Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  10 5807
Hei,

Er det noen som vet om det er noen sjanse for å få et lån med inkasso fra før? Jeg er tatt opp på en skole i Australia, men de trenger skolepengene nå asap - og jeg har ikke de før pengene fra lånekassen kommer.

Så er det noen som vet om noen seriøse låneaktører på markedet som gir ut lån til folk som har inkasso? Om du har en god nok garanti f.eks.. noen som har erfaringer ang dette?
Har du bare en pågående inkasso sak eller har du betalingsanmerkning?

Om det førstnevnte, så kan du slappe av for det blir ikke sjekket opp i. Har du anmerkning så er det nok ikke noe håp om å få noe lån.
lån uten sikkerhet med betalingsanmerkning... ?
Det er mulighet for å få lån selvom du har betalingsanmerkning, hvis du trenger ett lån med en gang kan det være litt vrient, det bankene vil se er at du kan spare, dette vil de se på dine konto historikk (sparekonto) ser de at du de siste årene har fått til å spare en god del er sannsyneligheten større for at du får ett lån selv med anmerkning.

Det er også mulig å få lån hos banken for å betale ned tidligere gjeld (løsgjeld), men da krevet de ofte en form for sikkerhet (i bopel, bil osv.)
Jeg har betalingsanmerkning altså. Lurer på om det finnes noen lån uten sikkerhet med betanmerkning? Har hørt om dette, og vet det er lite gunstig - men akkurat nå er det .. siste utvei!
Det er noen banker som driver med slikt å gi lån ut uten sikkerhet selv ved betalingsanmerkning, men dette vil jeg ikkje anbefale deg med mindre du har tenkt å betale ned hele gjelden de 2 siste årene. Mest sannsynlig vil dette bare skape enda mer problemer for deg og enda mer gjeld og anmerkninger!
Betalingsplan er klar, jeg trenger 15 000 nå asap, og jeg får 15 000 av lånekassen og betaler hele beløpet den 15.
Det er ingen andre du kan få lånt ett slikt beløp av? I og med det ikke er ett så stor beløp, har du spurt foreldre? Besteforeldre eller andre? Det ville nok vært mye lettere.
Sitat av Alexulv Vis innlegg
Det er noen banker som driver med slikt å gi lån ut uten sikkerhet selv ved betalingsanmerkning.
Vis hele sitatet...

Det må være litt av en bank. Hva er navnet på den?
Kanskje litt sent nå, men viss det er snakk om 15000,- bare, så får du lån uten sikkerhet, men siden du har betalingsanmerkning, vil de nåkk at du har sikkerhet... Om du ikke har bil eller hus, Kausjonist.. Spørr mor eller far om de er kausjonist for ett så smått beløp... Viss det er snakk om bare 3-5 dager, så er det egentlig unødvendig og låne fra bank...
Bank2

"Vi kan tilby lån fra kr 150.000,-. Alle lån sikres med pant i bolig/fast eiendom og vi stiller krav til våre kunders betjeningsevne. Betalingsanmerkninger er ingen begrensning for lån i Bank2. Ta kontakt med oss i dag - så ser vi om vi finner en løsning."

Kanskje de kan finne en løsning selv om de på nettsiden skriver at de ikke låner ut mindre enn 150 000,-?
Sist endret av caperno; 14. juli 2011 kl. 07:27.