Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  246 73822
Tidligere i år skrev jeg et innlegg om konspirasjonsteorier og deres tilhengere her på bloggen, med utgangspunktet i Nyhetsspeilet, en nettside som representerer noe nytt innenfor konspirasjonsteorier i Norge. Uten å gå i detaljer kan det sies at NS er profesjonelt teknisk, med en pen og "alvorlig" nettside og det er en samleside hvor mange aktørerer innen alt fra alternativ medisin til UFO-er samles og hisser hverandre opp. Det som særlig gjør at nettsiden skiller seg ut er at gruppen faktisk klarer å få medieoppmerksomhet og går til drastiske sted for å "få sannheten ut": Nyhetsspeilets bakmenn lagde Vaksineaksjonen som media velvillig plukket opp og lot kvakksalvere snakke i aviser og på riksdekkende TV om det reneste sprøyt. Nyhetsspeilets mest aktive skribent, Armin (1), som i et intervju til Juntafil i P3 forklarte at han "våknet opp" av teorier om 9/11-konspirasjoner og droppet høyere utdanning til fordel for å bruke livet på en kamp mot NWO, brøt av riksdekkende debatt for å snakke om legemidler og alternativ medisin foran en kreftpasient. Ikke bare er det respektløst, det er også direkte farlig når han anbefaler aprikoskjerner som behandling mot kreft. De inneholder nemlig cyanid. Med en presse som forholdsvis ukritisk slipper ulike aktører til så lenge de gir salgbar kontrovers har Nyhetsspeilet fått mange lesere. Ikke minst brukes nettavisers kommentarfelt flittig til å spre sannheten om NWO (2), UFOer, jødehat og annet grums. Fellesnevneren synes å være paranoia og syn samfunnet ellers ikke aksepterer - en farlig kombinasjon.

Det var daglig kommentatorer innom NS som kom med kritiske blikk på det som ble skrevet, men innleggene ble slettet (visstnok fordi det tar så mye krefter å debattere med skeptikere) eller ignorert. Viljen til å drive kildekritikk var ikke-eksisterende, selv når åpenbare faktafeil ble utpekt og etter vaksinekaoset bestemte jeg meg for å ta en mer aktiv rolle i begivenhetene. Jeg satte på Miles Davis, fylte glasset med skotsk røykvann og begynte å hamre løs på tastaturet. Hva er den beste måten å vise at noen ikke har kildekritikk på? Gi dem noe som ikke tåler kildekritikk, og se om de sluker det. Dermed var DT født, sivilingeniør, varsler og en brikke i NWOs storspill.

DT er ikke ulikt sin nære venn Don Quijote svært opptatt av vindmøller. Jeg hamret i vei det første innlegget til Armin:
Hei Armin,

jeg kontakter deg anonymt fordi jeg er redd for min egen karriere såvel som min egen sikkerhet. Jeg vet ikke riktig hva som foregår, men jeg tror det er det beste for alle parter om du ikke vet nøyaktig hvem jeg er. Jeg er en norskutdannet sivilingeniør med kraftproduksjon som hovedfelt, i tillegg har jeg en doktorgrad som jeg ikke skal navngi av frykt for indentifikasjon. Jobben min involverer blant annet evaluering av ulike prosjekter innenfor produksjon og transport av energi - jeg har, i forskjellig rekkefølge jobbet med kraftlinjer, induksjonsbaserte generatorer (vannkraft, vindkraft og så videre), lagring av radioaktivt materiale og fjernoverføring av strøm. Noen prosjekter, som de radioaktive materialene har jeg kun vært med å evaluere fra et sikkerhetsperspektiv. Der faller også de siste prosjektene med vindmøller inn. Jeg har blitt bedt om å se på ulike tegninger og implementasjoner, for tekniske betraktninger og sikkerhetsmessige betraktninger. Vanligvis er dette ganske greit, jeg får tegningene og blir bedt om å signere en NDA (non-disclosure agreement) om bedriftshemmeligheter som materialtyper osv. For seks måneder siden fikk jeg derimot et sett tegninger og modeller jeg skulle undersøke og da var prosedyren en HELT annen. Jeg kunne kun jobbe med materialet i deres egne lokaler i et annet land, på et lukket rom uten adgang til verken mobiltelefon eller internett. Jeg måtte også underskrive kontrakter, mens jeg ble filmet, hvor jeg blant annet bandt meg juridisk til å ikke engang å nevne NDA-avtalen! Jeg har underskrevet en NDA-avtale som sier at jeg ikke har lov til å si at jeg har en NDA-avtale. Jeg vet ikke engang riktig hvor jeg jobbet, bare at det var langt under jorden (heisturen tok lang tid, selv om jeg ikke merket noen merkbar akselerasjon).

Designet på vindmøllene var drastisk annerledes enn noe jeg har sett tidligere. Vanligvis er vindmøller en ganske enkel konstruksjon, hvor en stav får dreiemoment fra den aerodynamiske utformingen på propellene. Det er selvsagt litt mer komplisert enn som så, men det er mange fellesnevnere at jeg fikk en sikkelig bakoversveis når jeg så det nye designet. Det tok meg flere uker å i det hele tatt forstå hvordan de skulle lage strøm, langt mindre hvorfor det virket. Mange av komponentene var fullstendig ukjente, selv for en som har lang erfaring med både kommersiell elektronikk og teoretisk fysikk. Blant komponentene jeg derimot synes å kjenne igjen var satelittsender/mottaker, noe som lignet på en elektronisk geigerteller (måler radioaktivitet) og nok maskinvare til å gjennomføre store beregninger. En enkelt vindmølle av denne typen ville ha nok beregningskraft til å erstatte en hel superdatamaskin-park av typen som brukes for å beregne værmeldinger eller aksjekurser. Dette er dyr teknologi og i tillegg var det en rekke deler som tilsynelatende hadde ingenting med verken teknologi jeg har sett (og i ettertid har jeg prøvd hardt på å finne ut hva dette kan være, uten å finne noen gode svar hos verken kollegaer eller i litteraturen) eller produksjon av strøm! Krystaller dekket med barium koblet til glassaktige sfærer, ledninger som tilsynelatende ikke var koblet fast til noe og forseglede bokser jeg ikke hadde mulighet til å åpne.

