Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vært snill å vurder å slå på annonsevisning, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  37 57167
Registrer deg for å skrive svar Trådrulett
fulloggal's Avatar
sep. 2006
Hei!
Leste litt om Lyoness, og vurderte å bli med, men er litt i tvil. Siden Hvis ting virker for godt til å være sant, så er det mest sansynlig det.

Du skal visst kunne få utbetalt ganske store summer hvis du betaler deg inn som business member.

Lyoness skriver dette om de selv:
Lyoness - the Company

Founded by Hubert Freidl in 2003, Lyoness offers its Members money back with every purchase. What started out in four countries has since evolved into an international company which creates a unique Win-Win situation for everyone involved. Lyoness has created a global network from which Members and Loyalty Merchants can benefit: Members receive money back, whilst Loyalty Merchants gain loyal customers and are therefore willing to give them special Benefits.

Lyoness is currently active in 30 European countries as well as in the USA, Canada, Brazil, the United Arab Emirates, Qatar, South Africa and in the Asian Pacific region (Hong Kong, Macao, Australia, Philippines and Thailand) with more than 2.6 million Members worldwide.
Vis hele sitatet...
Her er filmen deres, om hvordan alt fungerer: http://youtu.be/GWpLRRcHG-k

Ønsker litt feedback på dette. Noen som er med, eller har blitt lurt?
Svanemerket
caperno's Avatar
mai 2010
Det koster iallefall ingenting.

http://behindmlm.com/companies/lyone...tment-returns/
55535 HP
Ozma's Avatar
feb. 2003
Kommentarene er full av folk som prøver å verve deg. Antar det er en slags pyramide.
fulloggal's Avatar
sep. 2006
Selv om det er pyramide, så er det vel mulig å tjene penger? Hvis det ikke er scam da? Hørte om en som fikk utbetalt 800EUR på en uke.

Er vel heller MLM enn pyramide, selv om prinsipper er likt.
IT-Konsulent
Bruskork1's Avatar
mars 2007
Sitat av fulloggal Vis innlegg
Selv om det er pyramide, så er det vel mulig å tjene penger? Hvis det ikke er scam da? Hørte om en som fikk utbetalt 800EUR på en uke.

Er vel heller MLM enn pyramide, selv om prinsipper er likt.
Vis hele sitatet...
Hvis han virkelig hadde gjort det, tror du ikke det hadde vært mye mer omspredt og kjent enn det det er nå?

Har en jeg kjenner selv som mente at han tjente 25.000 i mnd på noe pyramidegreier, og han som satt over han hadde oppimot 100.000 i mnd.

Når jeg spurte litt senere, så hadde han tjent et par tusen kroner, og sjefen på toppen hadde kanskje 100.000 i mnd, tilogmed dèt tror jeg ikke på.
Svanemerket
caperno's Avatar
mai 2010
Dersom du gidder å verve mange mennesker og følge disse opp igjen for å hjelpe dem med verveprosessen videre, så er det bare å kjøre på. Det koster som sagt ingenting å være medlem. Jeg forstår det slik at man må kjøpe varer for en andel av profitten, så man får ikke alt ut i cash. Dette virker ikke som ett typisk MLM-scheme, men heller som ett slags fordelsprogram. Men det virker som det er mye stress for lite penger.
mai 2012
Ts du vet jo hva svaret er selv. Klart dette er en form for pyramide. Kan godt være organisert som MLM med pengene kommer jo forttrinnsvis fra at folk kjøper seg inn, og kjøper startpakker. Ække mange som orker å mase rundt på venner og venners venner for å verve nye. Dette blir det bare tull ut av. Styr unna.

Edit:
så videoen, det er jo coop kortet for alle butikker. Klart det er tøys. Du må jo handle som en gal mann om du skal ha 800 euro utbetalt i uken. Typisk kickback er på slike kort er jo 1-3%. Så om du handler for 80.000 € en uke får du tilbake 800 € neste uke. Tipper jeg hadde klart å prute minst den samme summen på en hvilken som helst vare.
▼ noen måneder senere ... ▼
mai 2013
1
Se også: http://www.cc-lyoness.blogspot.no
mai 2006
86  17
Sjørøveri og tullball,finnes endel bra info på et svensk forum om detta. Trenger du hjelp te å finne vegen te nevnte forum så er du under atten eller like kyndig bak ei datamaskin som min avdøde oldemor.

