Hei folkens, ny her men har søkt mye på edibles og hvordan gjøre det for å få best funk, har googlet mye og fant en oppskrift her inke som jeg fulgte. Jeg ble så jævlig stein...
———————————
Utstyr:
Kokeplate
Kjele
Termos
Indegrienser:
0,2-0,6g brun hasj
8g kakao
13g sukker
2 dl melk
Halv spiseskje melange(stekesmør)
En spiseskje kokosfett/olje (valgfritt)
———————————————
1. Først river vi hasjen i småbiter og putter den oppi termosen.
(Jeg har en ganske god hasj og da er 0,3 absolutt nok, kan også strekke deg til 0,5 men THC’en hitter 2,5 ganger sterkere ved oralt inntak, så ville ikke putta i for mye første runden)
2. Nå tar vi kakaopulver, sukker, smør, (ev.t kokos) og melk oppi kjelen, skru på varme (husk å vispe kontinuerlig i bunn så melka ikke svir seg)
3. Når det begynner å koke (eller rett før) drar du vekk kjelen og heller den oppi termosen
4. Nå setter du på korken på termosen for å stenge inne hele mixen og lar den blande seg.. la den deretter stå i 20 min cirka
5. Rist termosen godt for å få med alt av thc og fett fra bunnen i termosen, forså å helle det i en kopp (veldig varm, la den kjøle seg litt først, evt sett den i fryseren i 5 min
NÅ ER DU KLAR!!!;
6. Hiv i deg hele skakkaoen og vent.. etter 1-2 timer kommer du til å bli grisestein.
Her er det umulig å faile, jeg var småskeptisk til denne men angrer ikke ett sekund...
Jeg begynte å kjenne litt etter 30-40 min, ikke så mye og etter nesten 2 timer var jeg helt stoned... så vær tålmodig! Det tar tid når du inntar oralt.. men det hitter mye hardere. Det tar forskjellig tid på alle mtp metabolisme, hvor mye du har spist (funker best på tom mage)
, toleranse osv osv
(du kan nok også bruke grønt men da må du de-carbe det først, litt usikker på green da det er medt gunstig å bruke brunings på skakkao)
———————————
Utstyr:
Kokeplate
Kjele
Termos
Indegrienser:
0,2-0,6g brun hasj
8g kakao
13g sukker
2 dl melk
Halv spiseskje melange(stekesmør)
En spiseskje kokosfett/olje (valgfritt)
———————————————
1. Først river vi hasjen i småbiter og putter den oppi termosen.
(Jeg har en ganske god hasj og da er 0,3 absolutt nok, kan også strekke deg til 0,5 men THC’en hitter 2,5 ganger sterkere ved oralt inntak, så ville ikke putta i for mye første runden)
2. Nå tar vi kakaopulver, sukker, smør, (ev.t kokos) og melk oppi kjelen, skru på varme (husk å vispe kontinuerlig i bunn så melka ikke svir seg)
3. Når det begynner å koke (eller rett før) drar du vekk kjelen og heller den oppi termosen
4. Nå setter du på korken på termosen for å stenge inne hele mixen og lar den blande seg.. la den deretter stå i 20 min cirka
5. Rist termosen godt for å få med alt av thc og fett fra bunnen i termosen, forså å helle det i en kopp (veldig varm, la den kjøle seg litt først, evt sett den i fryseren i 5 min
NÅ ER DU KLAR!!!;
6. Hiv i deg hele skakkaoen og vent.. etter 1-2 timer kommer du til å bli grisestein.
Her er det umulig å faile, jeg var småskeptisk til denne men angrer ikke ett sekund...
Jeg begynte å kjenne litt etter 30-40 min, ikke så mye og etter nesten 2 timer var jeg helt stoned... så vær tålmodig! Det tar tid når du inntar oralt.. men det hitter mye hardere. Det tar forskjellig tid på alle mtp metabolisme, hvor mye du har spist (funker best på tom mage)
, toleranse osv osv
(du kan nok også bruke grønt men da må du de-carbe det først, litt usikker på green da det er medt gunstig å bruke brunings på skakkao)