Etter en stund stilte jeg en forsiktige spørsmål - jeg skulle tross alt komme med godkjenning av teknologien, enda jeg ikke riktig kunne forstå den - men da ble det gjort ganske så klart for meg at jeg kom til å godkjenne prototypen, enten jeg ville eller ei. Mitt navn ville stå på rapporten uansett. Jeg vet ikke engang hvordan den ble seende ut til slutt, jeg vet bare at jeg ikke kan stå inne for den. Jeg vet at flere andre skulle jobbe med godkjenning på det samme prosjektet, men jeg tviler på at noen av dem har kommet med en faglig uttalelse som er noe annet enn fabrikert løgn.

Jeg er redd vindmøllene har to formål, og ingen av dem handler om strømproduksjon.
1) De er forholdsvis lette å plassere ganske nærme bosetningsområder og tilfartsveier. Atomkraft, spenningsledninger og mobilmaster har fått stor negativ oppmerksomhet på grunn av det elektromagnetiske potensialet både for å skade og for å kontrollere menneskesinnet. Dette er bekymringer fagfolk vet godt om, men som holdes skjult fordi vi frykter å diskrediteres og bli arbeidsløse med en gang vi stiller oss kritiske til maxwells likninger og exxonmobiles forskere. Skepsisen er derfor stor for å plassere disse tingene i nærheten av der folk bor, men vindmøller har nå fått godkjent-stempelet som følge av den erklærte klimakrisa. http://www.nve.no/Global/Publikasjon...%2017-2005.pdf side 35 sier ganske klart at det finnes muligheter for å sette opp vindmøller over hele Norge, unntatt østlandet, hvor populasjonskontrollen uansett er god siden myndighetene kan bygge nøyaktig hva de vil under trikkelinjene, T-banen og i de større bygningene.
2) De genererer såpass mye elektromagnetisk stråling at det er lett å nå langt med strålingen. En vindmølle kan nå en rotasjon på over 100Hz, noe som er mer enn nok til å generere så kraftige elektromagnetiske felt som man bare ønsker. I tillegg er det lett å avvise skeptisisme med at den elektromagnetiske strålingen er "en harmløs forventet effekt" - nøyaktig disse ordene vil bli brukt når utbyggingen presses frem, med klimaskremsel og propaganda. Jeg kom over en av dine artikler da jeg prøvde å finne noen i Norge som var klar over EM-utfordringene vi møter hver eneste dag.

Jeg frykter jeg har avslørt for mye, men det får så være. Noen må vite realiteten hvis jeg skulle bli presset til stillhet. Noen deler av historien har med vilje vært vag fordi jeg er redd for at det skal bli for lett å finne ut akkurat hvem jeg er. Kanskje bryr de seg ikke - kanskje vil dette bare bli avfeid som sprøyt - men jeg vet ikke hvilke tiltak de vil ta hvis dette lekker ut og de vet hvem jeg er. Kanskje vil jeg bare miste jobben pga kontraktbrudd, eller noe langt verre.

Stå på. Jeg tror sånne som deg kan klare å bringe Norge ut av mørket. Du gjør en flott jobb. Bare vær forsiktig. Alle har en toleransegrense - også de som sitter med makten.

D.T.
Vis hele sitatet...
Her er det verdt å merke seg at jeg spiller alle tonene som lager vakker musikk i et paranoid øre: Varsleren er redd for sitt eget liv. Varsleren hevder å ha stor fagbakgrunn innen naturvitenskap. Varsleren bygger opp påstandene med en offentlig rapport (leser du den ser du fort at den er fem år gammel - pytt sann). Varlseren kommer med masse teknobabbel. Varsleren hinter om mind control. Hemmelige underjordiske anlegg. Armin er klimaskeptiker, så jeg slang inn en referanse til det også.

Jeg har sittet og lest debatten på både NS og skeptikerforum og der var det mange som skjønte med en gang at dette var tull. Mange mente at forfatteren umulig kunne være sivilingeniør (3). Bakgrunnen min er innen anvendt fysikk og matematikk, så jeg kunne fint forfalsket mer troverdige tall, men litt av poenget er selvsagt at enhver person som har fulgt med i naturfagen på videregående vil kunne avsløre teorien som det reneste tøys. Vindmøller på 100hz? Hundre rotasjoner i sekundet? Sånne vindmøller hadde nok fått fortgang på fraflyttinga fra bygdenorge. Frekvensen har heller ikke stort å si for hvor kraftige felt man kan lage. Krystaller dekket med barium? Reneste tøv. Forskere som er kritiske til Maxwells likninger? Maxwells likninger er de mest fundamentale likningene for elektromagnetismen og springer direkte utifra definisjonene på ladning og strøm slik vi kjenner dem. Dette var godbiter som enhver med teknisk bakgrunn forhåpentligvis trakk på smilebåndet av og ting som kjapt kan diskrediteres av enhver person med litt google-fu.

Armin svarer:
"Hey friendly stranger.