Knut-H
▼ noen måneder senere ... ▼
fulloggal's Avatar
sep. 2006
Enig. Ser ut til at alle har fått samme kurs i Lyoness. Jeg har snakket med flere som er medlem der, og de snakker og forteller helt på samme måte. Bare venter på at de skal tape penger jeg
mai 2007
387  155
Sitat av kimmy9gga Vis innlegg
Tviler hardt på dette. Men tviler ikke på at du er medlem av Lyoness.
Vis hele sitatet...
Kim, det kommer til å bli kjempestort!11 Kom hjem til meg så skal jeg gi deg info og slenge rask etter deg i bøtter og spann !!1:P
Crabman's Avatar
sep. 2006
682  774
Sitat av fulloggal Vis innlegg
Selv om det er pyramide, så er det vel mulig å tjene penger? Hvis det ikke er scam da? Hørte om en som fikk utbetalt 800EUR på en uke.

Er vel heller MLM enn pyramide, selv om prinsipper er likt.
Vis hele sitatet...

Kan du fortelle meg forskjellen på MLM og en pyramide?
Nettopp, MLM er kun ett mindre "skummelt" ord.

Hvis det bare var å jobbe hardt et år eller to, for så å få "100.000 stabilt resten av livet" så hadde alle gjort det. Hold deg unna!
▼ over en måned senere ... ▼
okt. 2013
2  2
LYONESS-ADVARSEL!!!
Dette er største svindel jeg har rotet meg oppi noen gang.
Her risikerer du å kjøre familie, venner og butikkeiere ut i uføre.
Jeg ble Premiummedlem på grunnlag av feil og løynaktig informasjon, og nå viser det seg at det er mange som har opplevd det samme som meg. Og det er ikke mulig å trekke seg ut heller.
Advokat ser på saken i skrivende stund, og jeg kommer tilbake med oppdatering i saken her.
Mirriran's Avatar
feb. 2013
122  66
Penger er litt som energi. Det oppstår ikke bare sånn helt plutselig. For at noen skal få penger, så må en annen miste penger.
okt. 2013
2  2
Sitat av Mirriran Vis innlegg
Penger er litt som energi. Det oppstår ikke bare sånn helt plutselig. For at noen skal få penger, så må en annen miste penger.
Vis hele sitatet...
LYONESS-konseptet: Du må verve 100 medlemmer og alle må betale 20.000,-
Greit nok at den siste idioten ikke er født ennå, men jeg møter ikke de så ofte.
kjedelig streiting
mars 2008
1-2% cashback hørtes da overveldene ut! Spesielt i de tider hvor vi har kredittkort som gir det samme uten noen innmeldingavgift, og sider som groupon ol.
violetta
Gjest
Jeg har googlet litt rundt og fant ut at det er en del pågående rettssaker mot dette firma i Østerrike, Australia osv. et tråd på hegnaronline lister opp alle skandalene forbundet med dem. Og jeg fikk også besøk av bekjent og ble tilbudt å kjøpe kortet til 20 000... vel, jeg liker pengene mine godt, og tenker godt om før jeg kjøper noe til 300,- så da gikk denne bekjenten til en veldig feil person... jeg investerer mye i huset og faste ting som jeg skal ha lenge, men rabatt-kort? neeeiii.... og hvis man velger gratis- varianten, så får man jo kun 2% rabatt! Altså dette får man jo hver dag overalt, ikke bare 2, men 30, 50, 70, pluss alle ta 3 betal for 2, synes vi får ganske gode rabatter her i Norge, + mannen er flink til å prute ned priser på byggevarer og sånt, så da sparer vi hundrevis av 2% allerede, hvorfor skal jeg bry meg om noe nytt kort? Jeg har ikke Coop kortet engang, låner det hvis det er bra tilbud på noe jeg vil ha - det skjer 1 gang per 3-4 år kanskje. Så jeg sa ganske pent nei, men jeg tenker på alle stakkars menneskene som sier ja. De har jo en familie å forsørge, kanskje små barn, og det er penger de heller skulle brukt på barna sine enn på å fylle opp lommene til han som står bak dette (han er fra Østerrik btw, info fra wikipedia).
▼ over en måned senere ... ▼
sep. 2012
7  1
Hei! Jeg har vært så heldig å få være med på en slik presentasjon! Veldig interesant, men. Dum som jeg er har jeg en slik smarttelefon som inkluderer kalkulator hvor jeg kunne regne ut alle disse fantastiske påstandene og jeg satt igjen med kanskje 5% av det som ble nevnt. Jeg vil også påpeke at denne karen som da tjener 30-40k i månden og påstått neste måned opp mot 80k ved å verve 300 mennesker uten å gjøre noe som helst for det, sto altså å presenterte dette for meg og kjenninger på en fredagskveld hjemme hos en fremmed i hannes fritid... Altså, mye røde flagg .. Eldre mann kjører hjem til fremmede mennesker for å stå i 2 timer å gnåle om en fantastisk super hemmelig sjangse til å tjene masse penger uten å gjøre noe for det.. Tallene går ikke opp, tallene går i hvertfall ikke opp når han plutselig dobbler fortjenesten ved å ikke gjøre noe som helst, osv. Jeg synes heller synd på de som har brent seg på dette og må gjøre slike ting for å kanskje komme i 0. Jeg vil også nevne at en bekjent, etter møtet og etter at jeg hadde gått igjennom alt sammen med henne fortsatt hadde lyst å være med på denne Gullkunde greien for 20k..

