Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  3 560
Anonym bruker
"Troende Svarthå"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Hei, fått noen skikkelig smerter de siste dagene, og nå i kveld er det helt sykt. Har tatt både Parlagin Forte og Tramadol, men det tar ikke smerten. Skal til legen i morgen, og regner med jeg får morfin da.

Har en pakke Dolcontin 60mg depot tabletter som jeg har hatt siden jeg var alvorlig syk for rundt 20 år siden. De gikk ut på dato i 2001.
Har brukt et par for ca 10 år siden, da merket jeg bare at de var noe svakere enn før, men ellers ingen andre bivirkninger.

Men nå er det 16 år siden utløpsdato. Er det type skadelig/dødelig å ta en slik pille i kveld? Dette er sterke piller, så vet de vil ta knekken på smerten jeg har. Men vil ikke risikere å bli alvorlig syk heller.
Det var det ja...
Mitt råd er at du ringer legevakta eller et åpent apotek og spør om det. Mest sansynligvis virker ikke pillene lenger.
Medisinen mister effekt gradvis etter utløpsdato. Har selv spist 13 år gammel Valium, syns jeg fikk dårlig effekt. Du blir ikke syk av en 16 år gammel pille.

Er mer bekymret for at du skal blande 3 forskjellige sterke smertestillende, selvfølgelig uten at jeg vet hvilken toleranse du har. Hvis du har så ekstreme smerter nå i kveld, er det bedre å ta seg en tur til legevakten.
Sist endret av downlow; 14. november 2017 kl. 20:50.
Anonym bruker
"Troende Svarthå"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Trådstarter
Har høy toleranse, så ikke bekymret over dosen. Tar selvsagt kun en 60mg - det tar jo ofte 1-2 timer før den virker.
Orker ikke styr med legevakt og alt i dag - har time i morgen og da får jeg det jeg trenger. Kun en midlertidig tilstand som gir denne smerten. Over om noen dager tenker jeg.

Da tar jeg sjansen, og håper på en natt der jeg får sove litt uten disse smertene.