Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  100 23410
Hva ER egentlig "skrap" som enkelte skraper ut av bonger, lum og slanger?
Er det mere thc i dette enn i et normalt mekk ?
Trygt å røyke dette?
Og ikke minst; HVA er det ?

Takker på forhånd
nso
popålol
nso's Avatar
Administrator
Det er rester? For dem som ikke har mer men ikke er ferdig å feste?
Skrap er den svarte gørra som ligger igjen i lumet etter du har røykt ei lita stund. Fin blanding av THC og tjære. Vet om mange som foretrekker å røyke skrap istedenfor vanlig hasj. Men det smaker helvette!
med fruktkjøtt.
Tias's Avatar
Crew
Jeg har ingen kilder på dette, men jeg er overbevist om at skrapet er meget, meget thc-fylt, da det alltid har vært mye sterke enn noe hasj jeg har røykt i alle fall.
Du føler deg også mer høy enn stein når du røyker skrap.
Skrap fungerer det. Er nokk en del thc i det ja.
ble litt nysjerrig her, hvordan i all verden klarer du å røyke skrap?
skap=tjære me thc i seg, men som jeg forstår så er jo ikke tjære brennbart.
må du til med en irlampe å tørke det?

bare ren nysgjerrighet

beklaker eventuelle skrive feil
mekke det inn i litt tobakk
neida, det funker fett uten tobakk, bare hold lightern der mens du trekker inn, hvertfall til du er halveis med trekket
skrap er flotte saker
Måte å "tilberede" skrap på:

Samle skrapet, legg det oppå et sølvpapir, hold en lighter under til du ser det ryker, da skal du ta bort lighteren.
Gjør dette 1-3 ganger, før du til slutt legger skrapet oppi lumet igjen.
Very important Friend
MartinB's Avatar
kækk som det heter her jeg kommer fra, ihvertfall i min venne krets
Skrap er alltid greit og ha
Jeg liker å varme opp skrapet littegranne, så gni inn tobakk med det, så klemme det hele sammen til en liten sort ball som jeg da varmer ei stund i sølvpapir, til det hele er ganske tørst, men ikke oppbrent. Så bare løser jeg opp den da porøse lille klumpen og røyker det.
Men det er nok ikke mer thc i skrap enn i vanlig hasj da, heller mye mye mindre. Og det er stoore menger tjære i ja. derfor jeg varmer det ei stund i sølvpapir liksom.

Har mistanker om at det er mer helsefarlig å røyke skrap enn vanlig hasj eller sigaretter :P
Har testa skrap en gang og det blir med det, verste jeg har smakt ever.
Da var det sikkert dårlig skrap. Perfekt skrap smaker nesten ingenting.
Chaotic Neutral
voktern's Avatar
Perfekt SKRAP, kan du utype? Skrap er og blir dritt og fatter ikke at dere kan finne på å røyke det. Tydeligvis en stor ulempe å bo nord for sinsenkrysset
Type1: Rester av "mekk" (tobakk og hasj) <- Smaker ikke noe spesiellt
Type2: Svart, klissete tjære søl.. <- Smaker helvette
Du må jo tilberede det rett, varme det akkurat lenge nok, og ha passe mengde tobakk og skrap("svart klissete tjære søl")blandet.
Med perfekt mente jeg liksom, at du var extra heldig når du mekka det, og tjallen som er røkt på bongen du skrapa var god slik at det er mye thcrester i skrapet...
Selvfølgelig er jo skrap litt kjipt å røyke, og vi røyker det sikkert her oppi nord oftere enn dere der nede. Da er dere sikkert ikke like gode til å mekke skrap.
Noen som har prøvd å ekstrahere THC fra skrapet?
bør absolut ikke prøve å tørke det, da fordamper man vekk mye tch
Sitat av voktern
Perfekt SKRAP, kan du utype? Skrap er og blir dritt og fatter ikke at dere kan finne på å røyke det. Tydeligvis en stor ulempe å bo nord for sinsenkrysset
Vis hele sitatet...
You have NO idea Dess mer potent tjall som er røyka på lumen, flaska eller whatever, dess bedre blir jo selvfølgelig skrapet! Har det rukket å samle seg skikkelig oljete søl inni der kan det faktisk svinge ganske bra! Men på grunn av det høye tjære-innholdet er det helt sikkert myyye mer usunnt enn både sigaretter og vanlig røykings...