Vil gi deg ros og takke deg for pågangsmotet ditt og risiko du utsetter deg for med å gå ut med denne informasjonen og bryte "eden".
Denne informasjonen bekrefter det vi har vist lenge, at det er planlagt en stille krig mot menneskeheten gjennom bestråling.
Det at sånne som deg står fram gjør meg enda tryggere i mitt arbeid, da jeg vet at vi ikke er alene og det finnes faktisk mennesker der inne som har menneskelig integritet med grenser for hva som skal være tillat.

Jeg vil beholde informasjonen din fortrolig og for meg selv intil videre, det er helt sykt at de allerede jobber med plan B som vil sikre seg totalmindcontrol of the population gjennom det vi anser som klimareddende vindmøller. De vet at Mobilmastene må ned snart antaglivis. Takk for informasjonen du delte med meg, i apreciate it to death.

Hvis du nå skulle miste jobben, så vær rask med å spørre meg om et videointervju eller noe av den slags for å gjøre degselv kjent. Det er faktisk en sikkerhetsline . Takk for at du er den du er og jeg er sikker på at vi skal få Norge ut av mørket Trengs bare et lite lys.....

Stay in touch.."
Vis hele sitatet...
Jeg svarte (også dette er skrevet i en viss rus):
"Hei igjen

Jeg tviler på at noen vet om mailen ennå, men jeg har bestemt meg for å ta et lengre ferieopphold. Har et sted å være blant venner i utlandet og jeg drar i kveld. Det kommer klikkelyder i bakgrunnen når jeg tar telefonsamtaler. Jeg vet ikke helt om hva konsekvensene kan være, men jeg vil uansett ikke være med på å opprettholde illusjonen mer. Har ikke riktig bestemt meg for om jeg skal melde at jeg tar ut permisjon eller om jeg bare drar og så melder fra når jeg er trygg på det andre stedet. Det virker kanskje litt paranoid, men i møtene mine med ansvarspersonene under evalueringsprosessen fikk jeg gåsehud hver gang de snakket. Dette var farlige mennesker som ikke hadde et spor humor eller mål utover å få jobben gjort. Kanskje blir vi alle en gang slik? Det er en skremmende tanke som gir meg troen på at jeg må gjøre noe før det er for sent.

Hvis du ønsker å publisere noe av det jeg har skrevet til deg er det noen få ting jeg må be deg utelate, av hensyn til min sikkerhet. Jeg er såpass viktig for godkjennelsesprosessen at jeg nok er trygg så lenge ingen har gode bevis, men hvis de er helt sikre på at det er meg som har tipset vet jeg ikke helt hva som vil skje. Best å holde seg på den sikre siden, eller hva? Ting som ikke kan nevnes er altså
- det at jeg har doktorgrad. Bare en av kollegaene mine som potensielt sett kan ha tipset om dette har doktorgrad og jeg tror det vil gjøre det for lett å identifisere meg.
- fjernoverføringen av strøm blant mine tidligere arbeidsoppgaver er nært knyttet til doktorgraden og jeg kjenner ingen andre fra den faggruppen i evalueringskomiteen.

Jeg tror jeg har et etisk ansvar for å få dette publisert. Mens jeg ikke fikk lov til å ta kopier eller notater i arbeidet mitt med tegningene, så husker jeg fremdeles mye av de tekniske detaljene - det skal litt til å glemme sånt. Blant annet kan jeg nevne at de tre rotorbladene (vindmøllen ser helt vanlig ut fra utsiden) skulle ha en vekt på over 300 kilo hver. Vanligvis pleier de å være langt lettere og nesten et tonn vekt, i tillegg til rotasjonskreftene, på en enkel aksling er ikke noe konvensjonelle materialer (armert stål, krysset aluminium osv) vil kunne støtte opp om over lang tid. Det må rett og slett brukes noen materialer som ikke finnes i masseproduksjon. Nanokarbonstål vil for eksempel kunne brukes, men det koster mange tusen kroner for grammet og meg bekjent er det ingen etablerte teknikker for å bygge med det heller. Dette er ikke mitt felt, så det kan jo hende det har skjedd fremskritt på det området, men det er i alle fall besynderlig for utstyr som skal settes opp i tredje kvartal 2010 (godkjenningspapirene må være klare ett år i forveien). Vanligvis blir det forsinkelser, men jeg regner med at dette blir en realitet innen noen år uansett.

Du tar en stor risiko ved å publisere dette, men jeg tror du er trygg nettopp fordi du har publisert så mye materiell allerede. Hvis du hadde forsvunnet hadde jeg fått en endelig bekreftelse på at ting går sikkelig galt. Vær forsiktig, og ikke bruk mobiltelefoner med mindre du må - i teorien har de mer enn nok energi i batteriet som plutselig kan lades ut på en elektromagnetisk impuls, noe som er veldokumentert i litteraturen. Jeg innser at dette høres ganske paranoid ut, og jeg tror jo selvsagt ikke at det kommer til å skje noe så lenge neddyssing er så mye lettere enn konfrontasjon, men for en som har sett ligningene bak det hele er det lett å innse at verden ligger åpen for de med evnene uten etikken.

