Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  32 12532
Hei.
Jeg og en kompis bestillte idag trøfler av typen atlantis, desse skal være ganske sterke, så jeg lurte på om noen her har erfaring med hvor sterke desse er? jeg vet at det er forskjellig fra person til person, men det må da gå ann å gji et lite bilde av hvordan de er ?

Hadde og vert fint om noen hadde kunne skrevet litt generelt om hvordan de opplevde trøfler, og spesiellt av typen atlantis

Og til slutt, har noen et par gode råd til meg før jeg skal konsumere dem?

MvH
Painmaster
Does not forgive
Buddapower's Avatar
Sannsynligvis et helt idiotisk spørsmål, men du mener vel ikke delikatessesoppen trøffel? :P
jorhys's Avatar
Trådstarter
haha :P neida. Jeg skulle vell ha forklart litt bedre, er "magiske" trøfler. du halusinerer på dem skal vist være et bra alternativ til sopp
Dette er ikke no legal high her i Norge og blir det merka i tolla kan du vente deg en reaksjon, så vet du det Jeg ville aldri bestilt det der via vanlig postgang.

Og over til spørsmålet. Jeg har erfaring, men spiste bare ca halve boksen. Altså 7.5g. Settingen var ikke helt optimal så jeg ville ikke ta for mye. Merket halve boksen veldig bra. Følte meg varm og alt var rart å ta på, følte meg behagelig svimmel, litt euforisk og latteren satt ganske løst. Men som sagt, settingen var ikke så god som den burde vært så jeg ble truffet av ubehagelige følelser som kom og gikk. Var ikke spesielt vanskelig å komme seg gjennom, men glad jeg ikke tok hele boksen.

Skulle jeg tatt det på nytt skulle jeg ikke tatt det på et kjedelig, lite og alt for varmt hotellrom. Hjemme med god musikk og alt man trenger, eller pakke sekken og dra til et chill sted utendørs hadde vært mye bedre og ville sikkert gitt en knall opplevelse.
Trøffler føles omtrent som vanlig psilocybinholdig sopp. Om du ikke har noensomhelst erfaring med psilocybin-holdig sopp så er kansje 4-5 gram en grei introdusering.

Har erfaring med Atlantis trøffler selv. En test på 5 gram, og en større trip på 20 gram. Begge var fine opplevelser i flott natur.

Personlig ble jeg litt dårlig i magen av trøffler. Om du er redd for dette så prøv te:
Pulveriser trøfflene godt. Hell over kokene vann. La trekke noen minutter. Innta drikken. Gjenta prosessen en gang til. Dermed får man i seg bare virkestoffene og slipper mageproblemer. Har hørt andre som ikke får magetrøbbel av trøffler - så kan hende det bare er meg som er litt sensitiv.

Solrik dag ute i naturen harmoniserer bra med trøffler som med annen psykedelika
Sist endret av Bearass; 10. april 2011 kl. 23:17.
Sitat av Trippa Vis innlegg
Dette er ikke no legal high her i Norge og blir det merka i tolla kan du vente deg en reaksjon, så vet du det Jeg ville aldri bestilt det der via vanlig postgang.
Vis hele sitatet...
Jeg trodde disse trøflene ikke var oppført på narkotikalisten, dermed blir eneste reaksjon en destruering av trøfflene eller sendt i retur?

Selv har jeg prøvd atlantis-trøfflene 2 ganger. Første gang ble jeg anbefalt og ikke spise mer enn en halv boks (7.5g). Jeg fulgte tipset og kan ikke si jeg følte meg nevnverdig påvirket eller rusa. Har tidligere erfaringer fra spiss fleinsopp, så jeg visste hva jeg skulle se etter, men merket ikke noe særlig. Andre gangen spiste jeg 15g og da fikk jeg en kraftig tripp.

Alle er forskjellige, så start smått og heller spis mer etterhvert hvis du må.
Holder med Bearass om at 4-5g er en grei introdusering. Jeg merka det en del mer enn det kanskje virker som i posten min over. Ting skinte ganske sterkt, så tracers etter ting som henda mine og kompisen min og alt i alt var jeg glad jeg ikke tok en eneste bit til

Trøflene står ikke på noe liste nei, men det de inneholder står tydelig oppført på lista. Alt som har med disse soppene/trøflene å gjøre er ulovlig her i Norge. Skyt meg om jeg tar feil!
jorhys's Avatar
Trådstarter
takk for svar føler meg endel info rikere nå! så jeg skal forberede meg på hvilken setting vi skal ta de i, og om vi skal spise de eller lage te
ta tenker jeg at jeg prøver ca7-8 stk. Høres dette greit ut? jeg har ingen tidligere erfaringer med sopp eller annen psykidelia.
Atlantis trøfflene nos spesiellt sterke.
Etter min mening er dem hakket over "Mexican" noe som ikke er noe sterke saker.

