Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  9 639
Er det noen som kan hjelpe meg med å kjøpe Ejuice med nikotin?

Hvordan er lovverket, og vet dere om noen sider?

Unntak for legemidler
Nikotinholdige produkter som markedsføres til røykeavvenning og som klassifise​res som legemidler (f.eks. nikotintyggegummi og -plaster) er unntatt fra forbudet jf forskrift om forbud mot nye tobakks- og nikotinprodukter § 4 (lovdata.no) og legemiddelloven (lovdata.no).


https://helsedirektoratet.no/folkehe...ktrisk-utstyr-
Sist endret av Fr86; 9. november 2018 kl. 09:27. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.
Det er vel slik at norske nettbutikker, eller nettbutikker lokalisert i Norge ikke kan selge nikotinholdig ejuice, ei heller nicshots eller lignende.
Jeg har faktisk kun nikotinfri ejuice liggende, men en kamerat har hatt gode erfaringer med myjuice.no. Et pluss med denne siden (Som sikkert alle andre sider som selger nikotinholdig ejuice, er at du kan velge mengden nikotin du ønsker, slik at du kan ha svak eller sterk ejuice.
Sist endret av Deadlock Radium; 9. november 2018 kl. 11:20.
Trådstarter
45 1
Er det noen som vet om noen butikker innen EØS som selger nikotin til EJuice? Og er det lovlig uten skriv fra lege?
Sist endret av Fr86; 9. november 2018 kl. 14:13.
Her kan du lovlig bestille nikotin til norge. De fleste vapeshops tilsetter også nikotin som ble skrevet i den forrige tråden din. Unødvendig med 2 tråder. Ta kontakt med lokal vapeshop eller netshop så er de behjelpelige med å hjelpe deg. Her fant jeg linken til bestilling som jeg har brukt flere ganger. Det er fullt lovlig å importere nikotin til privat bruk i Norge.
Sist endret av bullshit..; 9. november 2018 kl. 14:17.
Trådstarter
45 1
https://legemiddelverket.no/import-o...r-e-sigaretter
Kan noen som skjønner dette forklare om det er lov å importere uten legeerklæring eller ikke?
Sakset fra linken din: "Ved import skal mengden ikke overskride tre måneders forbruk. Hvor stor mengde det vil si vil variere fra person til person, og ved kontroll av forsendelser vil tollen enten forholde seg til den anbefalte doseringen på produktet eller på resepten/ legeerklæringen privatpersonen som importerer produktet, legger frem som dokumentasjon."

Så lenge du ikke bestiller uhorvelige mengder slik det kan se ut som det er ment til videredistribusjon er dette helt lovlig å importere til privat bruk.
Sist endret av bullshit..; 10. november 2018 kl. 09:16.
Produktet må være lovlig ervervet og til personlig bruk. Tolletaten kan be om dokumentasjon på at disse kravene er oppfylt, for eksempel i form av en resept eller legeerklæring (....)
Frem til det nye regelverket trer i kraft vil det fortsatt være forbudt å produsere, omsette og importere e-sigaretter og e-væsker med nikotin i Norge da disse regnes som nye nikotinprodukter. Unntaket for å kunne lovlig privatimportere elektroniske sigaretter med nikotin til personlig medisinsk bruk vil fortsatt gjelde frem til det nye lovverket trer i kraft.
Vis hele sitatet...
Også sakset fra samme artikkel.
Så du bør nok vente til neste år eller høre om legen din vil skrive en erklæring.
Produktet er lovlig ervervet om man kjøper det på nett, personlig bruk tilsier at man bestiller ikke uhorvelige mengder. Unntaket er jo fortsatt gjeldende til personlig medisinsk bruk? Hva i f.. har dette med at det er ulovlig å importere til privat bruk?

Har bestilt flere ganger ejuice med nikotin fra utlandet, kjøper du uhorvelige mengder å det er mistanke om at det ikke er til personlig bruk vil de dra frem det kortet de snakker om å be om legeerklæring etc. 4-5 flasker går alltid gjennom. Det er fullt lov å importere til personlig medisinsk bruk.
Sist endret av bullshit..; 10. november 2018 kl. 09:55.
Den setningen med "Tolletaten kan be om dokumentasjon..." mener jeg betyr at teknisk sett kan man få noen tusen i bot (ulovlig import av legemidler) eller at de bare beslaglegger nikotinen hvis man ikke har legeerklæring/resept.
Men hvis du har fått dine pakker kontrollert og godkjent er vel det en regel de ikke tar så alvorlig lenger.
Flere pakker har blitt kontrollert sikkert med tanke på om det er under 350 kronersgrensen, alt har blitt videresendt. "Kan be om dokumentasjon" er veldig vagt å det er ikke noe grunnlag for å bøtelegge en person for å innføre nikotin til privat bruk i Norge. Verste tilfelle er at man får brev om at varene blir tilbakesendt/destruert.