D.T."
Vis hele sitatet...
Jeg smører jo litt vel tykt på, men jeg forsøker å etablere en maktbalanse ved å gi Armin pekere på at han har informasjon som kan identifisere meg. Ved å be ham om å ikke publisere disse tingene håper jeg å oppnå mer tillit, siden folk gjerne viser tillit til dem som gjør det samme. I tillegg bidrar dette til å få det til å virke som om jeg er en autentisk varsler, da en som tullet ikke ville brydd seg om sånne detaljer. Jeg fikk ikke noe svar, så jeg sendte en ny mail ca en uke etter:
"
Hei igjen,
jeg vet ikke om du fikk min tidligere e-post. Hvis du ønsker å publisere noe kan du skrive om alt jeg har nevnt, med noen få unntak:

- det at jeg har doktorgrad. Bare en av kollegaene mine som potensielt sett kan ha tipset om dette har doktorgrad og jeg tror det vil gjøre det for lett å identifisere meg.
- fjernoverføringen av strøm blant mine tidligere arbeidsoppgaver er nært knyttet til doktorgraden og jeg kjenner ingen andre fra den faggruppen i evalueringskomiteen.

Jeg tror folk har en rett til å vite dette, særlig siden noe må gjøres SNART hvis det skal være håp om å stanse prosessen. Fra et forslag blir lagt frem til det gjennomføres er det svært kort tid. Vi trenger underskrifter og oppstyr sånn at de ikke tør å gjennomføre planene sine... Hvis det er noe mer du lurer om, bare spør.

D.T.
"
Vis hele sitatet...
Jeg hadde eksamensperiode og ble litt lysten på å få dette unnagjort før jul. Jeg angret ganske fort etter å ha sendt mailen fordi mens jeg innser at mens NS er ukritiske er de ikke fullstendig idioter. Trodde jeg. Så kom svaret.

"Hei min venn.

Dette er en viktig sak no doubt about that. Mobilmast krigen har vært en av mine fanesaker etter at Kurt miljøaktivisten klippet mobilmaster på hustakene på frogner. Men akkurrat nå har jeg mange artikkler på vent og drukner i arbeid
Jens stoltenberg har ikke norges viktigste jobb, det har jeg !

Skal forsøke å skrive litt om dette når tiden nærmer seg.

Hva er de viktigste tingene å nevne i en artikkel?

Om jeg skal skrive denne saken blir det lagt frem som en "whistleblower" historie, og at selve fløyteblåsern frykter for?

Dette blir ikke en kort artikkel, det er en stor sak. Jeg har fått meldinger fra andre personer som melder om mystiske strålesendere som har blitt plassert på hustak, hvor styreformann har gjort hemmelige avtaler for 10år om gangen.

Det ser ut som Obam vil avsløre utenomjordisk kontakt snart, og jeg er redd for at de vil forsøke å lage et falske Holografiske Ufo angrep på befolkningen, eller presentere jesus på himmelen som de allerede har forsøkt flere ganger,et eksempel (youtube: jesus in moldova)

Tror du disse senderne har mulighet for å overføre ELF bølger som mennesker vil høre "inne" i hodet? Kan jesus snakke til deg på ditt språk for å gjøre himmelfenomenet enda mer ekte? Eller er det snakk om menneskelig følelsealtering?
At de kan sende frekvenser som "frustrasjon", "angst" eller "frykt" gjennom mastene i forkant av terrorangrep eller tider hvor nasjonale oppblomstringer av demokrati tar form?

In what way are they seeking to mindcontrol?

Og de nye vindmøllene, er det veldig store eller kan de bli seende i bybildet?

Takk for mail, og takk for at du står opp mot dette!"
Vis hele sitatet...
Ok, hologramjesus-obama-prat. Jeg har'n på kroken. Glasset fylles på nytt. Ny mail sendes. Merk forøvrig den klare egomotivasjonen for å drive på med NS for Armin - han omtaler det som Norges viktigste jobb og det er nærliggende å tro at han føler seg viktig og interessant heller en liten og irrelevant slik man gjerne gjør hvis man har vokst opp med store ambisjoner og konfronteres med realiteten. Det er når man konfronteres med voksenverdenens kaos og grusomheter at man for alvor settes på prøve: Skal man ta del i virkeligheten og akseptere hvor vanskelig alt er, eller skal man gli inn i en fantasiverden hvor man selv er helten?
"Jeg forstår at du har mye å gjøre - jeg ser det er mye som foregår på nyhetsspeilet på mange områder og det må være tungt å ha så mange baller i luften samtidig. Jeg skal prøve å svare på spørsmålene dine etter beste evne.

Jeg har prøvd å skrive det viktigste til deg i den tidligere e-posten. Det absolutt viktigste er at vindmøllene som snart kommer til å bli erklært for viktige vil ha et annet formål - slik at folk kan protestere og forstå hva som foregår. Du kan godt skrive en whistleblower-historie og bruke det jeg har skrevet direkte som sitater, men da må du utelate de tingene jeg nevnte i forrige mail slik at jeg ikke blir identifisert. Alvoret i saken er det viktigste - vi står ovenfor massiv utrulling av utstyr vi kun kan spekulere i virkemåtene bak. Jeg tror mind control og bestråling bare er toppen av isberget for hva så avansert teknologi er i stand til. Jeg har ingen tvil om at de kan skape panikk, raseri eller apati blant store deler av befolkningen i tillegg til å påvirke enkeltpersoner mer direkte. Jeg har ikke sett noe jeg selv kan knytte til hologrammer el. men det var som sagt mange systemer jeg ikke hadde full forståelse for som kan være alt fra harmløse ting til livsfarlige strålingskilder. Jeg fikk aldri se prototypen i bruk, kun frakoblet strøm og kommunikasjon.

Jeg vet ikke nøyaktig hvordan alt virker, men jeg tror et faradaybur vil være i stand til å stanse i alle fall store deler av strålingen. http://en.wikipedia.org/wiki/Faraday_cage - noe som ikke er alt for vanskelig å skaffe seg hvis man har plass til det.