Jeg hadde meg en trip på 15g. Var den deiligste trippen jeg har hatt, ingenting negativt. Liten periode med ukontrollert latter for full hals. Musikk var fantastisk, har aldri i livet dutte mer inn i en sang enn på Atlantis.

Husker veldig godt Kaya Project - Salaam som passet perfekt til den type trip man kom på. Jeg gikk rundt med slange bevegelser som liksom fulgte sangen

Dette er en type det skal være vanskelig å få seg noe bad trip på, så her er det bare å slappe av å ikke bekymre deg!
Sist endret av Naturgrønn; 11. april 2011 kl. 07:44.
Sitat av Naturgrønn Vis innlegg
Dette er en type det skal være vanskelig å få seg noe bad trip på, så her er det bare å slappe av å ikke bekymre deg!
Vis hele sitatet...
Hvordan vet du at det ikke går an å få bad trip på disse? Såvidt jeg vet er de nært beslektet med andre psilocybin-innholdige sopper, så det er ingen grunn til at man ikke kan få en ubehagelig tur på disse trøfflene. Baserer du utsagnet ditt på at du en gang spiste 15g og ikke fikk bad trip?

edit: painmaster: de boksene jeg har kjøpt har inneholdt max 5 trøffler, så du blir nødt til å gå utifra vekt, ikke antall trøffler da disse kan variere fra 1g til 10g.
Sist endret av stødig; 11. april 2011 kl. 08:06.
Sitat av stødig Vis innlegg
Hvordan vet du at det ikke går an å få bad trip på disse? Såvidt jeg vet er de nært beslektet med andre psilocybin-innholdige sopper, så det er ingen grunn til at man ikke kan få en ubehagelig tur på disse trøfflene. Baserer du utsagnet ditt på at du en gang spiste 15g og ikke fikk bad trip?
Vis hele sitatet...

At det ikke går an? Selvsagt går det an. Les hva jeg skrev en gang til da Jeg skrev ikke at det ikke gikk an.
Baserer det på akkurat det samme som folk baserer seg i forhold til "Mexican" det er også en sopp som sjeldent ender i badtrip.

Også baserer jeg utsagnet mitt på folka jeg har snakket med på flere smartshops i Nederland.

Det skal godt gjøre å få badtrip på noen av de så lenge man ikke overdoserer.

Og du painmaster, jeg anbefaler deg å ikke gå under 10 gram. Hvis du ikke kommer over kneiken til å trippe så blir det bare ubehag.
Sist endret av Naturgrønn; 11. april 2011 kl. 08:14.
Solgte Trøfler lovlig i Amsterdam i 8 månder når jeg bodde der og jobbet i 2 smart shops. Atlantis er ikke den sterkeste visuelt og brain high men deffentlig den beste av de alle i en total scala. Nydelige visuelle effekter, veldig langvarende og mere energisk enn fks, hawaian shrooms eller Mushrock og Dragons dynamite.
Har hatt utallige psykideliske tripper og prøvd stort sett alle varrianter av sopp som er.
Atlantis er noe av det mest vellykkende og utroligste jeg har opplevd.
Denne var av typen folk aldri kom tilbake og klaget på, det eneste som kunne være at det var for kraftig eller kom de og sa takk og sa de hadde en nyyydelig opplevelse.

Vill minimum anbefale 7.5 gram. for en mild tripp. 10 gram gir deg en ganske så god tripp
Men er du erfaren og liker og trippe gjør du som meg, peis på 15 gram. Det kan lett vare rundt 8-10 timer med mindre du er en utrolig stor kar.

Ang badtripp spiller det ikke så veldig mye rolle hvordan sopp du har men hva din mind setting er og hva du forventer ut av trippen. Det mere du slipper tak og flyter med jo kraftigere og større mengder kan du spise med en fantastisk tripp.
Har hadd kunder som delte en 1 posjons boks med mexican og badtrippet utrolig. Og jeg har hatt personer med veldig liten erfaring som går utrolig kraftig ut og får det fantastisk.

Mind og setting har alt og si.