Det viktigste poenget her er hvordan du tjener penger. Jo du gir kreditkort til bekjente som da ligger "under" deg. Hvem kjenner du som du selv ville tatt imot ett kreditkort av helt uten videre? Også igjen sluttet å bruke Visa kortet ditt men bruke dette kortet for å få en liten cashback alle veier.. Om du kjenner 500 mennesker som tar imot kreditkort med store smil og fyrer ut store summer i månden på utvalgte butikker. Heng deg på, fort som faen. Du er kanskje den eneste som kan tjene penger på dette her!
des. 2013
1  1
https://lottstift.no/blog/2013/12/09...rdere-lyoness/

Lotteritilsynet skal vurdere Lyoness
Publisert: 9. desember 2013

Lotteritilsynet har opna tilsynssak mot Lyoness Norge AS for å vurdere om selskapet er ein ulovleg pyramide.

Bakgrunnen er at Lotteritilsynet den siste tida har fått tips og spørsmål frå personar som lurer på om Lyoness er ein pyramide eller om selskapet driv lovleg nettverkssal. Lynoess har tre veker på seg til å skaffe Lotteritilsynet den dokumentasjonen om selskapet som tilsynet har krav på.

I brevet til Lyoness skriv Lotteritilsynet at selskapet har ei verksemd som har visse likskapstrekk med ulovlege pyramideliknande system for omsetjing. Mellom anna har tilsynet motteke informasjon om at det kostar 20 000 kroner å bli medlem i Lyoness. Vi har også fått informasjon om at fortenesta for medlemmene i hovudsak kjem frå verving av medlemmer og ikkje frå sal av varer og tenester.

Her i landet er det ifølgje lotterilova forbode å opprette, drive, spreie og delta i ulovlege pyramidar.
Les heile brevet til Lyoness: http://lottstift.no/wp-content/uploa...755415_6_0.pdf

http://behindmlm.com/companies/lyone...investigation/
果実男爵
Juicekongen's Avatar
nov. 2009
Hubert Freidl (Founderen av Lyoness) er en utdannet matematiker og en manipulerende drittsekk.
Ta å les litt om Lyoness og bullshitet deres, det hele er en gigantisk scam. Hold dere LANGT unna.
jeg har selv vært med på et slikt Lyoness foredrag da sjefen min anbefalte meg å sjekke det ut.
Har aldri sitt et så kvalmende og elendig forsøk på å lure penger ut av folk før. De snakker om det
som om du garantert kommer til å bli millionær og at dette er din sjanse til å fullføre alle dine drømmer etc.

