Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  5 1737
Hei, har tenkt meg en stasjonær som skal brukes til litt gaming og musikkproduksjon, men har ikke mye peil så da vil jeg høre med dere.
Vil det til mitt bruk være best å kjøpe denne: https://www.elkjop.no/product/data/s...onar-gaming-pc , eller vil jeg få mer for pengene ved å bygge en selv?

Ser at den har lite ram, men det skal jeg nok få oppgradert uten problemer, men hva med for eksempel strømforsyningen (300w) og prosessoren (i5-7400)? Kan det by på problem å få oppgradert dette (og andre komponenter) i etterkant, og finnes det evt. flere haker ved kjøpet som noen kan peke ut?

Til slutt, støtter den 144 hz skjerm hvis jeg går til innkjøp av det? Har ikke hatt stasjonær før så setter stor pris på svar
Jeg ville bygget mitt eget, det er et HP produkt og setter da visse limit for oppgradering. en PSU på 300w er veldig lite, ville aldri brukt under 750W til gaming. 1070 korte drar 144Hz å du vil få utbytte av det i mange spill som korte klarer god fps på. Siden du skal produsere musikk ville jeg satset på godt med minne og en cpu med mange kjerner.
Trådstarter
4 0
Hmm, er pcen lite oppgraderingsvennlig fordi det er hp eller har det med noe annet å gjøre som f.eks hovedkort?
Vil det ikke være en relativt smal sak å få oppgradert psu og prosessor i etterkant når man har litt mer å rutte med? Leser at den støtter i7-7700, vil det være værre å få satt inn bedre psu? Og støtter den nyeste m2 pci-e ssd? takk for svar!
Her er info hvis det kan være til hjelp: https://support.hp.com/no-no/product...ment/c05536436
Du kan oppgradere cpu, men ikke psu siden det er orginal hp som passer hp hovedkort. Det er hp hovedkort som setter bregresninger til andre ting siden hp modifiserer bios. Igjen med tanke på hva du ønsker ville jeg bygget en maskin selv.
Trådstarter
4 0
Ok, da får jeg vurdere selvbygg da. Det er det vel heller ikke da mulighet å sette inn bedre hovedkort, for så å oppgradere psu uten at vinninga går opp i spinninga? Slapp vel å kjøpe katta i sekken da, takk for gode innspill
Hadde rådet deg til å vente på de nye AMD Vega skjermkortene.