dalle: Man fordamper ikke vekk noe THC å snakke om så lenge man holder temperaturen under tempen der THC faktisk fordamper. Skal ikke være noe problem å tørke litt med lighter ihvertfall. Kan faktisk være en nødvendighet i enkelte tilfeller spør du meg...
Sist endret av spQ; 5. mars 2008 kl. 19:41. Grunn: fjernet dobbel quote
kanskje du har rett. men kokepunktet er vel bare på 200grader.
mens flammen på lighern er vel oppi over 400grader
▼ ... over en måned senere ... ▼
Hihi .. Skrap er noe dritt .. Enkelt og greit. Man kan samle en del.. Presse det sammen opptill flere ganger hvis man vil, men .. Smaken er jo helt forferdelig. ( Noen mekker det sammen med brent tobakko og evt. kanel , for å lindre smaken ) .. Men det er noe klissete gugg.. Å fungerer mye kortere enn vanlig hasj. Men fy fader å mye man får ut av det..
Du har en fin tendens for tiden til å gjenoppta gamle, døde tråder uten å ha noe nytt å si, mc-weed.
▼ ... over et år senere ... ▼
okey. sitter her da, med en pipe som aldri er rensa..er ikke store hasjrøykeren.. men fikk så sinnsykt lyst på ett trekk.. hvordan fikser jeg dette hvist jeg vil has ett skrap-trekk.. lol.. kan ikke tro jeg spør om dette.. menmen:P gjort verre..
Skrap ut det svarte guffet, og bland det med en liten klype tobakk. Bruk helst tørr tobakk her siden skrapet er passe fuktig fra før av. Bruker en saks til å "klippe" dette sammen til det ligner litt på mekk. Kanel hjelper en del på smaken, men ikke bruk for mye.

Fyrer bare bøtte, og den er litt lettere å skrape.
Bare tørk flaska, Varm den litt opp.(skyller den utenpå med varmt vann) og gni litt fersk tobakk på innsiden til den er full av gugge.
har en søt liten pipe jeg da:P hvordan får jeg skrapet lettest ut av den?
Vær oppfinnsom. Bruk noe langt, smalt? Jeg pleide å bruke skrutrekker, den typen som ikke har sånn stjernehode eller hva det kalles.
hehe.. tjoa. litt lat.. tenkte jeg heller skulle spørre hva som funket best før jeg orket å prøve.. sukk.. e vel bare å kjike i verktøyboksen å sette igang da

*hyyyl* ståltråd i fingeren!! sjiiiiit.. æ blør...æ jer opp..
evt kan du jo prøve å ta noe aleminiumsfolie og trekke en tråd gjennom på midten av folie, binde den fast der og så ta tråen gjennom pipa og trekke i tråden slik at aleminiumsfolie blir trekt gjennom pipa å skraper. Har aldrig prøvd dette så det kan gå veldig galt men jeg tenkte bare litt høyt..
Ta en piperenser, rens pipa og røyk piperenseren smaker garanter helt for jævlig, men vill tro man får funk

*host host*
Skrap kan være dritt, og det kan være helt topp. Alt ettersom tilberedning, samt at jeg mener skrapet fra høgt opp i lummet, pleier være "tørrere, og dermed mer takknemlig å trikse til et ok mekk.

Men på en god dag så skraper jeg alt. Har Aldri vært borti tjall som har "slått" mer enn skrap, dog mener jeg rusen/den sterke susen ikke er så langvarig. Det er nå min erfaring.
Skal skrape nå jeg
hehe.. nei, blei nok ikkje no skrap på mæ idag.. nok med blodsprutn fra fingeren:P man kanjohende æ tar å eksprimintere en anna dag..
bare en kjapp annen idè jeg kom på nå på slutten er hvis du har noen av de lange tennstikkene å bruke. det kan jo funke..
Mnemonic Courier
Bothrops's Avatar
stapp inn litt tobakk og følg etter med en blyant eller no, så røyker du den klissete klumpen som kommer ut på andre siden.
Sist endret av Bothrops; 5. mars 2008 kl. 23:21.
Ingen av dere som har tenkt på at skrap også inneholder nikotin med mindre dere røyker rent ?
Skrap er noe dritt, men det slår som juling så jeg røyker det med en gang jeg er fri for tjall.
Men jeg blir ikke mere fjern av skrap en vanlig brunt/grønt, får bare et mega kick/buzz rett etter trekke som varer i kanskje 1-2 minutter, tror nok at det er nikkoskjokk. Blir lett fjern i kanskje en halv time til en time.

