Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  3 3057
Når jeg skal velge ny fane i google chroome så kan jeg velge en fane som heter nytt ikognitovindu og hvis jeg velger "nytt ikognitovindu" så kommer det følgende tekst opp på siden som jeg synes virker litt mistenkelig:

Du er inkognito. Sider du ser i dette vinduet vises ikke i nettleser- eller søkeloggen din, og de legger ikke igjen andre spor (f.eks. informasjonskapsler) på datamaskinen din når du lukker alle åpne inkognitovinduer. Alle filer du laster ned eller bokmerker du oppretter blir imidlertid lagret.

Inkognitomodus påvirker ikke atferden til andre personer, tjenere eller programvare. Vær på vakt mot:
nettsteder som samler inn eller deler informasjon om deg.
Internettleverandører eller arbeidsgivere som sporer sidene du besøker.
skadelig programvare som sporer tastetrykkene dine i bytte mot gratis uttrykksikoner.
overvåking fra hemmelige agenter.
personer som står bak deg.
Finn ut mer om surfing i inkognitomodus.
Siden Google Chrome ikke styrer hvordan utvidelser håndterer personlige data, er alle utvidelser deaktivert for inkognito-vinduer. Du kan aktivere dem på nytt under behandling av utvidelser.

-----------------

Hva betyr dette egentlig? Er pc`n min overvåket på noen måte?! HJELP!
Det betyr rett og slett at nettsidene du går inn på i denne modusen ikke blir lagret i loggen, eller at det lagres noen cookies. Dette er en funksjon som er innebygd i Google Chrome.
Sist endret av Stupebrett; 10. september 2012 kl. 15:16.
Valgfri brukertittel
Nygaard's Avatar
Slapp av. Det er en funksjon i chrome som lar deg surfe uten å legge igjen spor på datamaskinen din. Dersom du skal vippe opp noe frekt onanimateriale og ikke vil ta deg bryet med å slette loggen etterpå, f.eks.
Ahaha, paranoia much?
Nesten alle nettlesere har en funksjon som det. I Firefox så heter det ''Private browsing'' og i Chrome heter det ''Inkognito''.