Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  17 1649
Er kokain som studydrug noe som kan være effektivt? Skulle helst hatt adhd medisiner men har kun kokain tilgjengelig, har tatt det en del ganger før. Det jeg stusser på forhånd er om jeg bare rett og slett ikke gidder, vil heller gjøre noe annet.. Men selve fokuset ser jeg for meg kunne vært hjelpende. Gjerne del erfaringer
Spar det heller til du skal feire at du er ferdig.

Fort gjort å miste fokus på det du egentlig skal gjøre, og heller finne på morsommere.
Hadde det vært meg hadde jeg bare fått lyst på mere, og kjørt på til det var tomt..
Klarer to å ta et par linere og stoppe der, klarer du kanskje å sove etter en time halvannen.
Jeg hadde ikke satsa på det (:
(egentlig ikke)
Det blir nok vanskelig å skulle bruke så mye tid, krefter og fokus på å holde den riktige formen samtidig som du helt skal dykke helt ned i arbeidet. Vil tro dette går veldig dårlig.
Trådstarter
4 0
Sitat av Relevant Vis innlegg
Det blir nok vanskelig å skulle bruke så mye tid, krefter og fokus på å holde den riktige formen samtidig som du helt skal dykke helt ned i arbeidet. Vil tro dette går veldig dårlig.
Vis hele sitatet...
Å dykke ned i arbeidet ble litt vansklig ja. Men er ganske greit pensum som jeg egentlig kan, så ble for det meste terping og oppgaveløsning. Vil si det har gått greit enn så lenge, mye av mitt problem er bare å gidde så colaen hjalp på.
Valgfri brukertittel
meaculpaUIO's Avatar
Funker nok best i lave doser som dropper, i såfall
(egentlig ikke)
Sitat av meaculpaUIO Vis innlegg
Funker nok best i lave doser som dropper, i såfall
Vis hele sitatet...
Kokain har lavt opptak i magen tror jeg. Det bør administreres igjennom slimhinner. Men eksempelvis en 10-20mg linje hver halvtime, og bruke tre timer på kveldene og 60-100mg brukt.
Anonym bruker
"Snakkende Rån"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Et stort rungende nei fra meg!
sieg Hallelujah
Dag Sørås husker jeg hadde en vits på det her, at han brukte kokain under studietida og fikk A på eksamen, men jeg mistenker sterkt at dette ble sagt utelukkende for the lullz. Hvis det hjalp på så er jo det flott, men stimulanter i sin helhet kan lett distrahere deg og jeg vil tro kokain som har såpass kort virkningstid ikke vil være noe unntak, særlig hvis du vil opprettholde fokus. Når du først har dykka ned i posen, prøv og ikke ta alt da! ER som farligepiller sier, dette bør kanskje heller nytes som en skikkelig feiring etter man er ferdig.

Tja, når du får sove avhenger av hvor mye du tar, men hvis du ikke har røykings tilgjengelig bør du kanskje belage deg på litt mer ventetid enn hvis du hadde hatt det, alkohol kan hjelpe deg med å sovne inn hvis du har det.
Trådstarter
4 0
Joa ble en grei sesh, ingen flere liners ikveld og muligens noe alkohol viss det blir problem å sovne. Eneste jeg frykter nå er om jeg kommer til å snufse mye imorgen i et stappa klasserom
sieg Hallelujah
Hvis du bare har tatt noen linjer så burde det jo gå greit tross i at cola kan få deg til å snufse i 2-3 dager, i hvert fall gjør jeg det. I tilfelle rottefelle kan du jo prøve å skaffe deg noe Otrivin eller noe i den duren, stopper i hvert fall snufsing i noen timer, at least taht's how I roll hvis jeg vet jeg har noe viktig fore.
Sist endret av equimanthorn; 1 uke siden kl. 01:20.
Jeg var effektiv som faen på jobb når jeg gikk på cola. Men er ikke gøy å blø neseblod hele tiden
Watchman of the Gods
Heimdall-'s Avatar
Jeg ville aldri blitt mer effektiv på cola kanskje i 15 minutter i starten. Støtter heller å spare så du kan nyte! Amf er kanskje hakket bedre mtp effektiv jobbing, med måte selvfølgelig.

Vært borti det meste du dnbalex hvordan går det med deg? Husker jeg fulgte tråden din om GHB. Kommet deg av kjøret?
Trådstarter
4 0
Sitat av Heimdall- Vis innlegg
Amf er kanskje hakket bedre mtp effektiv jobbing, med måte selvfølgelig.
Vis hele sitatet...
Har prøvd dette før, jobba jævlig raskt og holdt fokus lenge, men når jeg leste gjennom notatene jeg lagde dager etterpå, måtte jeg bare le. Det var så jævlig mye rot og hopping av ord/stokking av ord. Var som et barn skulle ha skrevet det. Mulig jeg var for speed’a for settingen. Var også en av grunnene til at jeg ville prøve cola her
Anonym bruker
"Fattig Hvithval"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Har prøvd å lese på cola ett par ganger tidligere. Men hver gang setter jeg på drum n bass spilellista å stuker til effekten er borte
Gå for sukker.
Studerte maskiningeniør i Trh, og kjente en som prøvde dette, jeg husker faktisk ikke om det var Kola eller amf, men han følte det ødela mer enn det hjalp, for han snakket(skrev )seg bort fra temaet, og han fikk en del teite følgefeil han gav stoffet skylda for at han ikke oppdaget. men folks opplevelser er forskjellige.
Sist endret av Mokkasinen; 1 uke siden kl. 10:52.
Kanskje litt irrelevant, men hva får du i studielån? Stimulanter for "binge-working" kan kanskje fungere for noen, men det blir vel fort grandiose formuleringer, utsvevende ressonement og til tider gode formuleringer. Trives du med det du skal lære, spør jeg?
Anbefales ikke, mister fort konsentrasjon når den går ut og da blir det lett til som de andre skriver at du finner andre ting som er mer interessant