Jeg må innrømme at jeg ikke riktig vet hva bakmennene ønsker å oppnå. Du ser ut til å vite mye mer enn meg om området - i stor grad trodde jeg på den offisielle historien til dette skjedde... Jeg vet at det finnes en gruppe NTH og UiO-alumni innenfor teknologifag som opererer i det skjulte. Jeg ble spurt av en representant en gang om en del ting, bla. om ikke det burde eksistere grenser på hvor mange mennesker som finnes på jorden, men til slutt bestemte jeg meg for å ikke involvere meg. Det føltes ikke riktig. Jeg vet ikke om denne gruppen direkte er en del av noe større, men alle jeg kjenner som har gode karrierer har vært medlem, selv de mindre flinke. Flinke folk som ikke blir med ender opp med mindre gode jobber. Kanskje er det bare nettverksbygging som skjer, eller så driver de med noe mer, men det er definitivt en gruppe som frimurerne som har klart å holde seg utenfor offentlighetens søkelys. Ikke så rart kanskje, siden alle arbeidsgivere innen ingeniørfaget enten er medlem eller jobber for noen som er det...

Vindmøllene jeg så på var ett fellesdesign for klasse A-F, dvs alle størrelsesordener. Du hadde alt fra små vindmøller (10m diameter) til gigantiske vindmøller (250m) hvor forskjellen stort sett var knyttet til forankringsmekanismene i bakken (en stor vindmølle må ha en enorm motvekt for å ikke rives løs når vinden blåser hardt). De kan plasseres hvor som helst, med unntak av i sentrum av storbyer som Oslo (hvor det gjerne er mer enn nok EM-sendere fra før...)

Hold meg oppdatert!"
Vis hele sitatet...
For å drive litt analyse: Jeg prøver å holde meg til rollen som en varsler som ikke riktig har oversikt over hva som foregår. Jeg prøver å være konsekvent i kunnskapsnivået. Åpningsavsnittet er rosende og empatisk og setter forhåpentligvis egoet i gang: Når man føler seg anerkjent er det lett å være ukritisk. Faradaybur-referansen vil nok få en og annen skeptiker til å humre, siden det tross alt er snakk om teknologien bak aluminiumshatter. Mens DT kanskje ikke blir skrevet med gode ingeniørvurderinger i bakhodet, prøver jeg å skrive som en ingeniør ville gjort: Ymse tekniske fakta som ikke er essensielt for beskjeden skrives her og der.

Etter dette bestemmer jeg meg for å vente litt med hele prosjektet. Jeg mistenker at mer kontakt kan få ham til å trekke seg unna og jeg føler jeg allerede har gitt ham nok materiale til å publisere noe. Det gjelder å spille litt kostbar! I tillegg hadde jeg en hel bråte eksamener som var rett rundt hjørnet. Prosjektet ble lagt på vent - eller skal vi si at Operasjon Desinfo Gregory gikk i Kode B? Jeg kommer uten tvil til å bli stemplet som NWO-agent når dette innlegget publiseres.

I januar begynte jeg så smått å leke med tanken på å gi informasjonen ekstra troverdighet ved å komme med en annen kilde som har et annet synspunkt og etter å ha lest litt ulike lekkede dokumenter på wikileaks bestemte jeg meg for at jeg skulle prøve meg på en sjanger som vi aldri fikk prøve oss i norsktimene på videregående - det fantes aldri noen oppgaver om "Skriv en intern rapport for en hemmelig organisasjon med depopulasjonsagenda og gjør rede for de virkemåter organisasjonen bruker for å kontrollere samfunnet" på norskeksamen. (4)

Dokumentet kan finnes på http://folk.ntnu.no/moyner/spegel/. De med teknisk bakgrunn kjenner igjen dette som den vanlige standardmalen til LaTeX, et slags skriveprogram for ingeniører og realister. Litt kommentarer følger:

Første side: Se hvor skummelt det ser ut med de sensurerte feltene. Det lar hjernen fylle inn det den føler for og hvis man er i en småparanoid sinnstilstand vil dette virke kjempeskummelt. En liten jødisk bokstav, som forøvrig er et mål på "grad av uendelighet", brukes som klareringsnivå. Her hintes det til fasiliteter hvor arbeidet skjer og 'alliance agreement'. I tillegg er navnet White Wesir ganske catchy og Wesir er et annet navn på Osiris, den dualistiske egyptiske guden som symboliserer både dødsriket og fruktbarhet. Dette var selvsagt noe jeg søkte opp på google i et forsøk til å få rapporten til å virke ekstra skummel og når Armin leste rapporten endte han opp med å søke litt selv. Han fant dermed ut hva Wesir betydde og følte at han hadde gjort research - og oppdagelsen sniker seg forbi det lille kritiske apparatet han har. ID-formatet øverst brukes også på referanser senere i artikkelen.

En venn bidro med den flotte logoen med en sjakkbrikke med pigger på ryggen. Personlig synes jeg den ser ut som en pønker, men den gir definitivt assosiasjoner til "storspill" og piggene gir en viss aggressiv form.

Andre side:
Først hinter jeg til en rekke andre artikler og rapporter for å gi inntrykk av at dette kun er et lite bruddstykke av virksomheten. Hvorfor forfalske mye, når man kan forfalske bare litt? Etter litt tankevirksomhet kom jeg frem til at den beste måten å få NS til å kjempe mot vindmøller var ved at de skulle brukes til å kontrollere befolkningen på bygda. Når jeg understreker at byene er under kontroll med mobilmaster senere henger teorien seg elegant på eksisterende EM-paranoia og gir en følelse av at "hele verden" omsluttes av konspirasjonen. Referanser til WW-avdelinger i andre land har samme formål. Konspiratoriske buzzwords slenges også inn, i tillegg til planer om å hindre spredning av informasjon. Publisering blir et snakk om liv og død! Og hele veien følger de mørke skyene med sensurerte avsnitt etter, avsnitt som har blitt vurdert til å være langt skumlere enn det som allerede står i teksten!

