Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  3 455
Hei godfolk! Har hatt en DaVinci Ascent i 3 år nå og er kjempe fornøyd! Eneste problemet er at jeg er litt bekymret for lukten. Jeg har lenge tenkt at lukten er sånn og si minimal og at den forsvinner fort så jeg har brukt den innendørs med den tanken i bak huet. For noen måneder siden så fikk jeg en kommentar fra huseier at de har lagt merke til lukt fra hybelen min. Han sa ikke hvordan type lukt og han spurte bare om jeg brukte kjøkken vifta når jeg lagde mat. Jeg hadde brukt vaporizern i den hybelen i ca 1 år før jeg fikk noe kommentar på det så er mulig jeg bare var uheldig, eller så har de bare vært høflig og ikke sagt noe. Aner ikke om jeg bare er paranoid eller ikke nå men jeg pleier å høre de gå rundt mye mer når jeg bruker den haha, alltid hatt et bilde i hodet at de løper rundt og sniffer som hunder for å finne kilden til lukten.

Kan lukten fra disse sakene spre seg såpass? Jeg fortrekker å bli høy innendørs da jeg slipper å ta med ting ut og potensielt bli busted av enten andre mennesker eller politi hvis jeg er uheldig.
Ja det kan lukte. Hva damper du i den? Før brukte jeg en gammel aromed vaporizer. Hvis jeg ikke vasket glassdelene hver dag stinket de skikkelig. Værst er det med indica hasj. Minst med sativa dominant weed.
Har også opplevd at folk i underetasjen reagerer når jeg har kjørt i gang noe skikkelig stinky hasj.
Endte med å oppbevare greia i en tett plastboks og blåse ut gjennom kjøkkenvifta.
Sist endret av KnutAnkhAton; 16. mai 2018 kl. 16:19.
Raging Vlad's Avatar
Trådstarter
Pleier som regel alltid å putte grønning i den, men av og til brunt også. Grønning lukten er som regel mye mildere enn brunt men er definitivt lukt fra den og. Kjæresten pleier som regel ikke å legge merke til noe kraftig lukt men når jeg kjører på med bruning, da får jeg fort en kommentar på den sterke lukten!

Ja, har selv begynt å bruke den på kjøkkenet med vifta på. Hvor effektivt det er det vet jeg ikke. Siver jo mye lukt ut av selveste enheten også som ikke blir tatt av vifta
Temmelig sikker på at en kjøkenvifte får frakta nok lukt ut av leiligheten hvis du lar den gå noen minutter etter du er ferdig.
Ikke sikkert det er så dramatisk heller? Hvis naboene har hintet om lukt så er de sikkert ikke typene til å kontakte Gestapo.