Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  0 1090
Et nytt kamera fra Kodak er på markedet.
Kameraet er et wifi-kamera med innebygd trådløst nettverk, noe som gjør det mulig å sende bilder på direkten ifra kameraet.


Et nytt kamera kommer på markedet til sommer, kameraet kommer til å hete "EasyShare-One" fra produsenten Kodak. Kameraet vil bli lansert på CES-messen i Las Vegas.

Kamerat vil ikke være topp når det gjelder megapixler, men utrolig praktisk. Kameraet har blant annet svingbar skjerm, opptaksmulighet med VGA-kvalitet og 3x optisk zoom.
Internminne er på hele 256mb, noe som gjør det mulig å ta en god del del bilder uten å måtte slette noen fordi du ikke har plass, eller dra til butikken og kjøpe nye minnebrikker.
Prisen vil ligge på ca. 600 dollar(3,756 norske kroner) i USA, inkl. moms og norsk kostnadsnivå vil prisen ligge like under 5000-punktet.

Med en liten skjerm på kameraet, har man mulighet til å sende både bilder og videoer eller redigere bilder,direkte fra kameraet. Alt du trenger er kameraet og en liten penn som følger med. Bildene kan også overføres til Kodaks online-bildetjeneste "Kodak Easyshare Gallery"
Dette forutsetter selvfølgelig at man hat et trådløst nettverk tilgjengelig i nærheten, noe som begynner å bli vanlig på offentlige plasser.
Overføringshastigheten vil ligge på 802.11b(11 mbit pr.sek)

Andre produsenter har også laget slike kameraer, men ingen er like brukervennlige og smart som dette kameraet.