Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  14 5639
så jeg har hørt en god del om hvor lenge hasj bruker på å dra ut av kroppen din.. det er flere faktorer f.eks hvor lenge du har røyka, om du røyker hver dag etc. men lurer på måter man kan få det ut fra kroppen fortere. hørte jo at hvis du trener alle dagene utenom den dagen du skal pisse, så pisser du rent?
fyi, vil ikke ha noen "myter" og u-testede metoder, vil ha noe som faktisk funker og får det ut av blodet/urinet kjappere enn å bare vente.
Dette er veldig fra person til person. En bekjent av meg ble nettopp ren etter flere år med daglig røyking. For han tok det ca 90 dager.


Tren så mye du kan, ta badstue! og spis sunt.
Spørs hvor ofte du røyker, røyker du ofte så kan det sitte i måneder.
Det er absolutt inviduelt. Jeg røyka i flere år og for meg tok det 4 mnd. Trening, slankekur, vanndrivende drikker og hvitløk er av de tingene jeg vet fungerer.
ओम नमो नारायण
Dodecha's Avatar
DonorCrew
Det finnes nettopp så mange rykter og påstander rundt dette temaet fordi det ikke finnes noen måte å gjøre det du ber om, i tillegg er cannabis et av de mest brukte rusmidlene og er ulovlig i større deler av verden.
Dette gir grunnlag til en industri av diverse mirakelkurer som ikke fungerer i det hele tatt, og noen er rett å slett helsefarlige.

Det å trene og være aktiv er bare bra for kroppen, men det finnes ingen vitenskapelig data på at det hjelper i forveien av en urinprøve.
Den andre ganske vanlige prosedyren er å drikke mye vann, slik at man vanner ut urinen sin som kanskje kan fungere på hjemmeprøver, men i et laboratorium vil de også teste for kreatinnivå, noe kroppen skiller ut hele tiden. Er urinen vannet ut vil kreatinnivåene være lave og du blir bedt om å ta en ny prøve.

Det finnes dog indikasjoner på at Salisylsyre kan gi falske negativer på urinprøver, det er en lokalirriterende syre som kommer fra en plante kalt "Pil" i Vierslekten, men folk kjenner nok det mest i derivatformen Acetylsalisylsyre, eller Aspirin.

Kilde: Decreased signal in Emit assays of drugs of abuse in urine after ingestion of aspirin: potential for false-negative results.

Jeg har dog ingen personlig erfaring med praksisen, du kan evt lese denne forumtråden der en bruker legger ut om sin erfaring med det.
Drikk masse apelsinjuice!
For noen kan det funke å holde seg unna fet mat, sitte i badstu, trene, ta detox, eller drikke mye vann.
Kommer ann på ting som fettprosent, hvor ofte man røyker, hvor sterk hasjen er og forbrenning samt mer også.
Det er jo i tillegg også veldig inviduelt hva som hjelper på den og den personen.

Har selv en kompis som har røyka så og si hver dag i over 15 år, kar med en del kroppsfett som måtte pisse for lappen.
Han tok pause fra røykinga uken før, tok badstu 2 dager i uka,
kjøpte detox som renser kroppen og kombinerte det med å drikke mye vann.
Han tissa negativt på prøven han leverte og fikk lappen.
Men igjen, siden det er såpass inviduelt så kan du ikke være sikker på at det fungerer på akkurat deg.


Sitat av Dodecha Vis innlegg
men i et laboratorium vil de også teste for kreatinnivå, noe kroppen skiller ut hele tiden. Er urinen vannet ut vil kreatinnivåene være lave og du blir bedt om å ta en ny prøve.
Vis hele sitatet...
Hmm, om de også tester for kreatinnivå, hva om man tar kreatintilskudd ved siden av?
Vil man ikke da opprettholde mye av det man også vil skille ut?
ओम नमो नारायण
Dodecha's Avatar
DonorCrew
Sitat av Slæsken Vis innlegg
Hmm, om de også tester for kreatinnivå, hva om man tar kreatintilskudd ved siden av?
Vil man ikke da opprettholde mye av det man også vil skille ut?
Vis hele sitatet...
I følge denne studien så påvirker ikke oralt inntak av kreatin nivåene i urinen.
I den samme studien kommer det frem at i U.S.A. så stilles det også krav til sammensetningen av urinen i prøver sendt til laboratorium, spesifikt tettheten (Specific gravity):
Our data were compared with criteria for dilute specimens established by the College of American Pathologists and the Substance Abuse and Mental Health Services Administration. These criteria state that a urine specimen with a specific gravity <1.003 and a creatinine concentration <200 mg/L is dilute (1)(7). In addition, specimen pH was compared with the normal urinary pH range of 4.5–8.0 (2).
Vis hele sitatet...
Om dette gjøres i Norske laboratorium finner jeg ikke noe informasjon om i skrivende stund, men det er ikke utenkelig at vi følger samme standarden.
Sist endret av Dodecha; 28. april 2017 kl. 15:26.
off topic: er ny hær så må bare spørre.. kan administratorer endre på overskriften min evt. texten? (kalte innlegget hasj såvidt jeg husker, men jeg skjønner at selve ordet hasj var en dårlig beskrivelse av inlegget.)

men takk for svar da, forstår det sånn at det egentlig ikke er noen måter som er garantert til å funke. men noen med en uvanlig kropp oppbyggelse (kan vi vel kalle det) kan evt. komme seg gjennom?