http://mlmtheamericandreammadenightm...dl-is-its.html

Sitat av Wikipedia
In the meantime, both Austrian and Swiss authorities have started investigations of the Lyoness business model and the related allegations that the company is running an illegal pyramid scheme.[31] Reportedly, similar investigations were started in Hungary[43] and Australia. Also, it was reported that the Austrian Consumers Union has filed suit against Lyoness for providing participants with unclear and deceptive terms and conditions.[34] According to the website of his law firm, VKI-attorney Breiteneder is currently the attorney of about 300 former Lyoness participants who are demanding their money back from Lyoness.[44] Reportedly, he has managed to get his clients’ money back on several occasions.[44] These clients had invested money in the advertising campaigns organised by Lyoness, and several option trading packages offered by Lyoness, but were not provided with a prospectus.[44]
Vis hele sitatet...
=WikipediaFrom a published Lyoness document income disclosure statement [50] can be derived that the average Lyoness member in the United States receives a gross annual commission of approximately $275, or $23 per month. The monthly median commission value of $0.38 indicates that the vast majority of the members receives a lower commission than the 23 dollar monthly average.[50]

Additionally, the document states that 46% of the Lyoness members makes $0 in commission and that the average annual expenditures
Vis hele sitatet...
83,9767482 g/mol
aluminiumfluorid's Avatar
juli 2012
Les mitt lille regneeksempel fra en tidligere tråd her på nff. Så der du at det er umulig å tjene penger, hvis du ikke er en del av "greveskapet" helt øverst i pyramiden! Og slik er det med ALLE pyramidespill!!

Men her kan du bytte ut 3 undersåtter med 100, i.o.m. at det som er kravet for hver å rekruttere. Da trenger du enda færre "generasjoner", for å dekke jordens befolkning.
I si i, i.
Magnisx's Avatar
des. 2008
Hva med og faktisk satse på noe litt mer reelt og "trustworthy"?

YoBetit (Et veldig bra konsept(?))
BannersBroker (Gode erfaringer i over 1 år nå)
▼ noen uker senere ... ▼
jan. 2014
2
Har sett at Lyoness har for en måneds tid siden fått en sak mot seg fra Lotteritilsynet. Det er greit nok. Men poster dette innlegget allikevel for å prøve å skjønne hvordan dette såkalte pyramidespillet faktisk fungerer og om jeg har forstått dette riktig, si gjerne ifra om ting som er feil eller om det faktisk stemmer.

Normalt medlem av Lyoness: Det er gratis å bli medlem, du får 2 % rabatt på selektive butikker. Hvis du verver noen venner så får du 0,3% av det vennene dine bruker. (feks. en venn kjøper sofa på Bohus for 10.000 kroner og du får 0,3% av dette (30 kroner) og din venn vil da få 2% noe som tilsvarer 200 kroner.)

Hvis du er normalt medlem og verver en person X som igjen verver en person Y
så vil du få penger fra alle som person X verver du vil da og få penger for alt hva person Y handler for. Her stopper da pyramiden din.
DEG
X A (Tilfeldig person)
Y B (vervet av person A)


Premium meldem:
Du betaler 20.000 du har mulighet til å verve bedrifter med mindre enn 50 ansatte. Hvis du verver en bedrift så vil du få 0.3 % av alle denne bedriften verver selv. (FEKS. en bedrift verver en ny person hver dag. 250 personer iløpet av et år. Så vil du få 0.3% av alle som denne bedriften verver. Samtidig vil du få 0.3 % av det de 250 personene handler for. Samtidig hvis disse 250 personene verver 4 stk hver, så vil du også få penger fra 1000 personer. Slik fortsetter snøballen videre.


Dersom Lyoness blir frikjent av Lotteritilsynet. Og de ville ha fått med seg noen bedrifter innenfor forbruksvarer som bensin, mat(Rema 1000 har ingen slike ordninger), Strøm, TV leverandører. etc. Altså faste utgifter, ville det da ha vært lønnsomt for alle parter ? Eller for å få folk til å komme til dem for å handle
(Feks. Bensin regner med at de fleste fyller bensin og Diesel der de får 30 øre rabatt per liter. Hvis literprisen da er på 15 kroner. 30 øre av 15 kroner er 2%. så folk drar faktisk da på Statoil for å fylle bensin for å spare 12 kroner når de skal fylle for 600 kroner istedenfor å dra et annet sted der du ikke får rabatt.

Det jeg synes virker merkelig er hvordan i huleste har Lyoness klart å få med så store bedrifter som Apple Store, Itunes, Sony, Hotel.com, G-star Raw, Gant, Ecco.

