Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  11 13086
Heisann. Jeg er over snittet interessert i fotball og annen sport, men føler det blir meget dyrt i lengden med all den streamingen fra alle slags kanaler. Kan se opptil 5 kamper pr.dag. Er det noen som vet om en nettside av noe slag der man har alle slags kanaler? Kan godt koste en 100-200,- kr. Må ikke nødvendigvis være lovlig.
Trådstarter
88 4
Sitat av BrageP Vis innlegg
Vis hele sitatet...
Glemte å skrive det i tråden, men helst en side uten så mye reklame og med god kvalitet. Så www.usagols.com, oleoletv.com osv er utelukket..
https://wickedgen.com/ Det er ikke bare sport, men det er ikke reklame og kvaliteten er god.
Det du gjør er å laste ned AceStream (http://acestream.org/). Når det er lastet ned og installert går du til reddit.com/r/soccerstreams hvor jeg i hvert fall finner absolutt alle kamper jeg kan tenke meg å se. Deretter klikker man seg inn på tråden og blar i kommentarfeltet, jeg kan anbefale å bruke lenker fra reddit-brukere som er verifiserte streamere. Lenken ser omtrent slik ut "acestream://jjf7sbfbskaoc8". Denne kopierer du og åpner AcePlayer (det selve programmet heter på pcen din), trykker ctrl + t og ctrl + v og voila, så har du som oftest en lag-fri, høykvalitets stream med engelske kommentatorer. Det finnes flere ulike sub-reddits hvor man kan finne andre streams, som f.eks /r/MMAstreams osv.
Det som også kan være verdt å nevne er at enkelte av disse redditorene som er verifiserte streamere på /r/soccerstreams har egne nettsider hvor man kan betale et beløp, ofte rundt 10 dollar i mnd, også lage seg en bruker og se så mye man vil av hvilken som helst sport. Dessverre kommer jeg ikke på en slik side i farten.

EDIT: Kampene blir lagt ut på /r/soccerstreams en time før kampstart, så ikke fortvil om du ikke finner kampen du vil se.
Sist endret av pulpjohnny; 27. januar 2017 kl. 18:01.
Ta en titt på posten min i denne tråden. Anbefaler å betale for en sikkelig IPTV-tjeneste - det er lett verdt pengene imo.

Det er forøvrig lovlig å strømme tjenester som dette - du bryter først loven hvis du laster opp noe (som Torrents, AceStream etc.).
Sist endret av steili; 27. januar 2017 kl. 19:38.
Har selv brukt ntv noen perioder, har det meste av sportskanaler i HD. Koster 20 pund i måneden. Fungerte greit da jeg beukte det.
Trådstarter
88 4
Lastet ned Ace Stream og er storfornøyd med det hittil!
Jeg lette en stund etter en løsning. Det som passer ypperlig for meg er Viaplay Sport abonnement og bytte over til svensk ip når jeg vil se premier leauge. 299,- så får du i tillegg vanlig viaplay med på kjøpet.
Som jeg skrev i en annen tråd om samme tema:

Sitat av Kamma Vis innlegg
Jeg bruker Raspberry Pi 3, med Kodi. I kodi må man legge til en addon - jeg bruker Occultum: https://www.occultum.ws/packages (krever invite, send meg PM ved interesse)

Her kan du se hvordan man går frem. Koster noen kroner i måneden, og man har veldig rask support. Har tilgang til det som er verdt å se av sport. Får sett all engelsk fotball, også alle PL-kampene. Ligger amerikanske sportskanaler i pakken, noe som tilgjengeliggjør samtlige PL-kamper også på lørdager. USA er nemlig unntatt 1-kampsregelen.
Vis hele sitatet...
▼ ... noen måneder senere ... ▼
Prøv f eks flawless heller occultum koster omtrent 21 dollars i mnd mens flawless koster fra 7 til 10 pund