Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  11 1744
Hvordan kan man få sine egne filmer inn på den nye iPoden? Må de konverteres til et sært format? Hvilke programmer trengs til det? Jeg får ikke lagt mine .avi, .vob eller .mpg filmfiler inn i iTunes. Hva for noe hokus pokus må til?

P.S.
Selv om dette ligger i Macintoshforumet, kjører jeg WinXP. Tenkte bare iPod=mac. Jeje.
Videora iPod Converter is a free video conversion application developed by the creators of Videora. It allows you to convert your regular PC video files (avi, mpeg, etc) into the proper video format that your iPod understands.
Vis hele sitatet...
http://www.videora.com/en-us/Converter/iPod/
▼ ... over en måned senere ... ▼
Videora suger! Blir jo kraftig super-duper delay på lyden i forhold til bilde. Noen som vet om noen andre progs?
Har ikke prøvd videora enda..men om denne skal være så dårlig...er det ingen andre convertere som kan benyttes?? noen som vet? Nettopp fått meg ipod video, og hadde jo da vrt greit å faktisk få benyttet video-funksjonen også! hmm..

god jul alle sammen!
Hei igjen folks...jeg trenger rett og slett litt hjelp med fremgangsmåten på å legge inn filmer på iPod'en jeg..noen som kan hjelpe meg med dette? Jeg har lastet ned programmet Videora, men forstår ikke HELT hvordan jeg får filmene inn på iPod'en alikevel:S Hvordan skal jeg gå frem...gi meg gjerne en liten "bruksanvisning" på dette=)

takk og god jul igjen!

mvh Mads
Very important Friend
MartinB's Avatar
hva med "bruksanvisningen" som mest sannsynlig følgte med Ipoden?
er ikke særlig innholdsrike bruksanvisninger som følger med der gitt..det er litt av grunnen til at jeg spør her...men takk for innspillet..hehe

noen litt mer detaljerte forslag?
Hvis du tar en titt på www.ilounge.com finnes det en del der hvis ikke jeg tar helt feil...
Fant noe som heter iVideoToGo, men jeg har ikke prøvd det... det ligger på http://intervideo.com/jsp/iVideoToGo_Profile.jsp
takk for svar jepser=) Har søkt litt rundt på nettet nå..og har funnet en annen converter jeg forhåpentligvis forstår mer av....! Men det som har vært det store problemet til nå er at denne meldingen kommer opp når jeg prøver å legge over filmene på ipod'en via itunes: "Noen av sangene i itunes musikk-biblioteket, blant annet sangen <<filmnavnet>>, ble ikke kopiert til ipod-enheten <<enhetsnavn>> fordi de ikke kan spilles av på denne ipod-enheten". Noen andre som har opplevd det samme??

Men jeg får sjekke litt på den siden du linket til da..så får vi se om det blir no orden på sakene=)

takk igjen;-)
▼ ... over en måned senere ... ▼
Gadd ikke starte en ny tråd for dette, så jeg fortsetter her.
Det som er problemet er at når jeg konverterer filmene i iTunes, mister jeg lyden av en eller annen grunn. Noen som har hatt det samme problemet og kanskje kan hjelpe meg?
▼ ... noen uker senere ... ▼
Noen som vet om man kan kjøpe video kabel til ipod som man kan koble til tv'n???