Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  10 10050
Skal legge over bildene fra min iphone 6 til pcn min. Tidligere har det bare vært å plugge i telefonen, gå i filutforsker, finne telefonen, trykke seg inn og vips så var alle bildne der, og jeg kunne bare kopiere de alle, og legge de over på pcn.

Alt funker denne gangen også, bortsett fra at jeg kun får på 79 av 1200 bilder?! Hva skjer? noen som har vært borti dette tidligere? hva gjør jeg? Jeg må ha bildne ut av telefonen slik at jeg får frigjort litt plass, da den er helt stappfull.

Og nei, jeg finner ikke flere mapper heller. Kun en mappe, med 79 bilder...
Du kan bruke Dropbox eller noe annet cloud basert program som du kan ha på både pc og telefon.
Eller kjøpe mer plass på iCloud?

Har ikke iDings, men hvis jeg husker rett må du slå av synkronisering av bilder mot iCloud for å få kopiert de via kabel?
Sist endret av SuperT; 26. juli 2016 kl. 14:05. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.
På min iPhone er det bare å koble den til pc'n med kabel, så går du i "DCIM" mappa og henter alle bildene dine.

Eksempel:

Forsøk å finne dem gjennom itunes, jeg mener å huske at jeg har opplevd det samme som deg. Men at jeg fant igjen alt på itunes-> my iphone -> pictures
Iphone er noe drit
Alternativt kan du prøve iExplorer.
Har brukt den et par ganger: https://www.macroplant.com/iexplorer/
Sikker på at du ikke forveksler bilder på telefonen med bilder i iCloud-biblioteket?
Trådstarter
2 0
Sitat av Turbolego Vis innlegg
På min iPhone er det bare å koble den til pc'n med kabel, så går du i "DCIM" mappa og henter alle bildene dine.

Eksempel:

Vis hele sitatet...
det er akkurat dette som ikke fungerer.. i DCIM mappen er det bare 73 bilder..

Sitat av fuzzy76 Vis innlegg
Sikker på at du ikke forveksler bilder på telefonen med bilder i iCloud-biblioteket?
Vis hele sitatet...
usikker.. Har jo synkronisering mot icloud, men alle bildene tar jo åpenbart opp sinnsykt mye plass på telefonen min? Så da ligger de vel også lagret på selve tlf?
Sist endret av #nørd; 27. juli 2016 kl. 20:10. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.
Fiffig problemstilling. Jeg har lignende problemer som jeg ikke finner ut av. Jeg har synkronisering mot iCloud, og subscriber 50gb i mnd. i grunn trenger jeg avdi ikke å bruke den lokale lagringen(på usle 16gb). Dersom jeg sletter bildene lokalt på telefonen, vil de da bli slettet fra clouden også? Tenker da siden det skal synkroniseres.
De ligger også lagret på telefonene, men i iCloud-biblioteket som IKKE er det du har tilgang til når du kobler telefonen til med USB-kabel. Da får du kun tilgang til kamerarullen (som bare inneholder bilder tatt med den enheten).

Reklame sin problemstilling har flere alternative løsninger:
1. Du kan slå av iCloud bildebibliotek. Da beholder du de bildene som er i skyen, men de vil ikke lenger være syncet til telefonen. Ulempen er at nye bilder heller ikke vil synces til iCloud bildebibliotek. De vil riktignok vises i bildestrømmen din, men der forsvinner de etter en måned.
2. Du kan gå til "Innstillinger", "Bilder og Kamera" og velge "Optimaliser iPhone-lagring". Da vil orginalene lastes opp til skyen og kun thumbnails vil caches lokalt. Når du åpner bilder vil telefonen sømløst laste ned orginalen ved behov.

Det siste punktet er det jeg vil anbefale dere begge å prøve. Selv betaler jeg for 200GB iCloud nettopp fordi jeg synes iCloud bildebibliotek er en grei skyløsning for alt jeg har av foto.

Skal du ha tilgang til iCloud bildebiblioteket på en Windows-maskin bør du laste ned og installere iCloud kontrollpanel for Windows fra Apple. Da får du mange kjekke synce-muligheter.