Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  3 2393
Lurte på om noen medfreakere vet om en butikk som selger bonger i Sverige. Helst i Nordby/Svinesund/Stromstad-området. God kvalitet til en billig penge trekker alltid opp

Fant ingenting ved søk både på google og internt på nff
De selger små akrylbonger på Nordby, i den ene butikken i kjelleren, hvertfall sist jeg var der. Men de garantert ikke noe bra. Jeg ville enten tatt en tur på Shangri-la eller en annen headshop. Eventuelt bestilt fra nettet. Sjek ut RooR, utrolig bra bonger, men relativt dyre.
Var i sverige på tirsdag på nordby og den lille butikken hadde plast/akryl bonger i lass. Så ikke veldig på kvaliteten men virka som en helt grei bong. kosta 99,- sek eller nok
Hvis han skal kjøpe bong med god kvalitet bør han satse på glass, gjerne en med diffuser(ikke nødvendig, men bra, da røyken blir til små bobler og filtreres bedre). En av grunnene til at glass eier plast er at det er 1000 ganger lettre å vaske det når bongen blir sur.