Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  4 1039
Siden det ligger så mange fikse-videoer på youtube tenkte jeg nå å prøve å bytte glasset selv.

Noen som har tips til ebay leverandør av glass, som både er billig og OK kvalitet? Og kjøper man hele displayet eller kun glasset? Siden det er en 6S med fingeravtrykksensor så flytter man vel over home knappen ergo trenger man da noe annet enn kun glasset?

Kom feks over denne på kun glass: https://www.ebay.com/itm/Touch-Scree...-yobdOKNMVfNKA

Og denne som ser ut til å være full pakke (med batteri også?):https://www.ebay.com/itm/for-iPhone-...1wDCTz7On_miBQ

Mye rart i ebay jungelen, tar gjerne imot tips om hva som gjelder.
Sjekk DX.com, pleier å være relativt okei pris og levering. Sjekk om produktet er CE-godkjent, verdt noen kroner ekstra. Om dette oppdages ved feks at dette brenner ned huset, sitter du på bar bakke.
Sitat av Svartedauden Vis innlegg
Sjekk DX.com, pleier å være relativt okei pris og levering. Sjekk om produktet er CE-godkjent, verdt noen kroner ekstra. Om dette oppdages ved feks at dette brenner ned huset, sitter du på bar bakke.
Vis hele sitatet...
Nei, du gjer jo ikkje det.

Det stemmer at det er ei viss aktsomhetsplikt i forsikringer, men for at du skal få total avkortning skal det vere snakk om rimeleg grov uaktsomhet. Å kjøpe telefonskjerm som ikkje er godkjent er neppe det.
CE merkingen er mer ment for å holde importører ansvarlige (selv om du selv er importør ved privat kjøp fra utlandet) og er helt umulig for en privatperson å forholde seg til i det virkelige liv. Hvem vet feks hvordan de ekte dokumentene ser ut?

Om du er ute etter rimelige skjermer og samtidig norsk beskyttelse i form av forbrukerkjøpsloven kan du se på http://iphoneskjermer.no
Du må bytte hele "fronten", skal du ta av glasset og sette på nytt må du ha varmepistol og slikt for å lime glasset på skjermen igjen. Bare å bytte hele "fronten" av telefon.
Sist endret av Isrsxd; 15. september 2018 kl. 14:03.