Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  15 7638
Hei alle sammen her inne!

Jeg har fått tak i noen tabletter som jeg med en "fartstid" på aldri noensinne har tidligere hørt om. De ble gitt til meg fra apoteket istedenfor Dolcontin, og de sier at de er nøyaktig det samme som Dolcontin 100mg.
De er bare ikke så lette å koke opp som Dolcontin er. De gir fra seg det ytterste skallet når det koker, og dette tar jeg da opp og fjerner. Det blir da liggende pulver i bunnen av skjea som blir løst opp når det kokes, ved andre oppkok er alt pulveret borte og jeg filtrerer det og trekker det opp i sprøyta.
På blister pakken står det Morfin sulfat 100mg, men på Dolcontin står det jo morfin sulfat pentahydra.
Er det noen som har erfaring med disse Malfin??? Hadde satt uendelig stor pris på om det kom noen svar fra dere!! :-

(Som f.eks er det flere som får disse? Hvordan er den beste måten å injisere dette på? Jeg vet injisering av legemidler ikke skal gjøres egentlig, men slik er det nå uansett og dèt er det jeg gjør uansett!)
Fortsatt i live? Grunnen til at du ikke har fått noen svar her er nok fordi de fleste er enige om at å skyte piller er langt over grensa, og med den holdningen du har... Kan du ikke bare skyte heroin istedet??? Det er bedre det.

For å komme med litt info som du muligens kanskje har kommet over på egenhånd allerede, men poster fordeom.
Dolcontin 100mg inneholder morfinsulfatpentahydrat tilsvarende 75mg morfin, Jernoksid (E 172), Titandioksid (E 171), Hydroksyetylcellulose, cetostearylalkohol, magnesiumstearat, talkum, makrogol 400(polyethylene glycol) og hypromellose.

Malfin 100mg inneholder nok det samme, er morfinsulfatpentahydrat dette også.. Men depotløsningen kan være annerledes for alt jeg vet. Les deg opp på hvert av hjelpestoffene og se om du fortsatt er lysten på å skyte, utrolig hva de putter i de der pillene!! SOM SKAL SVELGES. Et tips er å øke litt i dose og pump i rævva, eller skyt heroin om du absolutt skal sveve mellom liv og død. Pillene er ikke lagd for å skytes. Heroin derimot..

Lykke til på reisen, og pass på deg selv.
Sitat av monoxide Vis innlegg
Pillene er ikke lagd for å skytes. Heroin derimot..

Lykke til på reisen, og pass på deg selv.
Vis hele sitatet...

Heroin er ikke akkurat laget for å skytes, men folk vil ha sterkest mulig rus rasket mulig, derav "rushet" de er ute etter. Heroin er bare raffinert såpass at man får sterkere og lengre rus i forhold til opium, morfin osv. fra de kulturer det blir brukt litt annerledes enn slik som her i den vestlige verden.

Piller som er rent vannoppløselig kan fint skytes for de som liker slikt.
Dolcontin og Malfin er nok ikke en av de, men som bør tas oralt som du sier.

Hadde ingenting å bidra med, måtte bare kommentere det med heroinen.
Sist endret av flytendeper; 31. desember 2015 kl. 04:13.
Skal ikke være noe problem å skyte malfin, ikke 60mg tablettene hvertfall. Skyll av skallet og tørk i en håndduk. Knus tabletten i en skje og tilsett en del vann. Så er det bare å varme og mikse løsningen. Trekk opp det du greier. Bomullsfilteret går tett med en gang fordi det blir til gele. Enten prøv med mer vann, eller bare spis filteret og ta frem et nytt. 3-4 stk burde holde totalt. Her går det litt virkestoff i dass, det går bra. Det jeg greier å trekke opp spruter jeg fortløpende oppi en beholder/skje nr 2

Etter en stund har du greid å fått ut ganske mye morfin fra tabletten. Bruker å legge et filter oppi beholder nr 2 og trekke opp gjennom filter en siste gang. blandingen kan være litt seig, spørs hvor mye vann du har brukt. Vær tålmodig! Har gjort dette kanskje 50 ganger med dolcontin og malfin om hverandre

Hva som er anbefalt med tanke på bruk av varme etc vet jeg ikke. Men jeg synes det blir enklere. Blir muligens med noe ekstra gørr. Å si at det er trygt å skyte heroin eller pulver kontra piller er latterlig. Det er minst like mye dritt i pulveret! Problemet med pillene er at noen begynner å bli vanskelige å mikse i vann
Sist endret av TrippyKing; 31. desember 2015 kl. 08:39.
Latterlig? Sa ikke at han skulle finne det skitneste dopet det er å oppdrive. Så om du har rent/vasket heroin og apotektabletter så skyter du tablettene som er laget for å ligge i mage/tarm systemet i opptil 12 timer ? Du sier jo selv at jaja her blir det litt gele, her blir det litt gørr, ha i mer vann, filtrer 3-4 ganger, prøv å varm opp mer... Er du morsom?? Og hva skjer når du pumper dette inn i blodårene? Ta å les deg opp på disse hjelpestoffene og hva de gjør, se om det fortsatt "ikke er noe problem".