Trøfflene kan også varriere på styrke pga måten de er dyrket fram på. Noen deler kan være mere potente enn andre, men ikke som fleinsopp myten "Fant dronning fleinen!!" Det er bare hvordan myceliumet vokser
Sitat av Sigurd4u Vis innlegg

Vill minimum anbefale 7.5 gram.
Vis hele sitatet...

Du er jo tydeligvis mye mer erfaren og har mer peiling på atlantis enn meg..

Men vil du ikke si at 7.5 er kansje litt for lite... At man altså ikke kommer ove "kneiken" om du skjønner? Slik jeg ser det, kommer man ikke over kneikern på 7.5 gram...?
Jo i mange tilfeller er det en ganske lav dose. Men enkelte er ganske så fornøyd med den dosen også. Kommer ann på hva du er ute etter.
Er du en tripp gla person så er 10gram ett must og 15 vill være en ganske så bra tripp.

Som du sier så kansje du akkurat ikke treffer det du vill ha på 7.5 men du kommer garantert til og føle noe.

PS!! Husk tygg trøflene godt. Det er ikke samme prinsippet som med sopp. Svelger du de hele kan du miste så mye som opp til 30-40% av trippen. Mikses det med spyttet ditt så brytes det ned bedre og kroppen din vill absorbere mye mere. Dette vet jeg av personlig erfaring, diskusjon med produsentene i Mcsmart (En av de største truffle leverandørende i Hollan) og research fra deres side.
Vill du gjøre det enda kraftigere, konsumer kakao eller sjokolade med over 70% kakao.
Kakao er en naturlig MAOI Hemmer noe som gjør at kroppen din konsumerer mere av psilocybinen og du kan faktisk øke en tripp opp til sikkert ca 50% med riktige mengder.


Siste vi eksprimenterte med var tørkede Trøfler knust til pulver med smak som Jordbær, annanas, eple og appelsin. Ikke så mye lykke foreløbig. Store mengder og ikke så opptimal effekt. Men man jo teste og feile
Sist endret av Sigurd4u; 11. april 2011 kl. 11:13.
Sitat av Sigurd4u Vis innlegg
Jo i mange tilfeller er det en ganske lav dose. Men enkelte er ganske så fornøyd med den dosen også. Kommer ann på hva du er ute etter.
Vis hele sitatet...
Hva er sitt synspunkt ang det jeg nevnte ang å ta for lite så man ikke kommer over kneiken og heller føler ubehag. Om du skjønner, vanskelig for å uttrykke meg. Hehe. Men liksom.. man er rett under hva man kan kaller en trip.

Jeg opplevde det stadig i begynnelsen når eg experimenterte med spiss flein sopp, men var for redd til å hive meg inn i en skikkelig trip.
Sist endret av Naturgrønn; 11. april 2011 kl. 16:36.
lagde te av ca 10-12 gram sist helg, eg og noen venner tok turen til skogs og brendte bål og de andre drakk litt sprit mens eg fikk utforske atlantis for første gang..

Fikk en fantastisk følelse i heile kroppen og milde visuals.. hadde forventet langt meir visuals, men kan hende eg ikkje tok nok og så hadde eg spist noe mat et par timer før inntak så det kan og være grunnen..
Følelsen i kroppen og sinnstemningen var som sagt veldig fin, og varte ca 5 timer.

Har prøvd mexicana før (15g) og fikk da langt meir visuals og latterkick, men ikkje denne go-følelsen som atlantis ga. Første gang eg prøve sopp tok eg ca 8 gram mexicana, det gav ingen funk bortsett fra noen latterkick som godt mulig var plasibo.
Personlig er jeg ikke noe glad i en veldig mild tripp hvor man ikke kommer over "kneiken" føler ofte ubehag og en slags forvirring. Har mine teorier på det uten at jeg skal gå noe dypere inn i det.

Eneste soppen jeg har gode erfaringer med i småe doser er vell Mexican, mere energisk og en veldig lett farge økning men ingen visuelle efekter bortsett fra det. Dette er jo da en relativt lett type sopp som ofte gir deg en lykkelig følelse og ikke så mye visuelle effekter, heller ikke i store doser. Men nå skal det nevnes at jeg har hatt personer engang iblandt som har sagt de har hatt ekstreme visuelle efekter.
Alle kan reagere forskjellig.
▼ ... over en uke senere ... ▼
Jo, kan du ikke gå dypere inn på det? Interessant
Sitat av Sigurd4u Vis innlegg
Personlig er jeg ikke noe glad i en veldig mild tripp hvor man ikke kommer over "kneiken" føler ofte ubehag og en slags forvirring. Har mine teorier på det uten at jeg skal gå noe dypere inn i det.
Vis hele sitatet...

