Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  5 5864
Noen som har sett noe slikt som dette før?

http://www.youtube.com/watch?v=LJLSoUkh1Vs
http://vimeo.com/22832755

Ville det vært gjennomførbart å leve i slike minihus, transporterbare eller ikke, i Norge i dag? De skal visst koste kun noen hundretusen å bygge. Tenk hvor fett det hadde vært å tatt boliglån på kun 500 000kr eller mindre.
Haha, så jævlig koselig ut da!
Såklart er det gjennomførbart å leve i slike hus idag!
Tja, du får kjøpt ferdigbygde hus i kontainerstørrelse. Jeg har klart å finne det på finn.no, men jeg klarte det ikke nå (og de var betraktelig større enn det på filmen) og prismessig var de i 100-200k klassen.

http://www.finn.no/finn/torget/tilsa...nkode=21005793 feks
Sist endret av meitemark; 26. oktober 2011 kl. 23:42.
Queen of Blades
Jonta's Avatar
DonorCrew
Jeg har lenge vært fascinert av bosteder som er små og der plassen utnyttes praktisk. De fleste har sett slikt i båter.

Terskelen for å gå til en annen del av huset blir større jo høyere det blir, og jeg tipper de fleste «store» hus har rom som brukes veldig sjeldent.

Jeg tror også man ville endt opp med en bedre boplass fordi man ikke kan komme med flytende «hmm, men hva med mellomstua? Før vi installerer ny dusj trenger vel den et strøk maling?». Det er ikke så mye som kan optimaliseres, det lille som kan vil fortere bli det, så man vil antagelig bli mye mer glad i hjemmet sitt.

I norske forhold vil vel den britiske kuben fungere bedre enn den amerikanske saken, som muligens ikke er så godt isolert.

*setter på ønskeliste*

Relevant artikkel funnet ved å google «norges minste bolig».
Du har f.eks The Cube

Et minus ved å bygge et lite hus i Norge er at du har de samme utgiftene til div. byggesøknader, noe som i seg selv utgjør flere hundretusen.
▼ ... noen måneder senere ... ▼
Queen of Blades
Jonta's Avatar
DonorCrew