Tredje side:
Denne grafen plotter en eller annen eksponentialfunksjon samt eksperimentelle data jeg fikk fra en kompis. Jeg tror de har noe med gitterkonstanten i et eller annet materiale å gjøre, men det er ikke så farlig. Grafen har jo tross alt ikke enheter, men grafer er troverdighet. Deretter kommer litt analyse av ymse land, bekreftelse på at universitetsansatte og regjeringen er med på det hele og så videre.

Og helt til slutt kommer en kryptisk liten beskjed. ||EOF(P qmjsxphnlxqkzdqzsgy)|| - hva kan dette bety? Den kryptisk anlagte kan putte innholdet i parentesene inn i et vigenere-chiffer med kodeord 'chemtrailz' og få en beskjed som beviser at dette ikke er en ekte rapport. Jeg la inn denne beskjeden slik at jeg ikke risikerte å bli pappa til en autentisk konspirasjonsteori.

Jeg lagret filen og begynte å vente. Så sendte Armin meg plutselig en beskjed hvor han spurte om jeg, eller snarere DT, var i live. Etter å ha ventet en dag eller to fløy dette avgårde over internettet:
"Jeg lever. Sjekker bare denne kontoen når jeg vet at ingenting lagres på maskinen. Jeg har fått tak i en rapport fra en av ingeniørene jeg jobbet med. Den er for det meste sensurert, men det er allikevel skremmende lesning. Bildene er kanskje ikke helt gode, men det er dessverre alt jeg har tilgjengelig. Han fikk tak i filen da han jobbet med godkjenningsprosjektet på et midlertidig kontor. Det bør være mulig å forstørre ved et bildebehandlingsprogram som photoshop el. Legger ved bildene i eposten. http://www.dagbladet.no/2010/02/12/n...ntet/10358635/ Ting skjer nå! Ikke nøl med å spørre hvis noe er uklart"

I svaret sto det noe interessant:
"Grunnen til at jeg ventet med å gå ut med informasjonen var for at jeg viste jeg ville bli mer kjent innen noen måneder. Navnet mitt er nå kjent i media, som følge av at jeg kuppet en direktesendt Tv debatt om kreft. Jeg har også vært i media i andre sammenhenger. Det blir mye vanskligere for dem nå, og dette viste jeg så jeg hadde deg alltid i bakhodet. "
Vis hele sitatet...
Armin kuppet altså debatten for å bygge opp om merkevaren Armin og NS. Dette er en kvalmende egotripp og de reservasjonene jeg måtte ha mot å tulle med folk som kanskje har sinnslidelser forsvinner som dugg for solen.

Og resten er utenfor mine hender. Jeg håper Armin kan se hvordan jeg lurte ham trill rundt uten å ha det spor bevis - og jeg håper han tenker over at dette neppe er første gang.

Artikkelen som ble publisert har jeg lagret på http://folk.ntnu.no/moyner/spegel, men ett gullkorn vil jeg særlig fremheve:
"Varsleren tok kontakt i oktober,2009. Jeg var lenge usikker på om informasjonen stemte, og lurte på om det var en falsk kilde utplassert i konspirasjonsmiljøet for å få oss til å virke “litt paranoide”. For 2 uker siden tok jeg kontakt igjen for å se om varsleren fortsatt var i live, og fikk JA som svar for få dager siden. Etter en gjennomgang med redaksjonen er vi nå enige om at dette bør tas på alvor."
Jeg har altså lurt hele redaksjonen. Dette er mer enn jeg kunne ha håpet på, så nært teksten min balanserer en parodisk scifi-novelle.

Jeg regner med at den intelligente leser vil finne både humor og skremmende ting i kommentarfeltene. Verden er vanskelig. Men den kan ikke forstås uten den kritiske tanke, uansett hvor mye man namedropper skumle menn fra fremmede land. Hva sier det om virkeligheten, når folk velger vindmøllene heller enn å akseptere sitt eget liv slik det er?

(1) Jeg dropper etternavn her, så hvis han noensinne kommer til hektene og bestemmer seg for å få livet på rett kjøl, skal ikke jeg stå her og la fremtidige arbeidsgivere lese galskapen via google.

(2) Den hemmelige gjengen som styrer New World Order er en blanding av frimurere, illuminati, jøder og aliens.

(3) Helt korrekt! Jeg har enda to år igjen på graden!

(4) Undertegnede vil si at dette er mye morsommere enn den trøtte "grei ut om språkets utvikling"
Og der har dere beviset: Nyhetsspeilet er ingen troverdig kilde om noe som helst. Kan vi slutte å mase om dem nå?
Veldig, veldig bra iVi!

En av mine forelesere fortalte om episoden der en skrulling ble kastet ut fra et debattprogram fordi han hardnakket hevdet at aprikossteiner kurerer kreft. Jeg visste ikke at dette var Armin.

