Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  3 585
skal fikse opp en gammel maskin; IBM Aptiva 2170, AMD-K6-2.
kjøpte et nettverkskort men det ser ikke ut til å virke. maskinen er orginalt for Win98 men kjører WinXP nå og det sier at kortet fungerer uten problem også etter oppdatering av driver. kortet lyser t.o.m grønt på en av diodene, men den finner ikke nettverksaddresse og ikke internett. har lagt merke til at PCI kontakten på kortet er tredelt mens PCI inngangen på pcn er todelt (en lang og en kort). Har dette noe å si? må jeg skaffe et kort for "gamle maskiner"??
noen som veit noe??

nettverkskortet er av typen: Netgear FA311v2 http://kbserver.netgear.com/products/FA311.asp

bruker bare kabelmodem, ikke hub/router.

.
Trigonoceps occipita
vidarlo's Avatar
Donor
Sitat av Hroar
har lagt merke til at PCI kontakten på kortet er tredelt mens PCI inngangen på pcn er todelt (en lang og en kort). Har dette noe å si? må jeg skaffe et kort for "gamle maskiner"??
noen som veit noe??

.
Vis hele sitatet...
Jepp, du må ha gammalt NIC. PCI 2.1 vs PCI 2.2 trur eg. Du får det på ei kvar datasjappe med respekt for seg sjølv. Dei har typisk slikt liggande, og lar deg sikkert stikke av med det for en femtilapp til kaffi...
Trådstarter
66 0
tror du kanskje dette kortet funker?

http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=113655&s=sc

.
Trigonoceps occipita
vidarlo's Avatar
Donor
Sikkert. Ser rett ut.