Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  11 3029
Tittelen sier vell de meste, hvorfor er det slik at noen få mennesker ikke tåler mdma og dør av de? spesielt kvinner viss jeg har forstått rett?
Ser innlegget mitt ble slettet. Noen tåler det rett og slett ikke, noen dør fordi de blir for varm.
Flere årsaker, men hjertestans, organsvikt og selvmord er de største.
Og at de ikke begrenser inntaket med vann.
Sitat av Ridge Vis innlegg
Ser innlegget mitt ble slettet. Noen tåler det rett og slett ikke, noen dør fordi de blir for varm.
Flere årsaker, men hjertestans, organsvikt og selvmord er de største.
Vis hele sitatet...
du sier hjertestans og organsvikt, men for å gå litt dypere i de,, hvorfor får de hjertestans/Organsvikt? er de et fåtall av mennesker der ute som rett og slett ikke tåler MDMA eller er det som regel overdosering som gjør de?
Anonym bruker
"Irritert Mår"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Hvorfor dør noen av heroin? Det er narkotika.
Mange dør rett og slett fordi de får i seg substitutt-stoffer fremfor faktisk MDMA, som PMMA. MDMA får like herlig skylda.


Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
Hvorfor dør noen av heroin? Det er narkotika.
Vis hele sitatet...
Hahhaa, good one.
Jeg tror det er veldig mye overdosering(i de få dødsfallene). Folk som tar mange ganger brukerdosen, enten pga de ikke har peiling, eller fordi de ikke får funk med en gang og redoserer
Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
Hvorfor dør noen av heroin? Det er narkotika.
Vis hele sitatet...
For et tåpelig svar. Det å referere til en kategori forteller ingenting om prosessen i kroppen som fører til organsvikt eller død. Cannabis eller LSD er vel også å regne som narkotika etter loven, og ingen dør av det.
Unlicensed Surgeon
Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
Hvorfor dør noen av heroin? Det er narkotika.
Vis hele sitatet...
Hva er det for et svar? Hvorfor dør noen av alkohol, sukker, nikotin, eller koffein da?
Var ikke meningen å gi KP, men sitere..

Så vidt jeg skjønner finnes det noen måter å dø av Ecstasy på.

Produktet man får kan være blandet ut med andre ting (fex PMA) som øker giftigheten.

Noen har dødd av overoppheting og for lite vann. Danse på en varm nattklubb i mange timer uten nok veskeinntak, men med mye svetting ser jeg for meg kan føre til det.

Det har også skjedd at noen har fått beskjeden over, endt med å drikke ekstreme mengder vann og derfor dødd av for mye vann.

Ecstasy øker blodtrykket og puls ganske drastisk. Om det er en udiagnosert hjertefeil, eller generelt svakt hjerte kan det resultere i død.
Her tror jeg du får du svar på mye av det du lurer på.

http://www.drugwise.org.uk/why-do-pe...aking-ecstasy/

I tillegg er det en statistikk der som kan være interessant, i og med at den motsier din teori om at jenter oftere dør av extacy

Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
Hvorfor dør noen av heroin? Det er narkotika.
Vis hele sitatet...
Hvorfor dør noen av alkohol da? Det er ikke narkotika, hm... Kanskje vi skulle gjort noe med lovverket vårt her til lands, da det ikke står i forhold til skadevirkningene. Da slipper vi kanskje å høre på folk som praktisk talt sier at man dør av det aktuelle rusmiddelet, fordi det står oppført på narkotikalisten.
ओम नमो नारायण
Dodecha's Avatar
Crew
MDMA er teknisk sett et ganske trygt rusmiddel: Ironisk nok er det kanskje dette som gjør at det er flere dødsfall på det.

Det er mange, og jeg mener veldig mange brukere av MDMA, det er utrolig utbredt. Når det har en slik status, i tillegg til å være ganske trygt, vil folk gjøre feil, noen vil dytte grensen og andre er bare ignorante og tar ikke advarsler på alvor.
Den vanligste dødsårsaken involverende MDMA bruk er heteslag, det er veldig mange artikler som påstår MDMA forårsaker dehydrering, noe som ikke er sant og vil derfor skylde på MDMA i stedet for at gi noe oppmerksomhet til faktumet at de var 5000 mennesker trykt tett sammen i veldig varme lokaler.

Den andre årsaken er eksisterende helseproblemer: MDMA vil øke hjerterytme og blodtrykk, dette er håndterlig for en frisk ung person. Men ganske skummelt for noen med eksisterende hjerte- blodtrykksproblemer.
Flere av disse sakene har også blitt kalt "MDMA overdoser". f.eks her der artikkelen til og med snakker om forstørret hjerte, et resultat av høyt blodtrykk eller andre hjerteproblemer.
Selv med de bevisene påstår artikkelen at personen døde av "akutt mdma forgiftning":
The coroner's official, who did not want her name used, said a "significant condition" contributing to the man's death was "cardiac enlargement," which is sometimes related to high blood pressure or heart disease.
Ultimately, she said, Tsang's "manner of death" was an "accident."
Vis hele sitatet...
Og sist men ikke minst, Vannforgiftning!
Ironisk nok så er et av virkningene av MDMA vannretensjon, at kroppens evne til å holde på vann blir bedre. Drikking av vann blir spesifisert så ofte i forbindelse med MDMA at det er ikke rart at noen overdriver til slutt. Så drikk vann gjerne, men pass litt på, og faktisk så er sportsdrikker med elektrolytter et bedre alternativ.
Noen tåler det ikke. Akkurat som noen ikke tåler kiwi, de hovner opp og kan dø om de ikke får umiddelbar hjelp. Noen tåler ikke nøtter. Du vet svaret på dette om du bare tenker deg om. Alkohol er gift for kroppen, det er muglet frukt, all narkotika er gift for kroppen. Selv om mange ikke greier å åpne øynene og tror at det er kult med droger.