Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  4 2326
Registrer deg for å skrive svar Trådrulett
april 2016
11  1
jeg har kobler laptopen til en ekstern skjerm slik at jeg har to skjermer. Etter å ha koblet laptopen til TV for å se film virker kun TV når den er tilkoblet eller ekstern skjerm når den er tilkoblet.

Laptop skjermen er svart, men jeg klarer å dra enheter over til den men usepilen eller det jeg drar over synes ikke siden skjermen er helt mørk som om den er av.

Noen som har råd til hva jeg kan gjøre?
sep. 2007
258  27
Mulig du har en "Fn" knapp du kan bruke for å skru skjermen av/på, du kan og se på innstillingene dine for skjermoppsett, på windows 7 finner du dette ved å høyreklikke på skrivebordet og velg "Skjermoppløsning". Her finner du noen innstillinger som kan hjelpe.
Fattigmannsblod;
Underklass's Avatar
juli 2014
122  13
Jeg antar med dette at du har windows. Da trykker du på windows-knappen etterfulgt av at du holder inne P. Da vil du få et valg om kun laptop, utvidelse, duplikat eller kun ekstern skjerm.

http://u.osu.edu/5226sp15/files/2015/02/start_keyboard_windows_key-2k2bd26.jpg
april 2016
11  1
Ingen ting av dette forklart over virker.

Skjermen gikk i svart etter at jeg la den ned og den gikk i dvale mens jeg var tilkoblet annen skjerm. Når jeg åpnet igjen og den gikk ut av dvale så var den svart mens skjerm nummer to virker.
fascinert
Huztle's Avatar
sep. 2010
Forsøk en powercycle. Ta ut batteri og lader, trykk på på-knappen endel ganger også koble tilbake batteri og lader.
Prøv å lys på skjermen med en lommelykt og se om du ser noe da, hvis du ser et svakt bilde har backlight på lcd tatt kvelden.
Registrer deg for å skrive svar
Moderer