En skrape metode til dere som røyker bøtta:
ha tobakk klar på et blad eller noe, så varmer du med lighteren inni flaska (ikke for mye og ikke hold lightern i ro på et sted) så blir tjæra varm og klissete, trykk fingeren ned i tobakken så den sitter fast på fingern så drar du fingern med tobakken på den oppvarma tjæra så det fester seg på tobakken. Jeg begynner altid nederst og drar fingeren rundt mens jeg jobber meg opp.
For å få skrape til å slå mest mulig så tørker jeg det fordi det er lettere å få fyr på hele dritten da, og du slipper og tenne mange ganger mens du puster og peser.
spQ
Dyslectic Mind
spQ's Avatar
Kan ikke forstå at dere som er over 18 år i det heletatt tenker på å røyke skrap.!. Æsj!

Mulig jeg er jæævlig fisefin, men jeezees. Det er shit jeg ikke vil ha på fingrene engang.
Alle som røyker hasj, har vel èn eller annen gang prøvd å røyke skrap. Jeg har også røykt skrap engang, da jeg var 15 år og ikke hadde mer hasj igjen. Det ble med den ène gangen og ALDRI mer.
Jeg vil påstå at det ikke har noen ting med smaksløkene mine å gjøre, ei heller hvor fin jeg er på det.
For jeg med mange, synest skrap er noe av det mest ekle og illeluktende drittet man sitter igjen med av hasj.
Sitat av colamannen
Hva ER egentlig "skrap" som enkelte skraper ut av bonger, lum og slanger?
Er det mere thc i dette enn i et normalt mekk ?
Trygt å røyke dette?
Og ikke minst; HVA er det ?

Takker på forhånd
Vis hele sitatet...
Røyke skrap er ikke farlig i den forstand. Er jo ikke sundt for kroppen å røyke noe som helst. Men er ikke farlig/mer skadelig en vanlig. Det er THC olje, så ja du blir fjærn av det. Også har dette en forferdelig smak.

Jeg personlig røyker aldri skrap, men det fungerer ja. Om det er mer eller mindre thc eller om det har en større virkning varierer alt fra og til om det er mye skrap eller ikke. Men det er i all hovedsak bedre og skrape sammen 100 kroner og kjøpe en ny bønne. ^^
Var av den formening om at jo mer potent hasjen/weeden er jo værre ble skrapet? Og hvis man hadde en "vanlig standard" type så virker skrapet bedre enn tjallen..

Vel det å røyke skrap, kækk, er "virkelig" siste utvei.
ha klar noe med god smak på hehe. brus eller noe med dominerende smak på. Det smaker rett å slett helvete og stinker skikklig nasty
Sitat av L-substansen
Ingen av dere som har tenkt på at skrap også inneholder nikotin med mindre dere røyker rent ?
Skrap er noe dritt, men det slår som juling så jeg røyker det med en gang jeg er fri for tjall.
Men jeg blir ikke mere fjern av skrap en vanlig brunt/grønt, får bare et mega kick/buzz rett etter trekke som varer i kanskje 1-2 minutter, tror nok at det er nikkoskjokk. Blir lett fjern i kanskje en halv time til en time.
Vis hele sitatet...
Perfekt til nattings om du har gått tom å ikke får sove...!!
ok, eg kan vertfall bekrefte at dette fungerer......
det tok jo aldri slutt heller hehe. fekk 3 1/2 trekk på ein liten fylling..

men, still mykje stress for noen trekk. smaker helvete. mykje betre å legge ut 100spenn enn å røyke dette
Sist endret av itZsaiN; 6. mars 2008 kl. 15:38.
Hvis du blander inn litt kanel i skrapet så smaker det nesten ikke skrap lenger.
wow særiøst ass =)
blir nostalgsik av å lese denne tråden
husker når gjengen var tomme for hasj
i gamledager... alle samla seg rundt meg mens
jeg skrapa bongen og tømte jointsneiper fra
askebegeret

smakte HOR men fyfaen så steine vi blei... i MAKS 15 min

det er ikke verdt det i dag nei :P
har ikke prøvd skrap, men sikker på at det funker da? for om jeg bonger tobakk, er det nesten som å være driiit høy(begynner å kaldsvette, puste tungt++). men det er bare nikotinsjokk, og det går over etter sånn 15 minutter(sjokket, ikke nikotinet). så er skrap kanskje bare stuff fra tobakken? for blir du stein, er du stein lenge..
Jeg røyker skrap sikkert gjennomsnittlig en gang i måneden og dette er metoden jeg bruker:

Tar først og trekker ut røret og brønnen fra bongen, så tar jeg ut rista fra brønnen og varmer den litt med lighter inni. Deretter tar jeg fersk småfuktig tobakk, rett fra tobakkspakken uten og klippe eller brenne, og putter det ned i brønnen og gnir den rundt til brønn blir helt skinnende og fin, akkurat som ny.

