Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  1 1612
Er det noen her som har klart å finne seg en golden ratio for alkohol mot kokain? Jeg driver og eksperimenterer litt selv, men da jeg har et litt strammere budsjett, men tidenes cola denne måneden, ønsker jeg å utsette forskningen litt til jeg har bedre råd og heller ta tips fra dere om hvor mye alkohol jeg bør drikke før jeg drar linjer.

Mentaliteten min tidligere har vært å drikke til formen og stemningen er på topp og dermed ta et par gode striper. Dette funker jo perfekt egentlig, men la oss si at jeg ønsker så mye kokaetylen som mulig for så lite alkohol som mulig, hvor mye drikker jeg da?

Spørsmålet er om det å drikke for mye alkohol vil overdøve kolarusen, og det å drikke for lite alkohol vil åpenbart gi meg mindre bang for the buck enn jeg optimalt kunne hatt.
Anonym bruker
"Kvalm Ringsel"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Hei du! Først og fremst så vil jeg starte med å si at det ikke finnes noen fasit på dette, etter som folk har forskjellig kroppsvekt, forskjellig kvalitet på produkt og det kommer an på dagsform! Men personlig så har jeg en tommelfingerregel. (Jeg har dessverre ett litt usunt forbruk med tanke på kvanta av gangen)

Men i kombinasjon med øl pleier jeg å ta en linje til hvert nesebor per øl, disse da på størrelse med fyrstikker i tykkelse og lengde. Når jeg er i den formen jeg ønsker så slutter jeg med kokainen og fortsetter med øl i et sakte tempo, men jeg drikker ikke mer en to eller tre stk etter siste linje.

Som sagt, om det er bra kokain eller ikke så kan den neste være din siste uansett, det er livsfarlige saker egentlig, men dette regner jeg med at du har fått med deg! Og det er lett å få skjelvinger, strammet kjeve o.l, men spesielt med alkohol i systemet som grumser til bedømmelsene man tar.

Ha en god helg! Og bare å spørre om det skulle være noe mer