Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  0 4168
(Denne tråden kan være aktuell for deg som ønsker å se fotball, Formel 1 osv. som sendes på kanaler i utlandet).

Prøvde å søke opp tidligere tråder rundt dette, men uten noe suksess. Fant en del gamle tråder (type fra 2002) men det er ikke særlig nyttig i disse streamingtider. Jeg ønsker å bruke PS3'en min så tips om å kjøpe streamingbokser osv. er dessverre ikke interessant.

Jeg har en gammel Playstation 3 som bare står under TV-benken uten å bli brukt til noe. Jeg tenkte jeg kunne bruke www.unblockus.com for å sette opp PS3'en til å fungere i UK.
Jeg har ikke kjøpt meg konto på denne siden enda så har ikke testet det, men antar selfølgelig at det fungerer.
Jeg har sett at det er mulig å streame Sky Sports ved å kjøpe abonnement hos "Sky Go" eller "Now TV".
"Now TV" har app i Playstation Store, men når jeg søker dette opp i PS Store så dukker ikke denne appen opp. Jeg vet at noen apper kun er tilgjengelig i noen land og antar "Now TV" er en av disse.

Spørsmålet mitt er: er det noen som har erfaring med å sette opp VPN på Playstationen sin for så å få muligheten til å laste ned apper som ikke er tilgjengelige i Norge?

Takker og bukker for hjelpsomme svar!