Hadde vært gøy og hørt dine teorier.

Selv har jeg noen teorier og det er at man ikke skal la seg fasinere seg for mye over det visuelle, og heller leve seg inn i trippen med hode, om du skjønner.

Tror soppen er der for å hjelpe oss, men ta det for god fisk, jeg har aldri prøvd sopp, det er bare mine meninger ut ifra andres tripp raporter.
jorhys's Avatar
Trådstarter
Hei
da har jeg testet trøflene mine.
Tok 12 gram og fikk en ganske bra trip !
Jeg kommer ikke til å skrive en rusrapport siden jeg er dårlig til å skrive lange tekster.
Jeg tok trøflene, og begynte å kjenne dem etter 30 min ca. Deretter fikk jeg en veldig oppstemt følelse. Etter ca 1 time og 20 min så spydde jeg pga den elendige smaken :P men etter det så gjikk jeg og en kompis en tur i skogen og ledde os fordervet
Allt i allt så føler jeg at dette er en av de beste rusmiddelene jeg hat tatt.

Takk for svar !
MvH
Painmaster
▼ ... noen uker senere ... ▼
vekten på soppen som blir skrevet her, går den ut på tørka eller vann holdig vekt?
har alltid fått med meg med cubensis at man skal holde seg mellom 3 til 5g tørka og 1 til 3 med Panaeolus og flein sopper.
kan være noe annet med trøffler da?
Sist endret av filla; 18. mai 2011 kl. 00:29.
Sitat av filla Vis innlegg
vekten på soppen som blir skrevet her, går den ut på tørka eller vann holdig vekt?
har alltid fått med meg med cubensis at man skal holde seg mellom 3 til 5g tørka og 1 til 3 med Panaeolus og flein sopper.
kan være noe annet med trøffler da?
Vis hele sitatet...
De trøflene det er snakk om her kan ikkje sammenlignes med flein ol.
12 gram er hverken lite eller mye trøffler
Sist endret av GrønnUgle; 21. mai 2011 kl. 15:47.
Har 75 gram med atlantis og vurderer sterkt om jeg skal ta det eller ikke, for å si det ærlig så er jeg nesten litt redd for å ta dem, men etter det jeg har lest så er det jo en mild type sopp!
Det som er litt kjedelig er at jeg har litt blandende følelser ang å ta dem noe som kan komme i veien for trippen, håper bare jeg får samlet meg nok hvis jeg tar dem!

Kommer nok med en triprapport hvis alt går som det skal.
Vet ikke om du har tatt dem alrede, men hvis jeg var litt usikker på om jeg skulle tatt det ville jeg ventet litt. Ikke nødvendigvis så lenge, men en kveld der du følte deg helt klar/sikker på å ta dem
Har ikke prøvd atlantis trøfler selv, så kan ikke si noe om at den er "mild", men det dreier seg jo uansett om samme stoffet (psilocin) som med alle andre magiske sopper. Man kan fort få seg en ordentlig tripp selv om man har lest andre folk beskrive soppen/dosen som mild. Så jeg tror det kan være lurt å ikke henge seg for mye opp i hva andre mener er en mild sopptype/dosering. Har man ikke så mye erfaring kan det nok være vanskelig å forestille seg hva som egentlig er en "mild tripp", for hvis man kommer over kneika og begynner å trippe i det hele tatt, så oppleves det nok som ganske kraftig uansett.

For å ta ett eksempel, første gang jeg inntok spiss fleinsopp spiste jeg under 20 stk. De fleste vil vel mene at 20 stk generellt sett er en ganske mild dose på flein, jeg så også på dette som en mild førstegangsdose. Greia er at jeg fikk en mye mer intens opplevelse enn det jeg hadde forventet av den dosen (selvom jeg selvsagt var fullt klar over at psilocybininnholdet varierer og jeg kunne få sikkelig effekt). Ble sendt rett ut på en ordentlig god tur, både skremmende og helt fantastisk på en gang. Kom meg heldigvis greit gjennom det, og i ettertid var jeg glad for at det ble en såpass "heftig" tur første gang. Men skal innrømme at jeg ble tatt litt på senga der.

