Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  7 1747
Heisan

Har lyst på dessa kaste knivane som Jason Statham brukte i filmen The Expendables. Har funne utlanske sider som seller dei men eg lurte på om nokken av dokke veit om sider i Norge som seller dei ? Så lenge dei ligner så er det bra nokk

Sånn sei dei ut :

Link: http://www.wholesalecentral.com/edge...6catid%3D74744

Link : http://www.ioffer.com/i/throwing-kni...71?source=eisi

Takker for alle svar
Det der er vel en type Kunai? Med nytt design holdt på sagt, form De har sånne på Pentgon i Oslo. Ellers så jeg etter sånne for noen år siden, og jeg så nøye. Tror ikke det fins noen seriøse norske nettsider som selger de der.
jeg har googlet meg blå etter norske sider som selger kunai kniver, men fant ingen. du kan eventuelt se etter alt-mulig-rart-butikker i din by, er en i bergen som har alt fra sverd til t skjorter og bilder.

Sitat av Totskalle Vis innlegg
Det der er vel en type Kunai? Med nytt design holdt på sagt, form
Vis hele sitatet...
sant. kunai kniver var opprinnelig et japansk verktøy som ble brukt til alt fra hagearbeid til våpen. det fins mange varianter med varierende lengde og form, noe som ble tilpasset etter hva den skulle brukes til.
Om du har en armyshop butikk i nærheten kan du gå dit og kjøpe, dem har AKKURAT sånne kniver der

Har iallfall det her jeg bor, er bare og høre uansett
Ligner på kasteknivene ifra Naruto, isåfall får du kjøpt dem på Neo-Tokyo :P
Er det lov å ha sånne ting i Norge? Trodde de gikk under våpen?
Det er bare kniver da. Alle kniver kan kastes.
Man snakker som regel om springkniver og butterflyer når man snakker om forbudte kniver i Norge. "skjult håndvåpen" er vel termen.
Sitat av moret Vis innlegg
Det er bare kniver da. Alle kniver kan kastes.
Man snakker som regel om springkniver og butterflyer når man snakker om forbudte kniver i Norge. "skjult håndvåpen" er vel termen.
Vis hele sitatet...
Jepp. For det meste går det på mer dynamiske knivtyper.

Springkniver er ikke tillatt å eie, erverve eller selge i Norge uten tillatelse, etter våpenforskriftens § 9-1: [1]


Det er forbudt å erverve, eie eller inneha elektrosjokkvåpen, pepperspray og andre selvforsvarsmidler med tilsvarende virkning, springkniver, batangakniver, stiletter, slåsshansker, batonger, karatepinner, kastestjerner, blåserør for utskyting av piler eller andre gjenstander, spretterter eller andre tilsvarende særlig farlige gjenstander uten aktverdig formål og som fremstår som voldsprodukter.
Moderer