Takk for svar på forhånd.
Beklager mine feilskrivninger og formuleringer.
Dette var og mitt første innlegg.
Reklamehore
atomet's Avatar
okt. 2002
Sitat av martyh Vis innlegg
Det jeg synes virker merkelig er hvordan i huleste har Lyoness klart å få med så store bedrifter som Apple Store, Itunes, Sony, Hotel.com, G-star Raw, Gant, Ecco.
Vis hele sitatet...
Har du tenkt over muligheten for at dette bare er bullshit?
jan. 2014
2
Sitat av atomet Vis innlegg
Har du tenkt over muligheten for at dette bare er bullshit?
Vis hele sitatet...
Hvis det er slik at de har 31 millioner medlemmer på verdensbasis så burde faktisk bedriftene saksøke de dersom de står listet opp, og egentlig ikke har noen avtale med Lyoness.
▼ over en uke senere ... ▼
fulloggal's Avatar
sep. 2006
Da jeg startet denne tråden snakket jeg med en bekjent som er medlem som prøvde å verve meg. Han sier at han har tjent penger på å bli med, men vet ikke hvor mye. Jeg er spent på hvordan det går, og håper han jeg snakket med holder meg oppdatert
▼ noen måneder senere ... ▼
april 2014
1  2
Til dere som tror man ikke kan tjene penger på Lyoness, dere tar grundig feil!

En kompis forklarte meg hvordan Lyones virker. Han var veldig trygg på at dette kom til å bli stort i Norge, som i mange andre land. Slik han så det kunne han jobbe hardt i ett år eller to og så pensjonere seg med god inntekt livet ut. Han siterte også Donald Trump som skal ha uttalt at om han gikk konkurs og måtte bygge seg opp igjen så ville han satset på MLM. I ettertid har jeg skjønt Hr Trump, om man kan få en gjeng idioter til å jobbe gratis så må det være mulig å tjene penger på det hva som helst.

Jeg spurte hva slags inntekt han så for seg fra Lyoness og svaret var minst 40-50 000 i mnd på kort sikt. Dette var i mai 2013 og han var trygg på å få slik månedlig inntekt før utgangen av 2013. Jeg bad han redegjøre for hvordan han skulle tjene denne mengden penger. Desverre var dette utfordrende da kalkylene som lå bak var så komplekse at han ikke skjønte dem selv. Men han viste til et eksempel:
Han betaler seg inn med 20 000 kr
Han verver 4 personer som betaler seg inn med 20 000 kr
De 4 verver ytterligere 4 hver som betaler seg inn med 20 000 kr
(nå har han altså 20 personer i sitt nettverk som tilsammen har betalt inn 400 000 kr)
Alle disse 20 personene verver 20 personer hver. Disse 20 personene får gratisversjonen av Lyonesskortet (de vil altså få rabatt på kjøp men vil ikke tjene penger på Lyoness)
Alle 400 personer med gratiskort verver 20 personer hver (altså vil han da ha 8000 personer med gratiskort under seg i sitt nettverk)
Hver av disse 8000 personene handler for 7000 kr hver i mnd på butikker tilknyttet Lyoness.
Dette betyr at han har en omsetning i sitt nettverk på 56 millioner i mnd
Han vil nå ha en estimert inntekt mellom 40 - 50 000 i mnd.

Med tanke på at ingen av de store butikk-kjedene, bensinstasjoner eller andre bedrifter der man bruker mye penger hver mnd kommer til å bli med i Lyoness, så er 7000 kr i mnd mye penger. De fleste bruker ikke 7000 kr i mnd på kafé og frisør.

Når jeg allikevel mener det ikke bare er mulig, men faktisk enkelt å tjene gode penger på Lyoness så ligger det i hjernevaskingens natur. I likhet med religiøse fanatikere så er de som vil rekruttere totalt overbevist om at dette vil lykkes. De vil ikke kunne takke nei til et veddemål. Jeg veddet 5000 kr med min kompis.om at han ikke ville klare en månedlig inntekt på 30 000 kr i 2013. Han veddet imot og jeg vant:-)
Innestengt
Rambofant's Avatar
nov. 2011
454  305
Sitat av oistein Vis innlegg
Til dere som tror man ikke kan tjene penger på Lyoness, dere tar grundig feil!

