Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  15 9668
Registrer deg for å skrive svar Trådrulett
des. 2006
19
I dag gikk jeg og hentet en pakke med voltaren, det er piller om leddsmerter, febernedsettende og betennelse. Men jeg fikk jøvla mange, så lurte på om dere vet noen om jeg kan ta 10 stykker og få noen rus, eller om det er mulig å ekstraktere noe fra de som gør dagen litt morsommere?
Tom for megabytes
AtXbYeA's Avatar
mai 2003
Du kan ta en stykk og dø, ifølge pakningsvedlegget (som forøvrig er ca en million sider).

Så kos deg med 10stk, skriv en magisk tripprapport fra andre siden.
Curiositas
eXtazeh's Avatar
des. 2006
65  39
Dette legemiddelet gir ingen rus aleine. Det eneste du vil få ut av så mange piller på en gang er mange bivirkninger som: svekket hukommelse, desorientering, søvnløshet, irritabilitet, kramper, depresjon, angst, mareritt, tremor, psykotiske, forstyrrelser, meningitt (hjernehinnebetennelse), synsforstyrrelser, tåkesyn, redusert hørsel, tinnitus (øresus/piping i øret) samt smaksforstyrrelser.


Kilde: http://www.rustelefonen.no/index.php...svar&Itemid=26
okt. 2008
304  174
Nei, voltaren er ikke noe å ruse seg på.
Nath's Avatar
juni 2008
Søk det opp på www.felleskatalogen.no
doctor's Avatar
april 2010
93  42
Tror du skal droppe det der - null rus og j.... vondt i magen er det du ender opp med.
okt. 2007
14  2
Voltaren er noe leger dessverre er ivrige til å skrive ut. En liten titt på pakningsvedlegget burde få en alarmklokke til å ringe. Med så mange bivirkninger burde det vært bannlyst for lenge siden. Og nei absolutt ingen ruseffekt.
Still am.
Totskalle's Avatar
jan. 2010
Som alle andre har sagt, du får ingen rus ene og alene på diclofenac. Det er foreløpig heller ikke bevist at diclofenac kan potensere andre kjente legemidler, ikke alkohol en gang. Ikke ta 10stk, maksimalt anbefalt døgndose er på 150mg (3 doser) og skal helst ikke overskride 2 dager i strekk.
waf
Ocupado...
waf's Avatar
feb. 2010
Har erfaring med Voltaren, det er bare noe som fjerner smerten og gir deg mageproblemer - ikke noe rusmiddel på noen måte.
april 2010
93  6
Hadde så kraftig halsbetennelse/hovne mandler for et par år siden at jeg ikke klarte å svelge tabletter for å dempe feberen.. Fikk da Voltaren stikkpiller.. Eneste jeg fikk var sykt vondt i rassen, ingen rus på noen som helst måte :P
▼ over en uke senere ... ▼
A&E
juli 2010
46  7
Voltaren=dritt. Selve stoffet diclophenac får man reseptfritt på apoteket, dog i tabletter som bare er 1/4 så sterke som de du får på resept. Jeg fikk det seinest i sommer mot betennelse. Bare bivirkninger, null virkning. Var bare sur i magen til tusen, så jeg spiste mye syrenøytraliserende for å si det mildt. Kan tenke meg det gjorde vondt å få opp i rasstuten ja! Fy faen!

Det finnes langt bedre saker der ute.
jan. 2010
101  32
Du kan ta 2 voltaren og et par pils, da kommer det til å gå litt rundt i hodet ditt. Ikke så ille egentlig.
¯\(º_o)/¯
Lanjelin's Avatar
juli 2007
Nyresvikt -> Smerterus... Enjoy
chutzpah
exocytose's Avatar
feb. 2009
Sitat av vedinhio Vis innlegg
Du kan ta 2 voltaren og et par pils, da kommer det til å gå litt rundt i hodet ditt. Ikke så ille egentlig.
Vis hele sitatet...
Det er pilsen som får det til å gå rundt i hodet ditt. Voltaren gir INGEN ruseffekt, det er et NSAID i samme gruppe som ibuprofen og acetylsalisylsyre (Aspirin) og vil ikke bidra med annet enn å gi deg magesår ved hyppig og eller stort bruk, som f.eks. hvis du tror det bare er å hive innpå for å få rus.
▼ over en måned senere ... ▼
Chang's Avatar
mars 2010
381  92
Har hørt at de som bruker Voltaren bruker det sammen med andre sterke medisiner og at Voltarenen får det andre stoffet til å gå raskere rundt i kroppen? Jeg har selv noen Voltaren 100mg med de er godt ut på dato 2008 spiller det noen rolle?
feb. 2010
26  2
voltaren er kun mildt smertestillende, booster ikke andre stoffer mer enn en ibux. tror ikke datoen har så mye å si. kan kanskje virke litt svakere.
Registrer deg for å skrive svar
Moderer