Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  1 509
I dag er alle så opptatt av å bruke å bestille alt av test kits på nett for å teste alt av pulver å piller de har i hånd. Er det noen kvalitets sikrings av test kits? kan man tilsette stoffer i pulver å piller for å få jukse med resultatet av alle disse test greiene? Et enkelt søk online får opp mange sider med online shops, billig å dyrt når det kommer til dette..
Hvem er seriøse og kan garantere godt resultat?? hvem og hvilke er svindel?? Er det noen som kan garantere godt resultat??
Hei!

Så bra at du tar ansvar!
Anbefaler deg å sjekke ut testene til "Bunk Police". Ved å bruke flere reagenstester vil du få et sikrere svar.

Ja, det er mulig (Og det skjer i aller høyeste grad) at piller og pulver blir tilsatt stoffer for å gi utslag på slike tester.

Bruker du "thin layer chromatography" settet til Bunk Police, kan du se om prøven du har inneholder flere stoffer. Anbefales!

Minner om at reagensprøver kun gir en indikasjon på tilstedeværelse av stoffer. Det viser ikke sammensetning av flere stoffer, renhetsgrad. Selv om en test slår ut positiv på MDMA, er det i virkeligheten en indikasjon på at prøven inneholder ett MDxx stoff.


www.bunkpolice.com