Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  29 1535
heisann.. noen andre her som har uber-rask linje fra telenor nå? jeg har minste linja til telenor og jeg har nå 3MB linje O_o

Nedlastingshastighet: 2766 kbit/s. fra itavisen.no og jeg har lasta ned fra nettet og og fikk 394KB/s så.. er det noe nytt fra telenor eller har de bare klikka i kveld? jeg VET at jeg ikke har oppgradert linja mi..
Nei, ikke jeg (sted: Molde). Har vanlig, jeg. Vil anbefale deg å ikke kontakte kundeservice for å få de til å reparere "feilen"
Trådstarter
nå er den oppe i 3.2 mbit O_o skjønner ingenting jeg
logg deg inn på www.online.no og sjekk hva hastigheten står på der.
Slå av alt av hurtig-cache å sånt, så bildet ikke bare lastes fra hdd
eller mål med mer reliable kilder

www.tptest.se
mener huske noen av telenor sine rutere som ble sendt ut ei stund hadde no morro inni seg slik at det ble feil fart oppgitt på itavisen og lignende.. telenor pc'ene hadde faktisk det oppsettet at etter at du hadde tatt itavisen testen en gang så ble det hdd farta den målte etterpå, så virka som meget syk internett:P

edit: ikke kjør tptesteren på trådløse nettverk, de vet hva de snakker om når de skriver det i readme fila som ingen leser.. :P hehe
Trådstarter
er ikke bare på itavisen.. er nedlastninger også.. alt går på rundt 400KB/s der... isteden for 105ish..
men telenor skulle da øke hastigheten på linjene sine før året er omme. kanskje de holder hva de lover?
"usertitle import"
bleh's Avatar
Har 4mb/400 kb/s linje fra telenor selv, men har aldri opplevd nedlastningshastigheter over 360 kb/s og opplasting over 53 kb/s ved bruk av torrents, p2p progs eller annet. Aldri. Men med den Tptesteren fikk jeg 3,6 mb/s i nedlasting ?
Jeg har Tele2 sin 4000/400 sin linje og jeg har 500 kbs nesten konstant på mange torrenter...Utlinja ligger på nogenlunde det samme som bleh sier 53kbs
Trådstarter
da har jeg lasta ned det programmet og testa det.. skjønner fortsatt ingenting.. bør jeg ringe telenor i morgen så jeg plutselig ikke får non kjemperegning?
virker bare som du har fått oppgradert linja de. Noe telenor skulle gjøre innen nyttår
Ikke ring, du kan ikke få kjempe regning om du ikke har bedt om å oppgradere linja..Synes det bare ser ut som du har fått oppgradert linja som så mange får i disse tider.
Slapp av, ingen fare. Jeg har selv Telenor Online adsl, og fikk for en stund siden doblet linja til 4000/512.
ITavisen sier dette - Nedlastingshastighet: 3124 kbit/s
Og jeg laster ofte ned torrents med 500 KB/s
anbefaler forresten folk til å måle hastigheten sin hos www.dinside.no å gå på surfometer.
da får du målt inn/ut hastigheten
hehe, litt kjapp opphastighet her ja
Psych|Com: jeg anbefaler langtifra å gå på noe surfometer online, de viser ikkeno nøyaktig, de kan vise sånn ca i området av det du har - men på kjappere hastigheter er de så misvisende at det er skummelt. Ja dette er ting jeg støter på på jobb hver dag.
"Alt her i li-hi-vet!"
Magisk's Avatar
Sitat av Vadder
logg deg inn på www.online.no og sjekk hva hastigheten står på der.
Vis hele sitatet...
Og/eller logg deg inn på routeren og se hva slags hastighet det er oppgitt der. Selv om du har/hadde den minste linja til telenor, skal du ikke ha mer enn 1000/200 etter oppgradering. Så noe er blitt en smule galt. Om dy da ikke har fått noe mer enn du skal ha og abbonementet ditt er oppgradert til Pluss eller Ekstra. Som da medfører mer i månedlige utgifter. Sjekk litt, så kanskje det kan være lurt å ringe om du er redd for kontoen din. Men ellers er det jo kjempe gøy å ha mye mer fart på linja enn det man skal ha
http://privat.telenor.no/Internett/Abonnement/Adsl.go
Det kan hende det var såkalt "netdump" fra Telenor sin side. Opplevde dette på skolen der jeg plutselig hadde 500 kb/s da jeg lastet ned en sang på en vanlig elev-pc. Jeg har ikke noe peiling på hva dette er men kansje admins har. Jeg tror det har noe med at Telenors servere raser sammen ellernoe.
Sitat av froskenfredrik
Slapp av, ingen fare. Jeg har selv Telenor Online adsl, og fikk for en stund siden doblet linja til 4000/512.
ITavisen sier dette - Nedlastingshastighet: 3124 kbit/s
Og jeg laster ofte ned torrents med 500 KB/s
Vis hele sitatet...
hvilket torrentprog. bruker du? hvis du får maksa linja di anser jeg deg som teknisk gud. ikke bare er det ofte flaskehalser i den fysiske kobberledninga, router ovs, men også i det faktum at 4000 kbit i sekundet tilsier maks nøyaktig 500 000 byte i sekundet. lær meg!
"Balansert"
lars?'s Avatar
ulysses:
Husk at 4000kbits er oppgitt hastighet. det er ofte noen % over.
Har ofte lasta ned 260-noe kbyte/s på 2mbit linje, så det er ikke umulig.
men så er jeg også en teknisk gud
260kb/s på en 2000kbits linje er da ikke uvanlig? Ligger selv alltid på 520-560 kb/s på min 4000/2000 canaldigital
Orgazmus:
mener du 260 i noen sekunder eller opp til et minutt for så å stabilisere seg på grunn av at diverse browsere buffrer mens det står "vennligst velg plassering for pornografien du vil laste ned" ?
520 - 560 med ei 4000kilobits/s linje. pga. 4000 /8(1 byte = 8 bits)= 500kilobytes/s
ISPEN leverer 20-30% høyere hastighet enn det som er oppgitt pga. når du laster en pakke fra nettet så er bare 70% av pakken DATA, resten er overhead. Når browsern din sjekker hvor fort du laster ned så regner den med Overheaden. Altså da ser det ut som du kan ligge på 520 -560. Men I virkeligheten så ligger du på 4000kilobits i sekundet på den datapakken som du laster ned.
Jeg bruker BitComet og laster ned fra norbits.no. Kongetracker med bra torrents og bra hastighet. Se vedlegg
froskenfredrik:
Enklere og oppnå høy speed til sammen med mange torrents enn med en!
back2topic
Jeg synes du burde ringe og høre med de og leke som du bryr deg. Hvem vet, kanskje det kan hjelpe deg videre i livet
allcapone:
Du ser ut til å ha peiling.. jobber du i bravida eller noe?
Dette skjedde med meg også for en stund siden, hadde 2 mbit. Plutselig PANG! 4mbit. laster ned i 500-600kb/s maks, 70-90kb/s up maks.
Sitat av Cheese
Dette skjedde med meg også for en stund siden, hadde 2 mbit. Plutselig PANG! 4mbit. laster ned i 500-600kb/s maks, 70-90kb/s up maks.
Vis hele sitatet...
Telenor?
Du har den dyreste?
Da skulle du gått opp i hastighet.
Moderer