Så tar jeg en ny liten dott tobakk inn i røret, som brønn vanligvis sitter fast i når man røyker, og deretter ett sammenknødd sigarettpapir etter tobakken. Så stikker jeg med en strikkepinne fra ene siden sånn at tobakken går helt igjennom røret. Røret blir helt fint og blankt og man får en pølse med skrap og pittelitt tobakk på enden. Når du skal gjøre dette med røret, så burde det ha stått i vann litt(f.eks bongvann fra bongen) fordi da fester skrapet seg lettere til tobakken, og det sitter ingenting tørket skrap igjen i røret.

De 2 skrapklumpene du har nå er -veldig- fuktig og våt, så det er såsi umulig og røyke det. Det er da jeg tar aluminiumsfolien fram og klemmer skrapklumpene jevnt utover folien, og da er det bare og varme ivei. Ta deg god tid med lav varme, sånn at det bare tørker, men ikke brenner. Til slutt vil du få ett knusktørt ferdigmekk med skrap som fungerer myye bedre enn hasjen du har røykt på pipa din.

Ang smak, så smaker det selvfølgelig donkeyass hvis man røyker det i enten joint, pipe, flaske eller bøtte. Jeg vil anbefale at du fyller iskaldt vann på vannbongen din, hvis du har, og kanskje putter i noen isbiter, så blir trekket godt som bare det. Det er heller ikke unaturlig og hyperventilere litt etter ett stort skraptrekk, heller ikke unaturlig og få ett kraftig nikotinsjokk, men det går over etter en 10minutts tid, og hvis du ikke er stein da så er det enten noe feil med måten du mekket, eller noe feil med hasjen du har røkt før skrapet kom i pipa.

Håper det vil være til hjelp for noen, gi gjerne tilbakemelding hvis du/dere prøver denne måten.Speq, jeg lurer nå heller på hva skrap og alder har med hverandre og gjøre? Fy på deg for den første teite post jeg har sett deg poste.
Jeg fant denne tråden nettopp, og prøvde meg fram. brukte skrutrekker uten sånn stjerne, gned rundt, og skrapa skrapet av og la det på et ark og når jeg hadde nok tok jeg litt tobakk fra en sigg og blanda det, la på bongen og fyra opp. Temmelig hissig smak, men var verdt det siden det funka for meg hvertfall =)
Sitat av rbt
Jeg røyker skrap sikkert gjennomsnittlig en gang i måneden og dette er metoden jeg bruker:

Tar først og trekker ut røret og brønnen fra bongen, så tar jeg ut rista fra brønnen og varmer den litt med lighter inni. Deretter tar jeg fersk småfuktig tobakk, rett fra tobakkspakken uten og klippe eller brenne, og putter det ned i brønnen og gnir den rundt til brønn blir helt skinnende og fin, akkurat som ny.

Så tar jeg en ny liten dott tobakk inn i røret, som brønn vanligvis sitter fast i når man røyker, og deretter ett sammenknødd sigarettpapir etter tobakken. Så stikker jeg med en strikkepinne fra ene siden sånn at tobakken går helt igjennom røret. Røret blir helt fint og blankt og man får en pølse med skrap og pittelitt tobakk på enden. Når du skal gjøre dette med røret, så burde det ha stått i vann litt(f.eks bongvann fra bongen) fordi da fester skrapet seg lettere til tobakken, og det sitter ingenting tørket skrap igjen i røret.

De 2 skrapklumpene du har nå er -veldig- fuktig og våt, så det er såsi umulig og røyke det. Det er da jeg tar aluminiumsfolien fram og klemmer skrapklumpene jevnt utover folien, og da er det bare og varme ivei. Ta deg god tid med lav varme, sånn at det bare tørker, men ikke brenner. Til slutt vil du få ett knusktørt ferdigmekk med skrap som fungerer myye bedre enn hasjen du har røykt på pipa din.