Takk for at du ihvertfall deler dine skyte erfaringer med dette legemiddelet til trådstarter, DET var jo DET han spurte om hehe tldr; Kok og filtrer, evt gjenta og håp på det beste.
▼ ... over en uke senere ... ▼
Sitat av monoxide Vis innlegg
Latterlig? Sa ikke at han skulle finne det skitneste dopet det er å oppdrive. Så om du har rent/vasket heroin og apotektabletter så skyter du tablettene som er laget for å ligge i mage/tarm systemet i opptil 12 timer ? Du sier jo selv at jaja her blir det litt gele, her blir det litt gørr, ha i mer vann, filtrer 3-4 ganger, prøv å varm opp mer... Er du morsom?? Og hva skjer når du pumper dette inn i blodårene? Ta å les deg opp på disse hjelpestoffene og hva de gjør, se om det fortsatt "ikke er noe problem".

Takk for at du ihvertfall deler dine skyte erfaringer med dette legemiddelet til trådstarter, DET var jo DET han spurte om hehe tldr; Kok og filtrer, evt gjenta og håp på det beste.
Vis hele sitatet...
Tror ikke du skjønner dette her helt. VI er ikke i den virkelige verden nå. Dette er rusforumet, og piller blir slutt. En metode blir etterlyst og jeg svarer. Hvem er du til å kommme å tro du vet hva du snakker om? Jada, du har sikker skutt ditt og datt. Eller har du bare lest deg opp om "ikke skyt piller"-hypen? Er du klar over at mange piller kan skytes helt trygt? Og vet du at "trygt" i denne delen av rusmiljøet betyr "mer enn bra nok"?

Det jeg skrev er en metode som kan brukes helt fint en gang i blant. Det er faktsik masse piller som kan skytes. Jeg har veid pillene og sammenlignet med mg virkestoff, så det idiotargumentet kan du spare meg.

Jeg skal, siden du ikke har snøring, siden du sikkert aldri har penertert din egen blodåre med en sprøyte engang, fortelle deg hva som skjer når du tilsetter vannet og det blir gel. Det blir litt tungt å trekke gjennom bomullet. That's it. TIlsetter du mer vann, blir gelen tynnere. Så tynn at den er trygg å injisere. Om den så er seig, så går det fint, eneste du opplever er hjertebank i et minutt, MAKS. Det må du tåle hvis du skal sette dop rett i blodåra di. Du kan ikke komme å diskutere IV bruk når du er IV motstander...
Når du har greid å fått det i sprøyta, er det ennå tynnere. Derfor anbefales det å bruke mye vann. Gjøres dette helt riktig, da med micron filter og greier - noe jeg eier men aldri har brukt, er kvaliteten omtrent som det du får på sykehus.

Jeg er ikke morsom nei, og har sett langt verre fremgangsmåter enn dette.

Ja, noen partikler blir det med, men du tror også at du dør av en liten luftboble i sprøyta? Vet du hva kroppen tåler? Eller er du bare ute etter å drite ut erfarne rusmisbrukere? Du kan skyte dol hver dag i 50 år og det er ikke noe verre enn å skyte hero.


Men alle gjør som de vil. Jeg svarte på tråden, du angrep meg, så håper innleggene dine blir litt mer konstruktive i fremtiden. ALle vet at det er frarådet å skyte piller. Det er også frarådet å skyte heroin.
Sist endret av TrippyKing; 12. januar 2016 kl. 21:26.
Trådstarter
3 2
Trippyking, jeg gadd rett og slett ikke svare Monoxide på den tette kommentaren han/hun kom med. Det var jo en ren nedsettende kommentar til meg som har vært avhengig av opiater i nøyaktig 20 år, (og jeg er fremdeles et svært oppegående menneske med fast arbeid ved siden av mitt eget firma som går meget bra!), så mao det er svært tydelig at Monoxide tar alle oss IV brukere "over en og samme kam).
Slike mennesker møter jeg nesten ukentlig, men ser jo tvert at de innbiller seg at en IV bruker er et litt mindre opplyst menneske enn hva de selv er og at de selv er mer verdtvsom et menneske enn hva vi IV brukere er.
Du skriver godt, du formulerer deg veldig grundig og saklig så utifra dette skjønner jeg at du også er et meget oppegående menneske, Trippyking. Godt å lese slikt fra mine med mennesker!

