ekstraktere det fra plantemateriale, som nok er det beste alternativet om du ikke kjenner noen som kan selge eller gi deg litt. Dette er ikke akkurat den typen substans man finner i knarkemiljøene i sentrum for å si det sånn =)

Doseringene finner du lett på sider som Erowid, akkurat som med alle andre stoffer..
Sist endret av mentalmelt; 4. januar 2008 kl. 19:43.