Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  6 2682
Kona vil ha ny Htpc, og en billig en.

Den må ha hdmi ut og må har over 200gb
Wifi og den shitten.

Tips?

har sett på https://www.komplett.no/product/8385...-core-i3-slim#
https://www.tek.no/bruktmarked/annonse/40929

Ikke min annonse, men denne virket meget billig. Fordelen med kaby lake over sky lake er at cpuen klarer fint og kjøre 4k innhold uten å stresse seg ihjel. Dette kommer til å bli mer og mer av framover etterhvert som windows 10 begynner å få "4k apper" i form av netflix og andre streaming tjenester. Mener og ha lest at disse krever kaby lake siden den har DRM nøkkelen.

Ser nå at denne ikke har 200gb disk. Men den du linket funker fint den også, men har du en 4k TV, eller planer om å kjøpe en i nærmeste framtid hadde jeg nok satset på kaby lake serien til intel

https://arstechnica.com/gadgets/2016...-edge-browser/
Sist endret av tennbrikket; 20. mars 2017 kl. 23:38.
Overskuddsmateriell
Ville gått for RaspberryPi + eksterndisk hvis den må ha plass lokalt. Hvis ikke ville jeg koblet den sammen med desktop / NAS for ekstern lagring annet sted i huset. Ville også lagt inn Kodi på den så har man alt ferdig oppsatt
Ville sett på Acer sine. Jeg har brukt en Acer revo 70 til film og musikk i 4år nå. Helt kurrant som htpc. Litt minus for viftestøy.
Hva er bruksområdet til madammen? Trenger hun PC med Windows liksom? Finnes en del gode alternativ til en rimelig penge.

Jeg har både Raspberry Pi 3 og nVidia Shield. Kan anbefale begge to til sitt bruk.


nVidia Shield har støtte for 4k, innebygd 500GB HDD (Pro versjonen), RJ45, WiFi, 2 USB 3.0, kommer med både fjernkontroll og gamekontroll til 2999,- (komplett.no)

Raspberry Pi 3 har jeg på soverommet for å kjøre KODI til å se serier og film i senga. Koster bare 400 kroner. Trenger dog strømforsyning og muligens kabinett. For 700 spenn har du hele pakka i alle fall. Denne har 4 USB 2.0, WiFi, RJ45 og Minijack.
Sist endret av KarlsenK; 21. mars 2017 kl. 23:22.
Kan jo kjøpe deg en sånn intel stick PC med en USB disk eller et stort SD kort, trenger ikke å gå over 1500 en gang om du kjøper selve PCen fra Kina
Enig med Raspberry Pi med LibreELEC/OpenELEC (Kodi). Lett å sette opp, kobler til hva som helst slags NAS eller til og med PC ved bruk av vanlige protokoller som NFS, CIFS/SMB, SFTP, FTP, etc.
Støtter Wi-Fi, men jeg ville sterkt anbefalt Ethernet, da Wi-Fi er ganske tregt i forhold.
Du kan også få inn NRK live og arkivert nett-TV, YouTube, VGTV, osv. på denne. Strømforbruker er maks 10W hvis jeg ikke tar helt feil, så det vil ikke være noe kostbart å ha denne påskrudd 24/7.