Jaja, jeg tviler på at han lærer noe som helst av dette, men det er uansett forsøket verdt. Morsomt å se han dumme seg ut er det jo også
Jeg blir sjelden tom for ord, men det her var... Snedig. Du er snedig, og jeg liker det. Fornøyelig lesning!
Snedig er ordet. Kos på lanken og poeng til deg!
Wow moynar, du bør roe ned med rusmiddlene altså, koffein og sukker er ikke bra for blodtrykket.
Bra at noen har det gøy på NS bekostning, hele siden består jo av skrudde mennesker.
Jeg tok meg den frihet å ta skjermdump av alle kommentarene (før artikkelen forhåpentligvis forsvinner...)

http://www.filedump.net/dumped/vindmller1268222921.zip
Edit: Så ikke at kommentarene lå lagret på IvIoyners dump. Bruk heller denne...

Min favoritt:

En oppegående leser gjennomskuer moyner:
Hvor etterrettelig er dette?

Jeg har mine tvil mht. om varsleren er en ingeniør og om det som han skriver er korrekt.

Han skriver som følger:

“De genererer såpass mye elektromagnetisk stråling at det er lett å nå langt med strålingen. En vindmølle kan nå en rotasjon på over 100Hz, noe som er mer enn nok til å generere så kraftige elektromagnetiske felt som man bare ønsker.”.

Yes, and so what? Enhver stor generator har vel noe lekkasje av magnetisme og elektrisk felt. Folk jobber jo inntil de store generatorene på norske kraftverk hele tiden uten å ta skade av det. Jeg har stått helt inntil de store generatorene på Lyses kraftverk i Lysebotn. Hverken jeg eller andre tok noen skade av det, selv om noe elektromagnetisk lekkasje kanskje er til stede.

“Blant annet kan jeg nevne at de tre rotorbladene (vindmøllen ser helt vanlig ut fra utsiden) skulle ha en vekt på over 300 kilo hver. Vanligvis pleier de å være langt lettere og nesten et tonn vekt, i tillegg til rotasjonskreftene, på en enkel aksling er ikke noe konvensjonelle materialer (armert stål, krysset aluminium osv) vil kunne støtte opp om over lang tid. Det må rett og slett brukes noen materialer som ikke finnes i masseproduksjon”.

Hva slags tøys er dette? Rotorblader som er for tunge for vindmøllene, eksotiske materialer og bla bla. 300 kg for et rotorblad er ikke mye og dessuten så bringes det ingen dokumentasjon på hvorfor disse slulle overbelaste vindmølla”. Porpeller på store båper veier vel både 10 til 20 tonn uten at de er for tunge for akslingen og uten at det benyttes eksotiske materialer. Hva slagt tull er det “varsleren” farer med.

“De er forholdsvis lette å plassere ganske nærme bosetningsområder og tilfartsveier. Atomkraft, spenningsledninger og mobilmaster har fått stor negativ oppmerksomhet på grunn av det elektromagnetiske potensialet både for å skade og for å kontrollere menneskesinnet. Dette er bekymringer fagfolk vet godt om, men som holdes skjult fordi vi frykter å diskrediteres og bli arbeidsløse med en gang vi stiller oss kritiske til maxwells likninger”.

Jeg håper da virkelig at “varsleren” får sparken som ingeniør dersom han betviler Maxwells ligninger. Disse ligningene er jo 100% akspeterte og korrekte ligninger som brukes for å beskrive og beregne elektriske felt. Enhver elektro- og sterkstrøms ingeniør må nok både tro på og kunne bruke Maxwells ligninger ganske godt. Jeg husler dem også fra mitt ingeniør studie og det var ingen studenter som var så teite at de tvilte på dem.

Hele “varslerens” e-mail virker suspekt. kanskej det er noe i det han skriver, men beskjedene hans virker lite troverdige. Utsagnene hans tyder også på at han ikke er en utdannet ingeniør.
Vis hele sitatet...
For Armin er oppegående mennesker tydeligvis disinformatører:

Sitat:
En liten bris tror jeg neppe klarer å dytte igang en 20tonns rotorblad….. Det høres veldig usannsynelig ut. Prøv å blås på en bil, se om du klarer å fyltte en cm på den, og det er bare en tonn hvis du ikke kjører en ford fiesta.

Her tror jeg du er en av de “varsleren” advarte om som vil hoppe ut av skapet og latterligjøre. For å si det sånn, du taler intet mer fornuftig og anstendig enn den du fordømmer.

Hvordan ser Tesla sitt arbeid ut i Maxwells likninger?
Vis hele sitatet...
Sist endret av snegler; 10. mars 2010 kl. 13:13.
Hva om du bare er en av de??

Fantastisk bra gjort, samtidig som det er skremmende.
Dette er jo helt sykt! Herregud som jeg lo mens jeg leste artikkelen! Creds!
Hehehehe, me like
nso
popålol
nso's Avatar
Administrator
Fool me once, shame on you... fool me twice...

For nye seere kan vi henvise til http://freak.no/forum/showthread.php?t=119447
Sist endret av nso; 10. mars 2010 kl. 13:38.
Nerdenes Prins
Stormen's Avatar
I tip my hat to you, Good Sir.

Spesielt morsomt blir dette når jeg besøkte Nyhetsspeilet for 2 dager siden, leste artikkelen og tenkte: "Har Moyner virkelig gjort alt dette??". Jeg forstod allerede ved første gjennomlesing på Nyhetsspeilet at dette var deg; ikke på grunn av de tekniske feilene - til det er jeg for legmann til - men på grunn av det gode språket og konspirasjonsteorien rundt "vindmøllene".