Før jeg skrev Trådstarteren hadde jeg kokt 4 100mg Malfin, og jeg gjorde som jeg gjør med Dolcontin. Eneste forskjellen var at jeg tok etter hvert som de hadde kokt litt ut det laget med gelatin(?) Som la seg i løsningen og kastet dette. Jeg ble frisk av disse 4 100mg og det var jo nettopp det jeg var ute etter. Er sjelden ute etter å ruse meg, kun å bli fri fra mine abstinenser.

Takk for svar Trippyking, satt så uendelig stor pris på atvdu forsvarte meg underveis også! Kunne ønske jeg kjente deg!

Til Monoxide, hvorfor i det hele tatt svare når du overhodet ikke har den minste peiling på hva du skriver om? Det må jo være kun for å nedverdige et annet menneske, som kanskje har hatt et helt annet liv enn deg selv. Så spørsmålet mitt til deg er da, hvorfor er du i det hele tatt her inne??

Ha en fin dag Trippyking, var en ren glede å lese innleggene dine! :-D
Kred til de som kan oppføre seg som mennesker når en svarer hverandre. En ting jeg aldri har forstått, hvorfor skal missbruker på død og liv rangere seg selv og sitt missbruk som bedre en andres missbruk? Det vi driver med er selvfølgelig ikke så bra, men jeg er hverken verre eller bedre enn andre. Det jeg bruker er alkohol, benzo, opiater og en skjelden gang marihuana. Det er like skittent å lure i seg sprit fra baderomsskapet som å skyte heroin, amfetamin eller å poppe i seg muskatnøtt.
Klem fra Betty
Ja, jeg leste kommentaren til monoxide rett etter at den ble postet, men jeg orket bare ikke å svare. Noen skjønner det bare ikke, og det er forståelig i grunn. Ignoranse kan unnskyldes. Men jeg blir provosert når jeg blir oppfordret til å lese meg opp om temaet av en jypling som tror jeg ikke vet hva jeg driver med overhodet. Er ingen ekspert nødvendigvis, men jeg trodde alle visste om forbeholdet om at dette er underground-tips og at det ikke er trygt fra for eksempel en helsearbeiders perspektiv.

Det finnes helt sikkert bedre fremgangsmåter enn den jeg postet. Men den fungerer, og jeg garanterer at malfin pillene kan skytes, men de krever mer vann, flere filtre og mer tålmodghet. Som sagt er det ikke så enkelt å trekke opp alt i en gang. Må trekke opp til filteret er tett, spise det, mer vann, og ta et nytt filter.


Sprøytefolk er ikke som andre folk... Takk for komplimentene, jeg fortjener dem ikke, jeg har skrevet masse dumme ting her inne på freak som jeg ikke kan stå for.
▼ ... over en uke senere ... ▼
Hvis jeg skal prøve disse oralt, holder det å knuse pillen for å fjerne depot effekten?
Beklager om du/dere følte dere støtt, det var overhodet ikke meningen å være nedtalende. Jeg ønsket kun å presisere faren med å skyte piller da jeg selv har sett hva som kan skje om det ikke blir gjort "rett".
Men det blir feil å komme med personhets, hva vet du om meg? En jypling? Hvis du leser hva enkelte bindestoffer og hjelpestoffer ER og hvilke oppgaver de har så er det helt klart uforsvarlig og livsfarlig å ha i blodomløpet.

Jeg bryr meg fint lite om hvor mye gatecred og erfaring du har som junkie, jeg kommer bare med fakta. Kanskje en stor kamel å svelge for sprøytenarkomane at visse piller absolutt ikke bør skytes, men jeg står for det jeg har skrevet. Jeg ønsker deg en fin dag og håper du gjør rett ang IV av disse tablettene som tryppyking har prøvd og anbefaler. Det støttes ikke av verken meg eller helsepersonell, men folk skal få gjøre det de vil med sin egen kropp. Ønsket ikke å tråkke på noen, og jeg beklager igjen. Jeg vil bare at folk skal prøve å leve junkietilværelsen så sikkert som mulig, og jeg ser at det ikke var veldig hjelpsomt det jeg kom med i den grad at du uansett kommer til å skyte dette.

Ha en fin dag!