Ang smak, så smaker det selvfølgelig donkeyass hvis man røyker det i enten joint, pipe, flaske eller bøtte. Jeg vil anbefale at du fyller iskaldt vann på vannbongen din, hvis du har, og kanskje putter i noen isbiter, så blir trekket godt som bare det. Det er heller ikke unaturlig og hyperventilere litt etter ett stort skraptrekk, heller ikke unaturlig og få ett kraftig nikotinsjokk, men det går over etter en 10minutts tid, og hvis du ikke er stein da så er det enten noe feil med måten du mekket, eller noe feil med hasjen du har røkt før skrapet kom i pipa.

Håper det vil være til hjelp for noen, gi gjerne tilbakemelding hvis du/dere prøver denne måten.
Vis hele sitatet...
gjør vel det på akkurat samme måte :P smaker fortsatt for jævlig men hjelper masse om man har oppi is ja ^^
Sist endret av Fluffybum; 8. mars 2008 kl. 16:08.
Blir kvalm av å lese om alt dette skrapet! Fysj..

Men, nød lærer naken kvinne og spinne osv.. Det funker ok hvis du er helt tom og har lyst på en trekk, men jeg angrer alltid etterpå. Den eneste gangen jeg har røyka godt skrap var i Amsterdam. Rensa pipa mi, og ut kom en gyllen gul-brun guffe, mest olje. Det funka som faen!
Sitat av rbt
Jeg røyker skrap sikkert gjennomsnittlig en gang i måneden og dette er metoden jeg bruker:

Tar først og trekker ut røret og brønnen fra bongen, så tar jeg ut rista fra brønnen og varmer den litt med lighter inni. Deretter tar jeg fersk småfuktig tobakk, rett fra tobakkspakken uten og klippe eller brenne, og putter det ned i brønnen og gnir den rundt til brønn blir helt skinnende og fin, akkurat som ny.

Så tar jeg en ny liten dott tobakk inn i røret, som brønn vanligvis sitter fast i når man røyker, og deretter ett sammenknødd sigarettpapir etter tobakken. Så stikker jeg med en strikkepinne fra ene siden sånn at tobakken går helt igjennom røret. Røret blir helt fint og blankt og man får en pølse med skrap og pittelitt tobakk på enden. Når du skal gjøre dette med røret, så burde det ha stått i vann litt(f.eks bongvann fra bongen) fordi da fester skrapet seg lettere til tobakken, og det sitter ingenting tørket skrap igjen i røret.

De 2 skrapklumpene du har nå er -veldig- fuktig og våt, så det er såsi umulig og røyke det. Det er da jeg tar aluminiumsfolien fram og klemmer skrapklumpene jevnt utover folien, og da er det bare og varme ivei. Ta deg god tid med lav varme, sånn at det bare tørker, men ikke brenner. Til slutt vil du få ett knusktørt ferdigmekk med skrap som fungerer myye bedre enn hasjen du har røykt på pipa din.

Ang smak, så smaker det selvfølgelig donkeyass hvis man røyker det i enten joint, pipe, flaske eller bøtte. Jeg vil anbefale at du fyller iskaldt vann på vannbongen din, hvis du har, og kanskje putter i noen isbiter, så blir trekket godt som bare det. Det er heller ikke unaturlig og hyperventilere litt etter ett stort skraptrekk, heller ikke unaturlig og få ett kraftig nikotinsjokk, men det går over etter en 10minutts tid, og hvis du ikke er stein da så er det enten noe feil med måten du mekket, eller noe feil med hasjen du har røkt før skrapet kom i pipa.

Håper det vil være til hjelp for noen, gi gjerne tilbakemelding hvis du/dere prøver denne måten.Speq, jeg lurer nå heller på hva skrap og alder har med hverandre og gjøre? Fy på deg for den første teite post jeg har sett deg poste.
Vis hele sitatet...
Takk for tips.

Trodde da alle røykte skrapet, hva gjør man ikke for en liten high. Jeg bruker ikke tobakk, alt røykes rent, så skrapene smaker ikke like hest som når jeg brukte tobakk.

atlef.
stripedcat: at det er nikotinsjokk kan eg avkrefte. Eg blander ikke med tobakk. Og eg blei slapp og avslappet i noen timer etter å har fyrt opp noen ganger på 1 time. Blei ikke så høg, men blei stein. Eg har hatt spice, cannabis, blå lotus, salvia i den, så kan vere ein kombinasjon.