Sitat av Dodecha Vis innlegg
i et laboratorium vil de også teste for kreatinnivå, noe kroppen skiller ut hele tiden. Er urinen vannet ut vil kreatinnivåene være lave og du blir bedt om å ta en ny prøve.
Vis hele sitatet...
hva vist man "overdoser" på kreatin og blander det inn med vannet du drikker, vil ikke noe bli løst ut i urinet eller blir det tatt opp som næring til kroppen? (er jo lett å få tak i kreatin, er bare å dra på butikken eller over grensa å kjøpe seg en tønne.. det brukes jo for trening)

Sitat av Dodecha Vis innlegg
du kan evt lese denne forumtråden der en bruker legger ut om sin erfaring med det.
Vis hele sitatet...
Ser jo at han blander en del salt med det, å det fikk meg jo til å tenke.. hva vis man spiser masse salt mat, har "masse" salt i maten du spiser å rett å slett dehydrerer deg selv, også senere den dagen/dagen etterpå så drikker du masse? blir vel litt likt som å koke vann (fordampe det) også ha nytt vann i... men det kan jo ende opp med at du konsentrerer hasjen som er i kroppen din og gjør bare situasjonen din værre...
Sist endret av xx_Narkoman_xx; 28. april 2017 kl. 17:02. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.
Jeg har tatt urinprøve to ganger - og begge gangene var jeg redd for å få utslag. Jeg røyker ikke lenger, og på den tiden røyket jeg kanskje et par ganger i måneden på det meste.

Første prøven hadde jeg ikke røyket på 14-dager. Drakk masse vann før prøven, farget urinen med b12 og det gikk fint. Ettersom jeg var engstelig prøvde jeg også "kjerringrådet" å drikke to spiseskjeer zalo noen timer før prøven. Ikke gjør dette, det kan være farlig - det hjelper sannsynligvis ikke.

Andre gangen hadde jeg røyket senest to dager før prøven (jeg trodde jeg skulle få et forvarsel minst to uker før prøven, men de ringte dagen etter jeg hadde hatt en helg hvor det gikk med ca 2g). Her var jeg mer desperat!
Chugga ned med vann gjennom hele dagen, farga urinen med b12 og svelget 2x aspirin med to timers mellomrom tre ganger. Siste 2x aspirin to timer før prøven. Denne gikk så vidt! ...han som sjekket urinen sa han nesten skulle til å spørre om jeg likte å ta meg en blås, ettersom det tok så lang tid før han fikk svar på thc'n. Passa godt på at hverken første eller siste stråle av urinen havna i begeret, da jeg hadde lest at dette var mer "urent" enn hovedstråla.

Dette funka for meg - men om zalo eller aspirin i det hele tatt hjalp vet jeg jo ikke. Både zalo og aspirin er skadelig i for store mengder. Viktig å få med seg at det heller ikke var noen mistanke om at jeg hadde røyket (noensinne), da begge prøvene var i en annen forbindelse.

Hadde jeg pisset dagen etter uten dette, ville jeg jo selfølgelig ha fått utslag- så det var jo ikke ute av kroppen.
Sitat av nehmZ Vis innlegg
farget urinen med b12 og det gikk fint.
Vis hele sitatet...
b12? hvis det er mye av det i urinet kan han jo tro at du har leverskade e.l og legge deg inn på sykehus?
Det varierer veldig.

Har selv avgitt urinprøve negativ 5 dager etter inntak. Hadde før røyking av rev (0,3 gram ca), ikke røkt på over 6 mnd.

Sist var når jeg meldte meg selv på avvenningskurs i regi av kommunen. Da hadde jeg røkt ca 1 gram daglig i over ett år. Det tok rett i overkant av 4 mnd. før jeg påviste ren prøve.

Noen fasit finner du neppe. Heller ikke noe som kan "jukse" deg til ren prøve. Det varier veldig fra person til person. Inntak osv.

Les deg "grønn" på informasjon.
Sitat av xx_Narkoman_xx Vis innlegg
b12? hvis det er mye av det i urinet kan han jo tro at du har leverskade e.l og legge deg inn på sykehus?
Vis hele sitatet...
Prøvene jeg tok var ikke av slaget som ble sendt inn til laboratorium - men en hurtigtest som ville gitt utslag på flere av de vanligste rusmidlene. De målte ingen verdier av andre ting i urinen, annet at de ville finne ut om jeg hadde tatt narkotika.

Det trengs ikke mye b12-vitamin for å farge urinen. Jeg kjøpte bare vitamin på apoteket, og eksperimenterte litt på hvor mange jeg måtte ta for å få ønsket farge. For mange, og gulfargen så for kunstig ut. For lite, og det ble ingen gulfarge i det hele tatt.

Det har vel lite å si når jeg ikke kan vise til hvilke merke vitaminpiller jeg brukte - men fant ut at 6-8 passet meg, mens 12 stk gjorde urinen unaturlig gul.
åja, da skjønner jeg (:
Veldig individuelt ja.. For meg er virker det så rart at folk ikke blir ren på <30 dager.. Inntok selv rundt 1-5 cannabis om dagen i rundt 10 måneder, både røyking og lagde "skakkao" (kakao med 1-2g decarbed hasj flere ganger i uken). Jeg siktet på å dra å pisse etter 3 uker, mine foreldre hadde en hjemmetest liggende hjemme hos dem som jeg fikk låne og jeg pisset negativ på den etter 15-16 dager. Dro uken etter på lab-urinprøve hos legen og det gikk bare fint..

Er i god form, har ikke mye fett på kroppen, spiser sunt