Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  3 2301
[COLOR="Red"]Beklager om denne Tråden er plassert i feil forum[/COLOR]

Bakgrunn:

Jeg er pr. idag lærling på en liten bedrift som er i utvikling, vi driver med vedlikehold av undervannspumper. Vi har faste arbeidsgivere som vi stiller opp for 24/7, og er avhengig av og ha spesielle deler til pumpene inne på lager til enhver tid.
Siden vi ikke er den største bedriften (5 Ansatte) krever det ofte at vi ikke har tid til og holde styr på alle deler som er inne, og deler vi må bestille flere av.

Mange av delene har større leveringstid enn andre, og det er derfor viktig at vi får bestillt delene raskest mulig.

Min Oppgave:

Jeg har fått i oppgave og sette opp et system der vi kan bruke et program som kan holde styr på antall deler. Vi har kontorbygg og verksted hver for seg, så det må derfor være mulighet og sette opp en server som kan være hoveddatabase mellom 3 maskiner.

Jeg har gjennomsnittlige datakunskaper men leser meg fort til hva som må til (eventuelt henter inn kompiser/profesjonelle) og lager et system som kan brukes.

Jeg må prøve og være økonomisk, og systemet må være enkelt og bruke for de andre ansatte.

jeg beklager for en rotete post, men takker for ideer og inspill som kan brukes.

Takk for svar
En webserver + webside hvor dere kan ha oversikt.
Smell opp en mysql database med entiteter for varer (id, beskrivelse, leverandør), leverandører (id, navn, adresse, tlf etc) og lager (vare_id, antall), bestillinger (id, vare_id, antall, lev.dato). Såå lager du et enkelt webgrensesnitt i feks php.. Gjort i en fei.

Alternativt; kjøp hyllevare som f.eks. Mammut.. Koster deg nok langt mindre tid (og dermed cash..)