Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  11 3001
Hei. har over lengre tid brukt en type amfetamin som har gjort meg veldig forvirret pga endringen av ansiktet mitt, det siste halv året, det har også redusert måten jeg fremtrer på og oppfører meg. jeg havnet i det harde miljøet ifjord og er en jente på 22 år, føler jeg har mistet mere og mere bevissthet og konsentrasjonevne igjennom hele året og vært besatt av speilbilde. det stoffet som er en type amfetamin sløvet meg ned. nå sitter jeg med rare tungebevegelser og trøtte øyne og ansiktet mitt har forandret seg drastisk, opplever også at jeg nærmest blir seksuelt trakkasert av folk i miljøet rundt meg, det mest skremmende er at væremåten min er så forandret, nedsløvet på øynene og det føles litt som at jeg blir behandlet som ett objekt. en horekanin om man skal bruke mitt ord. føler at dopet har fanget meg siden psyken min er så redusert. det er sånn at mannfolka kan ta meg på rumpa feks nå uten at jeg nesten legger merke til dette. er det noen av dere gamle vetaraner har noe kjennskap til? etter årenes løp har de som har endt opp sånn som jeg beskriver fått varige men og blitt sånn og endt opp i psykiatrien eller kommet seg?
Jeg har hatt lite med harde miljøer å gjøre, men ifølge det du forteller så ville jeg sagt at det kunne vært lurt å få skiftet til et miljø hvor guttene ikke er total trash og ikke respekterer deg som et menneske. Kanskje tatt en utdanning eller flyttet. Er ikke dette mulig så kanskje prøve å være mindre og mindre med de som setter deg ned. Jeg kan ikke be deg slutte med dop fordi jeg vet hvor vanskelig det er og har bare med egen vilje å gjøre, men for det «trøtte» fjeset ditt så tror jeg å slutte på amfen vil nok hjelpe det i lengden. Ønsker deg all lykken i verden og du må være sterk for å gjøre store endringer i livet ditt
Anonym bruker
"Pensjonert Blåstål "
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Du er nødt til å slutte med speed, og fjerne deg fort fra hele den omkretsen. Du er 22 år, og har hele livet foran deg, tenk deg hvordan liv du vil ha om 10 år. Se bare hva speeden har gjort på 6 mnd. Du vil ikke kjenne deg igjen på bilder 1 år frem i tid om du fortsetter.
Anonym bruker
"Arbeidende Bergnebb"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Slutt nå, vær så snill!
ArbeidsledigProletar
Hva lurer du egentlig på?
Løpet har nådd endestasjonen, her er det livet du vil inneha om du ikke endrer kurs.
Du har endt på bunnen hvor du ikke har noe menneskelig verdi hverken for deg selv eller andre. Det er vanskelig å behandle andre med respekt når man ikke respekterer seg selv eller noe annet enn rusmidler, det skaper jo et meget tøft miljø hvor allerede ødelagte sjeler bar forvitrer.

Her må du ta et valg, enten slutte eller akseptere at virkeligheten din nå er en tilværelse som "søppel". - Du er ikke søppel, men du behandler deg selv som det og i et sånt miljø vil også andre gjøre det
Dette er jo så klassisk som man får det.
Ung jente møter stoff - Hvor får man tak i stoff? Jo, av kjipe folk som har null interesse for ditt velvære. Da ender ung jente jævlig ofte opp som amfetamin-hore. Du er ikke verdt en dritt for disse folka, du er et leketøy de kan putte drugs i og gjøre som de vil med.
Noe sier meg at du ikke betaler fullpris, om noe i det hele tatt, for drugsa heller(?). Det er jo en grunn til det, det er jo for å sløve deg ned og holde deg medgjørlig. Det er veldig enkelt å ha jenter som liker drugs i nærheten, det er bare gøy og null resistans.
Har sett denne historien utspille seg så veldig mange ganger.

Man trenger ikke være rakettforsker for å forstå hvor dette ender om du ikke tar grep om situasjonen.
Men hey, det finnes alltid et lys i tunnelen Det behøver ikke ende opp på psykiatrisk(eller værre), men det er jo opp til deg selv...
Mennesker kan komme seg tilbake fra det meste, om de har viljen. Du har tre valg:
1. Fortsette det du gjør
2. Søke hjelp
3. Cold turkey

Handler egentlig om hvor du ser deg selv om 10 år.
Anonym bruker
"Lettet Klappmyss"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Slutt med amf enkelt å greit
Plis slutt før det er for sent.
Sitat av Batabusa Vis innlegg
hvor du ikke har noe menneskelig verdi hverken for deg selv eller andre.
Vis hele sitatet...
kan du utdype hva du mener her?
ArbeidsledigProletar
Sitat av lut lei Vis innlegg
kan du utdype hva du mener her?
Vis hele sitatet...
Haha, flashback til ungdomsskolen.

Det jeg mener her, er at når man når bunnen og lar seg selv bruke og blir brukt på denne måten TS beskriver, så blir man ikke behandlet som et menneske, men som et objekt.

Kort og godt, hun tar ikke hensyn til seg selv og det gjør da heller ikke de rundt henne som har noe å vinne på dette. Dopet kommer før det mennesklige.
For ca ett år siden fant jeg meg i samme situajson som du gjør nå, jente 22 år her og. Hang mye med gutta og rusa meg fortrinnsvis på amfetamin, hasj, mdma og alkohol. Få dager var jeg edru. Holdt på på dette viset i omtrent 1 år. Jeg satt mye med samme tanker som deg, så for meg et klart veiskille. Foreldrene mine så etter hvert hva som skjedde, og det var nok dette som fikk meg vekk fra miljøet i første omgang.

Tanken på hvor mye tid, arbeid, omsorg og kjærlighet de har viet meg opp gjennom årenes løp er hjerteskjærende å tenke på når jeg så godt som viste fingern til dette ved å ødelegge meg selv med narkotika og svært dårlige avgjørelser. Nå vet jeg ikke din situasjon, men ha dette i bakhodet. Jeg slutta ikke på dagen, men jeg flytta og startet på deltidsstudier og fikk meg en god jobb som fulltidsbeskjeftigelse. Ny omgangskrets. Det som funka for meg var å ha en arbeidsplass hvor jeg følte meg viktig fordi det ble satt krav til meg i arbeidet mitt. Prøve å finne tilbake til integriteten igjen.

I dag har jeg jobb og studier ved siden, nye venner, egen leilighet og er generelt fornøyd med tilværelsen. Pepper og hasj vil jeg ikke se igjen, men jeg drikker alkohol nesten ukentlig og nyter MDMA en sjelden gang.

Som sagt, for ca ett år siden satt jeg i akkurat samme situasjon som deg. I dag kunne jeg ikke hatt det bedre. Ta tak i deg selv, livet du har nå er ikke det du vil ha - det er noe du har satt deg fast i. Du har alle verdens muligheter, vær snill å grip dem! Nå må du finne viljestyrken i deg selv å bruke den for alt den er verd. Ting kan alltid ordnes.