Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vært snill å vurder å slå på annonsevisning, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  2 244
Registrer deg for å skrive svar Trådrulett
mai 2014
22
Det startet med at spill hakket, så jeg kjørte Malwarebytes. Den fant noen virus, + en ip adresse som prøvde å koble seg på pc'n hvert 5. sekund.

Jeg ble ikke kvitt viruset, så jeg formatterte. Det var da problemene kom. "Hjelp" på Chrome ble spammet, så hjelp på Windows, og i spill. I CS: Source ble "G" spammet, som er knappen for å kaste våpen. Jeg kunne ikke lenger "CTRL + A & D" som er crouch + venstre & høyre.

Jeg har en (bærbar) Lenovo Y50-70 Ci5 2.8 8GB/500 + 8 SSD GTX860m Fhd W8 (Med Windows 8.1).

Jeg har formatert den, med Lenovo one key recovery knapp, og med usb installasjon. På video'n jeg linker til er det Windows hjelp som blir spammet.

Når PC'n begynnte å tulle etter usb installasjon av Windows, la jeg inn et probramm som heter "AquaKeyTest". Det viser hvilke knapper PC'n registrerer når jeg trykker. Det bekreftet opplevelsene mine i spill.

Her er video av at PC'n klikker: https://www.youtube.com/watch?v=fS1F...ature=youtu.be


Er dette hardware eller software? Er det en løsning på dette?
Måken's Aspirant
Fleff's Avatar
jan. 2010
Har du sølt noe væske på tastaturet ditt? Det kan virke som om en eller flere taster henger.
Hva sier AquaKeyTest?
mai 2014
22
Har ikke sølt noe på pc'n.
Aquakeytest viser blandt annet at pc ikke registrerer A og D når jeg holder ned ctrl. Mange andre kombinasjoner som fusker også. Men alle tastene virker upåklagelig hver for seg.
Registrer deg for å skrive svar
Moderer