Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  4 744
Hei , jeg skreiv en tråd i går om jobb i telenor, i dag fikk jeg epost av rekruiteren som ba meg om ordinær politiattest, for nesten 2 år siden så ble jeg tatt med 10 xtc piller. Har jeg ikke sjans for å få denne jobben nå? Jeg vet at forelegg blir slettet fra politiattest etter 2 år men det blir stående til november tror jeg ...
http://prntscr.com/iqp3bn

https://www.politiet.no/tjenester/po...-politiattest/

Kan jo være det vises, står

"Bot for lovbrudd med øvre strafferamme på fengsel i seks måneder eller mindre." ikke skal vises.

Hvilken straffe paragraf sa politiet du var siktet for når du mottok foreleggsbrevet?
Sist endret av urinfare; 13. mars 2018 kl. 18:10. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.
Trådstarter
husker ikke helt , boten var på 8000 eller 15 dager fengsel , tror jeg bare sender den inn og håper på det beste, kan alltid søke igjen senere når det har gått 2 år :3
Sjekket litt på lovdata.

Ifølge straffelovens § 231 kan man straffes med bøter eller fengsel inntil 2 år for «narkotikaovertredelse» for å ulovlig tilvirke, innføre, utføre, erverve (dvs. kjøpe eller skaffe seg på annen måte), oppbevare, sende eller overdra narkotika.

Siden strafferammen er over 6mdr. vil det nok vises på attesten.

Ville ikke søkt på den jobben og vist attest. Vet aldri hva bedriften du søker hos lagrer og registrerer. De kan f.eks se at du har søkt før, og hvorfor de ikke ga deg jobben.
Trådstarter
telenor er dritt jobb uansett så jeg satser det går bra takk for innspill urinfare