Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  15 1347
Fins det noen brute force progz for routere?
Har googlet men fant kun progz som bruker ordlister men det funker dårlig..
hvist man ikke har et skikkeli weak passord..
Hvordan kobler du deg til routeren? Telnet/http/ssh?
hvorfor ikke bruke cisco exploit, om du har cisco da?
med fruktkjøtt.
Tias's Avatar
Crew
Sikker på at routeren ikke bruker default passord? Alltid verdt å prøve først i alle fall. Fins haugevis av lister der ute.
Slenger meg egentlig på denne, har en SMC barricade-router som jeg har glemt passordet på, og det er klin umulig å fjerne det ved reset. Saken styres via ett web-interface.
Offtopic: Vidder, har du prøvd dette?:
To perform a hard reset of the router, turn the router off, short out pins 3 and 8 on the serial port, then turn it on. The M1 light will blink 8 times, then flicker. If you pull the short off before the flicker, you will perform a hard reset. If you wait until the M1 light flickers, the router is in "crash recovery" mode. This mode can be used to upgrade the firmware on a hosed router, or install firmware from another vendor.
Vis hele sitatet...
Glemte url til tekst ovenfor:
http://www.kataan.org/techref/barricade.html
Sist endret av seeker; 13. april 2004 kl. 23:59.
Du kan vel prøve å connecte til routern via com porten vidder, mulig det funker hvis du har den rette kabelen og adapteret.
Hva skal jeg koble meg på med, telnet? SSH?

Og hvilket program kan man bruke COM-porten til å overføre\sende data med? I telnet kan man vel bare bruke IP-adresser..?
/offtopic/
På skolen har vi trådløst nett mellom mange bærbare makiner. De bruker en dell router som jeg har litt lyst til og gjøre litt kødd med. Men hvordan finner jeg Ip på routeren? Og hvordan knekker jeg passordet?
/offtopic/
Bruker HyperTerminal programmet som følger med Windows hvis jeg ikke tar feil. Har ikke satt meg så mye inn i dette, men det bør stå i brukermanualen til routeren.
EXzlator: tracert pleier å funke hvis ikke kan det være den står som gateway i ipconfig..

edit:
så de hadde no tools her
http://www.phenoelit.de/fr/tools.html

regner med den enten har telnet eller http protokoll som administrasjons interface. Kommer seff ann på sys admin, personling har jeg limit managment to MAC men det er vel en falsk trygghet som bare beskytter mot de lammeste "hackerne". Kanskje han har en weak passord policy og bruker samme passord flere steder?
ellers kan du jo lese litt om DoS og ARP poisoning...
Sist endret av cyberdog; 14. april 2004 kl. 23:54.
har prøvd trave, men ingen resultat Hvordan fungerer hyperterminal da? Skjønner meg ikke noe speesielt på det
merkelig.. trave funker alltid for meg
Hyperterminal: Koble til seriekabel og sett com-port innstillingene rett. (9600,N,1 for dem fleste slike dingser). Da vil du få opp et console vindu fra routeren og sannsynligvis bli spurt etter et passord. Er det en Cisco router så er det to passord du må kunne. Først fpr å få tilgang til routeren og enda et for enable mode hvor du kan forandre på innstillingene.
Trådstarter
70 0
Får kontakt med ruteren med explorer, bare taster inn ip og får opp login og passord..
men når jeg tenker på det kan jeg mulig bruke brutus..
det skulle funke.
Er for de som lurer en LINKsys ruter..
husker ikke modell..
skal teste det me hyperterminal..
men holder en knapp på brutus.