Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  8 1292
Hei.
Bruker oxy 5mg.
Fått noen ritalin og lurte på om det går bra og ta oxy for å dempe "edgen" som jeg føler?
Mange tenker rus med en gang men jeg sliter veldig for tiden.
Ja, ser ikke hvorfor det ikke skulle gå bra.
Men veldig godt mulig at du isåfall må opp i minimum 10-15 mg med oxy.
Sist endret av Who?; 28. oktober 2018 kl. 20:53.
Anonym bruker
"Intolerant Berggylt"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Altså du går på oxy, og har fått ritalin? Så lurer du om du kan ta oxy?

Skjønner ikke innlegget. Hvilken edge? Edgen til ritalinene du har fått? Eller skal ritalinen ta av edgen til oxy? Hæ?
Sitat av SnapCraclePop Vis innlegg
Hei.
Bruker oxy 5mg.
Fått noen ritalin og lurte på om det går bra og ta oxy for å dempe "edgen" som jeg føler?
Mange tenker rus med en gang men jeg sliter veldig for tiden.
Vis hele sitatet...
Hvis du sliter veldig for tiden høres det ut som du bør bruke noe helt annet. Husk at oksy er i samme familie som heroin. Det er ikke noe man begynner å ta fordi man sliter litt. Da finnes det utrolig mye annet. Bruker du ritalin lovlig ville jeg gått til legen og forklart det.

Husk at legen er til for å hjelpe!
CandyShop
Trådstarter
3 0
Hei folkens jeg har stått på oxy opp til 90mg i døgnet i fem år snart. Får litt edge når det hender seg jeg tar for mye ritalin siden jeg ikke klarer å styre inntaket. Hvor mye oxy kan jeg ta eventuelt da? Kanskje 15mg?
Hva mener du med at du ikke kan styre inntaket? Er ikke sånn at det er noen som tvinger deg til å ta for mye ritalin.
Du kan fint ta 15 mg når du til vanlig tar opptil 90 mg i døgnet. Men tar du for mye så vil toleransen din fort gå opp slik at du plutselig må opp i kanskje 110 mg per døgn for å få effekten som du nå får av 90 mg. Så vær forsiktig.
Ser man bort ifra faren for økning i toleranse så kan du fint ta opptil 150 mg per dag på enkelte dager uten at det er fare for dødelig overdose. Men du kan derimot oppleve å få noen bivirkninger.
Anonym bruker
"Sprudlende Brosme"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Jevn ut dosene. Virker som at du kanskje begynner å bli litt glad i å være "speedet"?
Halver dosen på oxy, og halver dosen på Ritalin. Burde være en fin cocktail å ta halvparten av begge deler. Bare prøv det ut. Du dør ikke av å prøve deg frem, så lenge det går nedover i dosene.

Uansett er det enklere for deg, og mindre dødelig rett og slett, å kutte ned på oxy.
CandyShop
Trådstarter
3 0
Jeg har kutta ned til 5mg Oxycontin morgen og 5mg på kvelden. Legen vil trappe ned og har videre tatt vekk en halv time tablett på kvelden, men jeg merker att jeg har mer vondt allerede etter en uke med en halv tablett. Har mye kroniske smerter. Prøvde en liten cocktail med halve hver men det var jo farlig godt�� men 15mg i døgnet er kanskje ikke bra å stå på selv om man har mye smerter, eller? Og for å svare så elsket jeg speed da jeg rusa meg på 90'tallet. Må bare tenke at det er ritalin, ikke det samme og prøve å dytte innpå mange gir ikke den virkningen og har sluttet med rus. Grunnen er vel selvmedisinering da jeg har adhd på papiret og tidligere tester men før ikke behandling, ennå. Men har den p90.0 som heter hyperkinetisk forstyrrelse dvs forstyrrelser i oppmerksomhet og adferd og vil tro det er ADD eller adhd dem sikter til. Jeg er klar og motivert for behandling. Gjerne gi tilbakemelding om råd eller innspill!
Har du prøvd Sarotex? Det kan hjelpe til på smerter og søvn. Kan du klare deg uten Oxy ville det vært veldig bra, særlig når du merker at du får en rusfølelse av å mikse Ritalin og oxy. Nå bruker du lite oxy, og det er bra at du er ærlig med deg selv. Nå har du mulighet til å tenke at dette potensielt kan skjære seg. Å mikse og trikse dette innimellom for å ha det "godt" vil på sikt bare føre til problemer.

Når det er sagt forstår jeg at du har kroniske smerter. Det er helt jævlig, men det finnes ganske mye du kan prøve. Jeg ville i alle fall ha drøftet det med legen. Har du prøvd Sarotex kan det være det finnes andre ting du kan prøve. Nå bruker du så lite Oxy at du kan klare å komme deg av det uten at det er helt jævlig for kroppen. Imponerende at du har klart å komme deg ned fra 90 mg døgnet.

Stå på! Legen vil kun ditt beste. Nevner du at du noen ganger opplever en slags rusfølelse med oxy+ritalin, og at du er litt usikker på om det potensielt kan føre til at din går skeis vil jeg tro legen vil gjøre alt i sin makt for at du fremdeles får smertelindring. Kan hende noe annet foreslås. At man kan kjenne på en rusfølelse når man bruker slike medisiner er ikke rart. Det vet alle leger at skjer. Det gjelder å finne det nivået hvor smertene blir levelige, samtidig som man ikke på noe som helst tidspunkt tar en ekstra tablett for rusens skyld.