Hey folkens! I Norge er det ingen hemmlighet at BRENNEVIN, samt annen alkohol du får på polet, såkallet "polvare" inneholder brekkningsmiddel. Dette for å forhindre at folk drikker for mye av det. Altså, drikker du en helflaske brennevin blir du som regel ikke bare full, men også dårlig.
I syden f.eks derimot, så kan du drikke mye mye mer uten å bli dårlig.
Er det noen som vet hvordan man kan få vekk / nøytralisere brekkningsmiddelet fra norsk brennevin? Hjelper det f.eks å kjøre en helflaske koskenkorva gjennom et kullfilter bestående av "AKTIVT KULL"? Aktivt kull er et rensekull du får på bla. farvehandel foretninger, og brukes til å nøytralisere bla PH -verdi på hjemmebrent.
Hva tror dere?
http://www.ebisuya.jp/shopping/15_liquer/images/smirnoff_6p_tn.jpg
I syden f.eks derimot, så kan du drikke mye mye mer uten å bli dårlig.
Er det noen som vet hvordan man kan få vekk / nøytralisere brekkningsmiddelet fra norsk brennevin? Hjelper det f.eks å kjøre en helflaske koskenkorva gjennom et kullfilter bestående av "AKTIVT KULL"? Aktivt kull er et rensekull du får på bla. farvehandel foretninger, og brukes til å nøytralisere bla PH -verdi på hjemmebrent.
Hva tror dere?
http://www.ebisuya.jp/shopping/15_liquer/images/smirnoff_6p_tn.jpg