Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  6 1284
Heisann. Har 2 store Cerwin Vega høytalere(XLS-215) som jeg har hatt en del år. Det har nå begynt og falme veldig i selve basselementene og vurderer og spraylakke de med f.eks hobbylakk fra Biltema. MEN har en liten bekymring. Vil lakken etterhvert begynne og sprekke opp? Det er jo tross alt bevegelige ting. Noen som har gjort noe lignende? Setter pris på innspill!

https://imma.gr/71573x4827a
Sist endret av HillerenJ; 12. juni 2018 kl. 18:18. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.
Kronisk irritert
mr.roundtree's Avatar
Plastidip funker nok. Fleksibelt som fy. Biltema har.
Har ikke peiling på hvordan spraylakk vil kunne påvirke elementene og vice versa, men du kan jo prøve plastidip? Det er jo ganske fleksibelt og vil nok ikke sprekke/flasse av.
Sist endret av Hurricane76; 12. juni 2018 kl. 18:31. Grunn: Ninjaed
Det var det ja...
Den ekstra vekten kan potensielt ødelegge lyden. Vurder heller en høyttalerduk eller tettere gitter foral elementet.
Hva med refoaming-kit fra ebay?
pryoteknikmodretaor
BomberMan's Avatar
Spraylakk eller plastidip har absolutt ingen verdens ting å gjøre i høyttalerelementer, det eneste du oppnår med det er å gjøre de totalt verdiløse på bruktmarkedet.
Hvis det er kantringene du sikter til, så bytter du de ut. Hvis det er selve elementene, bytter du de ut, selv om det garantert koster mer enn det smaker.
Trådstarter
77 2
Takk for svar. Etter vurdering så har jeg valgt og kjøpe refoaming kit.