En kompis forklarte meg hvordan Lyones virker. Han var veldig trygg på at dette kom til å bli stort i Norge, som i mange andre land. Slik han så det kunne han jobbe hardt i ett år eller to og så pensjonere seg med god inntekt livet ut. Han siterte også Donald Trump som skal ha uttalt at om han gikk konkurs og måtte bygge seg opp igjen så ville han satset på MLM. I ettertid har jeg skjønt Hr Trump, om man kan få en gjeng idioter til å jobbe gratis så må det være mulig å tjene penger på det hva som helst.

Jeg spurte hva slags inntekt han så for seg fra Lyoness og svaret var minst 40-50 000 i mnd på kort sikt. Dette var i mai 2013 og han var trygg på å få slik månedlig inntekt før utgangen av 2013. Jeg bad han redegjøre for hvordan han skulle tjene denne mengden penger. Desverre var dette utfordrende da kalkylene som lå bak var så komplekse at han ikke skjønte dem selv. Men han viste til et eksempel:
Han betaler seg inn med 20 000 kr
Han verver 4 personer som betaler seg inn med 20 000 kr
De 4 verver ytterligere 4 hver som betaler seg inn med 20 000 kr
(nå har han altså 20 personer i sitt nettverk som tilsammen har betalt inn 400 000 kr)
Alle disse 20 personene verver 20 personer hver. Disse 20 personene får gratisversjonen av Lyonesskortet (de vil altså få rabatt på kjøp men vil ikke tjene penger på Lyoness)
Alle 400 personer med gratiskort verver 20 personer hver (altså vil han da ha 8000 personer med gratiskort under seg i sitt nettverk)
Hver av disse 8000 personene handler for 7000 kr hver i mnd på butikker tilknyttet Lyoness.
Dette betyr at han har en omsetning i sitt nettverk på 56 millioner i mnd
Han vil nå ha en estimert inntekt mellom 40 - 50 000 i mnd.

Med tanke på at ingen av de store butikk-kjedene, bensinstasjoner eller andre bedrifter der man bruker mye penger hver mnd kommer til å bli med i Lyoness, så er 7000 kr i mnd mye penger. De fleste bruker ikke 7000 kr i mnd på kafé og frisør.

Når jeg allikevel mener det ikke bare er mulig, men faktisk enkelt å tjene gode penger på Lyoness så ligger det i hjernevaskingens natur. I likhet med religiøse fanatikere så er de som vil rekruttere totalt overbevist om at dette vil lykkes. De vil ikke kunne takke nei til et veddemål. Jeg veddet 5000 kr med min kompis.om at han ikke ville klare en månedlig inntekt på 30 000 kr i 2013. Han veddet imot og jeg vant:-)
Vis hele sitatet...

Veldig god markedsføring, følte du ikke for å slenge inn en "Vil du bli millionær? SEND PM ;-) ;-) ;-) "
Upolitisk korrekt
Olympic's Avatar
mai 2006
708  673
Jeg synes det er så søtt at det alltid i slike tråder om pyramidespill popper opp 3-4 nye brukere med ett innlegg som skal overbevise alle oss andre om at det faktisk ikke er pyramidespill, men snarere en gullgruve.
55535 HP
Ozma's Avatar
feb. 2003
De to over meg burde kanskje lese innlegget hans et par ganger til.
juni 2006
206  40
Høres jo enklet og greit ut som en Ponzi-svindel.

Greit å ha levd noen år, da vet man som regel hvordan det pleier å gå med sånne selskaper.
microkid's Avatar
nov. 2005
6  6
Bare for å oppdatere litt her, i Norge er både Elkjøp og Bohus med og flere og flere små og store bedrifter blir med hver dag.

De ble også frikjent i saken med lotteritilsynet.

Har vært på flere slike møter selv og har gått inn med rundt 30 000kr. Om dette var dumt eller ikke vil vise seg, det er uansett penger jeg kunne avse. Frem til nå har jeg ikke fått noe som helst tilbake for innskuddet mitt, blir spennende å følge med fremover nå som det begynner å "ta av".

Jeg er veldig enig med du over meg som påpeker at de snakker veldig stort om dette på møtene, at "med bittelitt jobbing kan du LETT bli millionær" også videre. Dette er selvfølgelig bare tull. Du må jobbe som en skinnhellig satan for å oppnå de tallene de snakker om.