Hater, ja men de er seige og det tar lang tid før rusen er på sitt fulle. Gjerne knus til pulver og rør rundt i lunket vann og drikk det for å få effekten raskest mulig.
Sitat av monoxide Vis innlegg
Beklager om du/dere følte dere støtt, det var overhodet ikke meningen å være nedtalende. Jeg ønsket kun å presisere faren med å skyte piller da jeg selv har sett hva som kan skje om det ikke blir gjort "rett".
Men det blir feil å komme med personhets, hva vet du om meg? En jypling? Hvis du leser hva enkelte bindestoffer og hjelpestoffer ER og hvilke oppgaver de har så er det helt klart uforsvarlig og livsfarlig å ha i blodomløpet.

Jeg bryr meg fint lite om hvor mye gatecred og erfaring du har som junkie, jeg kommer bare med fakta. Kanskje en stor kamel å svelge for sprøytenarkomane at visse piller absolutt ikke bør skytes, men jeg står for det jeg har skrevet. Jeg ønsker deg en fin dag og håper du gjør rett ang IV av disse tablettene som tryppyking har prøvd og anbefaler. Det støttes ikke av verken meg eller helsepersonell, men folk skal få gjøre det de vil med sin egen kropp. Ønsket ikke å tråkke på noen, og jeg beklager igjen. Jeg vil bare at folk skal prøve å leve junkietilværelsen så sikkert som mulig, og jeg ser at det ikke var veldig hjelpsomt det jeg kom med i den grad at du uansett kommer til å skyte dette.

Ha en fin dag!

Hater, ja men de er seige og det tar lang tid før rusen er på sitt fulle. Gjerne knus til pulver og rør rundt i lunket vann og drikk det for å få effekten raskest mulig.
Vis hele sitatet...
Hvilke piller bør absolutt ikke skytes og hvorfor er det så spesielt farlig? Jeg spør fordi Dolcontin er det jeg har skutt mest av og aldri hatt noe problem med det (bortsett fra avhengigheten).
Da har du vært flink/heldig med forberedelse, som er alt for en skytter. Jeg er ingen lege, eller sprøytenarkoman så jeg kan ikke gå inn på det tekniske altfor mye. Derfor kan jeg ikke fortelle deg hvilke piller som er verre enn andre å sprøyte inn i en blodåre eller i en muskel. Det er ikke bra uansett.

Det mest åpenbare er jo de tablettene som virker irriterende, har ødeleggende effekt på innsiden av blodårene og områder rundt som kan resultere i årekollaps, piller inneholder hjelpestoffer med "vonde" intensjoner som f.eks blir med i lungene eller andre steder i kroppen og lager propper, bindestoffer som ødelegger organer, forårsaker abscesser, nekrose/koldbrann, andre typer infeksjoner, hjertestans, slag, plutselig død, koma, overdose etc.... Det er farlig å injisere piller som er ment for oral/rektal/sublingual bruk uansett hvor mye du vrir og vender på det.

Nøkkelordet her er filtrering, med kun bomull eller sigarettfilter så vil det bli med partikler i blodomløpet som kan forårsake ovennevnte jævelskap.
Så det er viktig å bruke mikronfilter, hygiene og hodet når en leker med livet. Gjerne sigarett/bomullfilter først, så mikronfilter. Jeg vet at det som regel går bra for de fleste som skyter piller, men uansett er det ikke uten risiko.

Men har hørt ritalin, concerta og div adhd medisiner, tramadol, lyrica, metadonpiller og slow-release tabletter skal være værstinger, spesielt tabletter med MYE hjelpe/bindestoffer kontra virkestoff.

Om du leser deg opp på hva noen av disse stoffene har som oppgave i en tablett å gjøre så finner du fort ut at du balanserer på en svært tynn tråd..
Sist endret av monoxide; 22. januar 2016 kl. 18:04.
Sitat av monoxide Vis innlegg
Da har du vært flink/heldig med forberedelse, som er alt for en skytter. Jeg er ingen lege, eller sprøytenarkoman så jeg kan ikke gå inn på det tekniske altfor mye. Derfor kan jeg ikke fortelle deg hvilke piller som er verre enn andre å sprøyte inn i en blodåre eller i en muskel. Det er ikke bra uansett.

Det mest åpenbare er jo de tablettene som virker irriterende, har ødeleggende effekt på innsiden av blodårene og områder rundt som kan resultere i årekollaps, piller inneholder hjelpestoffer med "vonde" intensjoner som f.eks blir med i lungene eller andre steder i kroppen og lager propper, bindestoffer som ødelegger organer, forårsaker abscesser, nekrose/koldbrann, andre typer infeksjoner, hjertestans, slag, plutselig død, koma, overdose etc.... Det er farlig å injisere piller som er ment for oral/rektal/sublingual bruk uansett hvor mye du vrir og vender på det.