Så bare vær forberedt på det "værste" (beste! ). Mine råd bare, og lykke til og kos deg hvis du alrede har spist soppen
Sitat av zevz Vis innlegg
Har 75 gram med atlantis og vurderer sterkt om jeg skal ta det eller ikke, for å si det ærlig så er jeg nesten litt redd for å ta dem, men etter det jeg har lest så er det jo en mild type sopp!
Det som er litt kjedelig er at jeg har litt blandende følelser ang å ta dem noe som kan komme i veien for trippen, håper bare jeg får samlet meg nok hvis jeg tar dem!

Kommer nok med en triprapport hvis alt går som det skal.
Vis hele sitatet...
Kan love deg at 75 gram kommer til og sette fart på sakene.
En normal medium dose ligger på rundt 10 gram eller en betraktelig sterkere på 15. (Posjons pakkene i Amsterdam) Hvor også 15 gram kan deles på 2 og gi en veldig mild tripp.

Du snakker om og inta 75 gram. Vi snakker 5 kraftige psilocybin tripper.
Hvis du gjennomfører så gjør det gjennomtenkt. En dose som det er for spiriualitet og langt fra sosiale settinger.

Og Atlantis er ikke en mild sopp type. Den er bare ikke veldig kraftig på brain high men kan oppleves veldig intens på andre faktorer i større doser
Sist endret av Sigurd4u; 22. mai 2011 kl. 02:17.
vist jeg skal inta cubensis bør jeg dosere ca 10g? er dette en mild eller høy dose?
Hva slags cubensis? Det er langt over 70 identifiserte cubensis strains
Sitat av Sigurd4u Vis innlegg
Kan love deg at 75 gram kommer til og sette fart på sakene.
En normal medium dose ligger på rundt 10 gram eller en betraktelig sterkere på 15. (Posjons pakkene i Amsterdam) Hvor også 15 gram kan deles på 2 og gi en veldig mild tripp.

Du snakker om og inta 75 gram. Vi snakker 5 kraftige psilocybin tripper.
Hvis du gjennomfører så gjør det gjennomtenkt. En dose som det er for spiriualitet og langt fra sosiale settinger.

Og Atlantis er ikke en mild sopp type. Den er bare ikke veldig kraftig på brain high men kan oppleves veldig intens på andre faktorer i større doser
Vis hele sitatet...
Du missforstod! har ingen planer om å innta 75 gram, tenkte mere på 10-15g
Sitat av filla Vis innlegg
vist jeg skal inta cubensis bør jeg dosere ca 10g? er dette en mild eller høy dose?
Vis hele sitatet...
Hvis det er snakk om tørkede sopp er dette en astronomisk dose.
Snakker vi fersk sopp vild du nok ikke oppleve mer enn en mild tripp.

Her er en doseringskalkulator:

http://www.shroomery.org/6257/Magic-...age-Calculator
ja var tørket, fant ut at jeg ikke burde gå over 5 gram da potenten i soppen var vanskelig å beregne
▼ ... over et år senere ... ▼
Kan jeg spørre om hvor dere får disse soppene fra? Bestille over nettet er vel litt risikabelt?
Spiste 1,5 boks av disse for et par år siden og det var temmelig heftig! (veit ikke hvor mange gram det var i en boks)

Kompisen min spøy opp det han hadde spist (1 boks) bare 20 minutter etter inntak, så jeg og 3.mann løp ned på smartshopen og kjøpte 2 bokser til.
Kompisen som hadde spydd gompa innpå en hel boks til og jeg og 3.mann delte siste boksen før vi stakk på oppdagelsesferd i Amsterdam.
Fant fort ut at vi kunne spart oss for den siste boksen da alle 3 fikk en særdeles kraftig tripp med ekstrem bodyhigh og masse visuals!
En liten stund hadde han ene kompisen min problemer med å gå og vi måtte sette oss ned en times tid.

Det skal sies at alle 3 hadde mye erfaring med sopp fra før av så ingen fikk panikk eller badtrip, men jeg må understreke at dette ikke var en dose for nybegynnere!
En av gutta sa tilogmed "Hvis jeg hadde trippa så hardt første gangen jeg tok sopp så hadde jeg aldri spist det igjen!" et utsagn vi to andre var veldig enige i.

Min erfaring med Atlantis, stay safe!
▼ ... over en måned senere ... ▼
Jeg har mye bedre erfaring med mexicana enn atlantis... den eneste atlantisen jeg har spist funket ikke i det hele tatt.. noe av mexicana'n har også hatt dårlig effekt, men det kommer veldig an på hvilken avling de er fra.. og hvor lenge de har lugget...