Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  6 2077
Registrer deg for å skrive svar Trådrulett
okt. 2004
281  9
JEg har en account på gmail.com som jeg har brukt en stund nå. Jeg hadde fra starten et passord, som jeg alltid har brukt, men så fant jeg ut at jeg skulle bytte til et litt mer sikkert, så jeg hadde på "Husk brukernavn og passord" på msn messenger 7.5.

Da jeg bytta passord på Gmail.com, så tenkte jeg ikke mer på msn passordet, men jeg fant seinere ut at jeg faktisk logger meg inn med det gammle passordet der. Unasett pc, hvor i landet, så bruker jeg på mailen min et passord på www.gmail.com for å sjekke mailen, å et annet passord på msn messenger.

Noen som kan forklare hvorfor?
Begge passordene skal vel stemme overens?
Centurius's Avatar
feb. 2005
916  27
caps lock?
blokkert?
Spug's Avatar
juli 2001
544  3
MSN Messenger bruker passordet du ga til Passport-kontoen din. Det er ikke det samme som det du bruker til å logge inn hos Gmail for å lese posten du får på den adressen.
okt. 2004
281  9
jeg bytta passord, til det samme, bare at jeg bytta en "i" med en "1" for å være mer sikkert!..
Caps har ikke noe å si... funker kun når jeg bytter om "i" med "1".
passordet med "i" passer på gmail.com
passordet med "1" passe rpå msn messenger..

(Tall og bokstaver som er nevnt er bare et eksempel på åssen jeg bytta)

Noen forklaring?

spug, nettopp, den bruker den jeg anga. Å det nye passordet ligger ikke inne på messenger. Så når messenger skal kontakte gmail etc, så vil den IKKE ha riktig passord. Det som er merkelig.
Spug's Avatar
juli 2001
544  3
Forklaringen er at du opprettet en Passport-konto (http://passport.net) knyttet til Gmail-adressen din, og at passordet til Passport-kontoen og passordet til Gmail-kontoen nødvendigvis (og noen vil nok si helst) ikke er det samme. MSN Messenger kontakter aldri Gmail. Den kontakter bare Passport. E-postadressen du bruker til å logge inn på MSN Messenger logges aldri inn på i seg selv (POP3/IMAP), du logger bare inn på Passport-kontoen, der brukernavnet ditt er e-postadressen du valgte når du registrerte deg hos Passport.

For å sette ting i perspektiv: Jeg bruker ikke en gang en ekte e-postadresse når jeg logger på MSN Messenger. Jeg opprettet en Passport-konto knyttet til en adresse som fanges opp av catchall på serveren min. Adressen eksisterer ikke, den trengte bare å kunne motta en bekreftelses-e-post da jeg registrerte meg hos Passport.
Watching you
vidarlo's Avatar
nFF Crew
nov. 2005
Det passordet du bruker på msn, er det passordet du satte på www.passport.com da du laga passport-kontoen. Det har _INGENTING_ med gmail å gjere. Skifte passord på msn-kontoen kan du gjere på www.passport.com.

Og messenger kontaktar ikkje gmail. Simple as that.
okt. 2004
281  9
ah, stemmer nok det, takk for hjelpen. Glemte dewt gmail med å regge i passport etc. Skulle seph ha googla..

Thanks for the help=)
Registrer deg for å skrive svar
Moderer