Nøkkelordet her er filtrering, med kun bomull eller sigarettfilter så vil det bli med partikler i blodomløpet som kan forårsake ovennevnte jævelskap.
Så det er viktig å bruke mikronfilter, hygiene og hodet når en leker med livet. Gjerne sigarett/bomullfilter først, så mikronfilter. Jeg vet at det som regel går bra for de fleste som skyter piller, men uansett er det ikke uten risiko.

Men har hørt ritalin, concerta og div adhd medisiner, tramadol, lyrica, metadonpiller og slow-release tabletter skal være værstinger, spesielt tabletter med MYE hjelpe/bindestoffer kontra virkestoff.

Om du leser deg opp på hva noen av disse stoffene har som oppgave i en tablett å gjøre så finner du fort ut at du balanserer på en svært tynn tråd..
Vis hele sitatet...
Du har helt rett i det du skriver, men denne tråden handlet jo i utgangspunktet om morfinsulfat (Dolcontin, Malfin, etc), så ble litt usikker når du skrev at det var absolutt noe man ikke bør skyte. Selvfølgelig bør man ikke skyte noe som helst, med mindre det er en form for injeksjonsvann og samtidig bruke hodet som du skriver.

Utav de medisinene du oppgir, så kan jeg være veldig enig med Lyrica. Det funker som bare pokker intravenøst, men er meget skadelig for årene. Ritalin (og andre metylfenidat preparater uten depot-funksjon o.l) har jeg derimot hørt at det skal være ganske greit å skyte, så lenge man filtrer skikkelig og ikke koker innholdet (skal bare knuses, ha vann, la det trekke, trekke det opp i pumpa via et filter, skyt, bam!).
Litt lenger opp i tråden har jeg skrevet alt innholdet i dolc/malfin som en kan lese seg opp på hvert hjelpestoff, da ser en litt mer hva en har med å gjøre av kjemiske egenskaper. Vet du har litt mer erfaring innen dette en meg Mexxy, så du har nok rett ang metylfenidat og skyting. Ha en fin kveld videre !
Stay safe people
▼ ... over et år senere ... ▼
Hei, måtte bare svare litt ang "issuet" på denne tråden! Jeg har selv brukt både dolcontin, heroin og alle typer opioder som finnes i ganske nøyaktig 20 år, har også skytt xanor i rundt 15 år for å få større effekt. (skyte xanor anbefaler jeg ikke da de nesten har spist opp hver eneste åre i hele kroppen) Ang malfin som er et synonympreparat til dolcontin, så er det ganske nytt på markedet. Men jeg har nå skutt de et års tid, jeg anbefaler ikke å koke opp det seige til det blir tynnt, for det holder med et oppkok, man går kanskje glipp av ti prosent av effekten som blir liggende igjen i dotten. Jeg bruker å samle disse opp og tørker dem lagrer de tørt til det er nok dotter til en dag det er krise og jeg ikke har annet. Eller så kan du legge de i en kopp og fryse de ned så er du sikker på ikke å få frossan. Da kan man koke opp dottene og putte de i en 10erpumpe og presse vannet/morfinet ut i kokebegeret og bruke en ny dott og få friskmelding ut av dette. En gylden regel er at man regner omtrendt 10 prosent som ligger igjen i dotten pr 100mg doll eller her da malfin. Forskjellen på malfin og dolcontin som jeg legger mest merke til er at et oppkok med malfin er mye blankere og mer gjennomsiktig en av dolcontin som det blir et lite gulskjær i og er noe seigere. Jeg bruker alltid bomull da mikrofilter ikke er å oppdrive her i midtnorge. Jo større dott du bruker jo renere blir skuddet, og jo mere ligger igjen i dotten som man kan samle og fryse ned til en dag du ikke har annet. Det har berget meg mang en gang. Men at man kan skyte det hve dag i 50 år er vel noe overdrevent, jeg legger merke til det at jo mere du "overlapper" oftere du tar doser jo mere arbeid får lever og spesielt nyrene problem med å kvitte seg med avfallstoffene før neste dose, så til slutt blir du gående med en opphopning av disse tileggstoffene og de er ikke enkle å bli kvitt.. Heller ikke enkle å gå å kjenne på når man prøver å slutte helt da uten LAR for da blir jo kroppen ti ganger mer var og følsom på ting som ikke stemmer med kroppen. MVH Doll1977