Men jeg har trua på prosjektet. Trumf fungerer jo veldig bra i Norge, og for alle som registrerer seg for gratiskortet er jo dette mye det samme, bare at det fungerer utrolig mange steder, også utenlands

Just my 5 cents!
▼ over en måned senere ... ▼
mai 2014
1
Meg bekjent er vel ikke Lyoness frikjent i lotteritilsynet enda? Rapporten er ikke ferdig før 1. juni.
https://lottstift.no/blog/2014/05/09...-snart-ferdig/
▼ noen uker senere ... ▼
suckers
juni 2014
1  1
https://lottstift.no/blog/2014/06/06...ikkje-ulovleg/

Dette er ingen scam!!

Om man ikke ønsker å gå inn med penger kan man, gå inn å bruke dette som fordelskort... For de som ikke ønsker å bli med la være!!!

Lotteritilsynet har godtatt dette og det fungerer på samme måte som coopkortet.

Men det inkluderer flere fordeler enn som så! Jeg har valgt å bli med og har ikke gått inn med penger, ergo jeg taper ingenting.

Hvis det er noe jeg skal handle handler jeg der jeg drar fordeler, så enkelt er det! Hverken mer eller mindre...
▼ mange måneder senere ... ▼
feb. 2015
1
Har undersøkt litt, viser seg at lyoness tar inn 97% av inntekten på medlemskap. er fortsatt under lupen til lotteritilsynet. de skulle komme med et endelig svar i mai. søk på lederen i Norge. han har vært med på mange pyramide selskaper.
▼ mange måneder senere ... ▼
sep. 2015
1  2
Lyoness ble godkjent av Lotteritilsynet i 2014. Det finnes mange fordelsprogram ute i markedet, men klarer vi å tenke oss hvor mye som handles ?
Se dette fra VG i 2014
http://www.vg.no/forbruker/lyoness-d...ll/a/23243437/
▼ over et år senere ... ▼
mars 2016
8  4
Nå er det 2017 og Lyoness ble for noen år siden frikjent fra alle anklagelser angående pyramidespill og annet av ulovlige forretninger. I 2013 hadde Lyoness nettopp kommet til Norge og var ikke så godt etablert der og da. Men det har gått noen år og Lyoness både på det nasjonale og internasjonalet nivået har overgått alle forventninger da de gikk ifra 5.000.000 til 7.000.000 internasjonale kortbrukere på 2 måneder.

Når det kommer til network marketing så er det selvfølgelig lett å bli skeptisk grunnet historier og erfaringer fra venner, bekjente og tilfeldige på internettet. Men er det en ting man IKKE skal om man vil ha mer enn bare overflateinformasjon av et slikt selskap så er det å søke opp på nettet. Jeg anbefaler heller å ta kontakt med en erfaren nettverker innenfor selskapet.
Iago
Myoxocephalus's Avatar
nFF Crew
aug. 2010
La oss se litt på denne tråden i kronologisk rekkefølge. 23/2-2013 postet fulloggal denne tråden fordi han var litt usikker på hva greiene gikk ut på. Stemingen var ikke umiddelbart negativ, bare reservert. Det varte ikke lenge, og Lyoness ble kjapt avkledd. Tråden døde.

Noen måneder senere ble den imidlertid vekket til live igjen. Av brukeren Thirthyfive som opprettet brukeren sin for å poste ett enkelt innlegg her på forumet. Innlegget består typisk nok bare av en lenke til mer Lyonesspam. Jawohl, freaksa var ikke trege til å kalle en spade for en spade, denne gangen litt mindre diplomatisk i tonen. Tråden døde. Igjen.

En måned senere ble den nok en gang slept motvillig tilbake fra dødens tunge søvn. Også denne gangen av en Lyonesskonvertitt, eller - mer presist - en Lyonessapostat. Sleggemannen gikk ut med en nokså bestemt advarsel om at Lyoness er Djevelens Verk og anbefalte folk å holde seg unna. Tråden fikk hvile litt til.

En måned senere skjedde det samme IGJEN. PmaxNor hadde vært på en slik presentasjon og kunne levende beskrive en slik mengde røde flagg at man nesten skulle tro han hadde vært på den Røde Plass på arbeiderdagen en gang i Sovjettiden. En annen bruker frarøvet valgte å registrere en bruker her utelukkende for å advare mot konseptet og fortelle om den kommende rettsaken.

Man skulle jo nesten tro at emnet var ferdigsnakka nå. Njet. martyh registrerte en bruker her, slik at tråden kunne vekkes til live med mer propagande 'objektiv informasjon og dementi av feiloppfatninger'. Say, er det noen som ser et mønster her? Jeg synes i alle fall at det er påfallende mange Lyonesskonvertitter som tror de kan hjelpe seg selv ved å spre det glade budskap på denne måten! I bunn og grunn går de inn for å fjerne og imøtegå negativ omtale med en entusiasme som knapt kan toppes av scientologene. Men, ordene falt på stenmark, freaksa var ikke overbevise, og tråden måtte nok en gang ydmyket luske tilbake til Hades klamme grep.

12. april 2014 kom imidlertid en nyregistrert necromancer på banen og vekket tråden til live. Igjen. oistein kunne forøvrig fortelle oss at vi alle er idioter som har misforstått fullstendig, og hvis man bare jobber litt kan man tjene stort og jaddahjaddah. Særlig. Jeg synes dette innlegget oppsumerte det hele fint:
Sitat av Olympic Vis innlegg
Jeg synes det er så søtt at det alltid i slike tråder om pyramidespill popper opp 3-4 nye brukere med ett innlegg som skal overbevise alle oss andre om at det faktisk ikke er pyramidespill, men snarere en gullgruve.
Vis hele sitatet...
Tråden hanglet litt frem og tilbakemellom de levendes og dødes rekker helt til tranqs85 (ett innlegg) postet denne fantastiske perlen:
Sitat av tranqs85 Vis innlegg
https://lottstift.no/blog/2014/06/06/lyoness-driv-ikkje-ulovleg/

Dette er ingen scam!!

Om man ikke ønsker å gå inn med penger kan man, gå inn å bruke dette som fordelskort... For de som ikke ønsker å bli med la være!!!

Lotteritilsynet har godtatt dette og det fungerer på samme måte som coopkortet.

Men det inkluderer flere fordeler enn som så! Jeg har valgt å bli med og har ikke gått inn med penger, ergo jeg taper ingenting.

Hvis det er noe jeg skal handle handler jeg der jeg drar fordeler, så enkelt er det! Hverken mer eller mindre...
Vis hele sitatet...
Indeed. "Dette er ingen scam!!"
Jeg føler virkelig at dette argumentet slo beina under alle innvendiger eller reservasjoner undertegnede kunne tenkes å ha mot Lyoness. Faktisk var dette argumentet så overbevisende at ingen engang gadd å svare. OK, nok en nyregga bruker Nenne følte seg kallet til å registrere bruker her bare for å advare mot svindel noen uker senere, men hey - tråden hadde alt nådd sitt nadir og videre advarsler syntes overflødige.

Helt frem til nå. For nå kan bc_lien fortelle oss at Lyoness er troverdige fordi de ble frikjent. Hva troverdighet angår er det jo helt klart bedre å bli frikjent enn å bli dømt, men hva argumenter angår anser jeg nok fortsatt "Dette er ingen scam!!" som marginalt mer overbevisende.

Alvorlig talt. Dere som vil kaste bort tida og pengene deres på Lyoness og andre pyramidespill, tut & kjør & koz & klemz til dere. Det er ikke mitt problem. Men ser dere virkelig ikke at de desideret mest overbevisende grunnene til å behandle Lyoness som radioaktivt avfall er det dere som kommer med? Dere fremstår som hjernevaskede, maniske og fullstendig blotta for sunn fornuft. Selve skrivestilen deres er skremmende. Hvis dere ønsker at sjappa skal hangle videre, så er dere faktisk bedre tjent med å holde kjeft og heller kaste dere over de usikre og ensomme søkende sjeler som famler deres vei. Det har alltid vært slik religiøse kulter har skaffet sine medlemmer, og det er fordi budskapet de kommer med ikke tåler dagens lys. Hold dere til undergrunnen, der får dere kanskje være i fred for rasjonelleargumenter. Businessmodellen deres tåler ikke slikt.

Og la nå for fanden dette stakkars liket av en tråd få hvile i fred, da! Nok likskjending for nå.

EDIT: Tydeligvis ikke. Siden enda en fjott valgte å registrere bruker her utelukkende for å fortelle at Lyoness ikke er en scam, så er tråden nå stengt.
Registrer deg for å skrive svar
Moderer