Underholdende som dette enn måtte være, så er det først og fremst utdannende; utdannende om hvor lite seriøst man skal ta nettsteder som Nyhetsspeilet - og mennesker som Armin.
sindre@puse.cat:~$
Synderen's Avatar
Hva kan man si?
Jeg ble for det første skremt når jeg leste alle kommentarene på NS, var ikke klar over at det fantes såpass mange som faktisk fallt for ting som dette. Jeg gleder meg til 2012, det blir tiårets beste år uten tvil.
Gleder meg til å se Armin's svar på saken.
Rett og slett fantastisk
Jeg har bare ett ord: brilliant.
Dette er en seier!
Awesome ivi!
improbable
Gusto's Avatar
DonorAdministrator
Jeg likte veldig godt dette Nyhetsspeilsforsvaret fra en i kommentarfeltet:

av Singoalla:
Selv om hetsen ikke er hyggelig, er det faktisk et bevis på at det meste som omtales her er sant og reelt og dermed en trussel for de krefter som betaler aktører for å debunke, hetse og latterliggjøre visse sannheter og de som bidrar til å belyse slike ting..
Vis hele sitatet...
m0b
m0b's Avatar
DonorAdministrator
Gusto: Jeg høyner med denne quoten fra en som bli bedt om å utbrodere eller forklare i detalj, teknisk, de hårreistende uttalelsene sine.

Sitat av Nixo
Beklager du, du forlanger at jeg skal kjøre et kurs i nevrobiologi for deg. Det gidder jeg ikke. Det er mange derute som har nok kunskap til å forstå det jeg skriver. Du har det tydligvis ikke.

Jeg skriver dette for å få folk med tilstrekkelig kunskap innen fysikk biologi og teknikk til å tenke, ikke for å drive voksenopplæring overfor fagidioter.
Vis hele sitatet...

Oh, du vil ha forklaring på hva jeg snakker om sierru? Nei søkke ta, dette forklarer jeg kun til andre som allerede vet hva jeg snakker om.

Sheesh, at folk kan gå rundt og tro på slike hoax "etablerte sannheter".
Sist endret av m0b; 10. mars 2010 kl. 15:33.
Sitat av Gusto Vis innlegg
Jeg likte veldig godt dette Nyhetsspeilsforsvaret fra en i kommentarfeltet:
Vis hele sitatet...
Jeg synes virkelig synd på personer som faktisk er så naive til konspirasjonsteorier at de heller tror at hele verden er mot de enn av en konspirasjonsteoretiker tar feil
Dette var gøyal lesning.
Ikke bare et dyr
Dyret's Avatar
Donor
Ser det er en del oppvakte folk som reagerer i kommentarfeltene deres, men samtlige blir hetset for å "ikke tolerere andres meninger". Du har skapt et monster! :P

Ser ut som om noe av cipheret forsvant da du kopierte fra rapporten også. Skal stå "Pflqmjsxphnlx qk zdqzsgy", som med keyen chemtrailz blir "Nyhetsspeilet er idioter". GG.
Trigonoceps occipita
vidarlo's Avatar
Donor
Merkeleg nok kjem det ikkje som det heilt store sjokket at enkelte tar debunkinga (blir det rett ord?) som ei stadfesting av at teorien er sann...

Å forvente at folk som fornekter Frauenhoferlinjene og spektrum fra stoffer skal greie å forstå kryptografi er kanskje litt i overkant? Så eg har en mistanke om at Mr. Moynar har skapt en ny konspirasjonsteori! GG!
En helt fantastisk Prank! Utrolig godt gjennomført Lenge siden jeg har ledd så godt foran pc'en.
Nyheten har forresten allerede nådd internasjonale konspirasjonssider :
http://projectavalon.net/forum/showthread.php?p=253212
Sitat av Beron Vis innlegg
En helt fantastisk Prank! Utrolig godt gjennomført Lenge siden jeg har ledd så godt foran pc'en.
Nyheten har forresten allerede nådd internasjonale konspirasjonssider :
http://projectavalon.net/forum/showthread.php?p=253212
Vis hele sitatet...
Strålende eksempel på at selv om man finner samme informasjon flere steder, så betyr ikke det nødvendigvis at det er mer troverdig

Regelrett fantastisk kommentar på siden der:
interesting how they show a peak on the grid of 12 as in 2012 could it be solar activity related to the sun activity? Two filaments on the sun right after the other and an earthquake caused when the energy hit our planet. This is just the beginning of the spike in the graph
Vis hele sitatet...
Strålende stykke arbeid ivi! Hvis jeg ikke hadde hatt så vanvittig mye å gjøre om dagen skulle jeg sporet deg opp der borte i realfagsbygget og spandert en duggfrisk en!
Jeg likte denne kommentaren spesielt godt

Sitat av Singoalla
Etter hva jeg kan se presenterer Armin mange mye god fakta i sin artikkel her. Men han gjorde altså en feil ved å stole på en kilde, en falsk “varsler” som ikke hadde rent mel i posen. Det er ikke så lett å kunne vite 100 % sikkert om en persons hensikter og sannferdighet. Alle kan ta feil.
Vis hele sitatet...
Han presenterer mye god fakta i artikkelen? Det er jo bare klipp og lim fra "varslerens" eposter, som med vilje er strippet for fakta!
Sist endret av felix_poker; 10. mars 2010 kl. 16:49.
Ahh, dette gjorde dagen min mange hakk bedre. Du er en helt
Mesterlig! Takker for dagens mest underholdende lesestoff
Likevel, jeg vet ikke om jeg skal le eller bli bekymret over noen av kommentarene til artikkelen.
Sist endret av Reply_to; 10. mars 2010 kl. 16:56.
sindre@puse.cat:~$
Synderen's Avatar
Jeg må bare sitere en kommentar fra artikkelen som ble laget av ivioynar sak.

J.Johansen sier:
10. 03. 2010 klokken 16:38
Jeg vil tro du finner mange kolleger med slike kunnskaper her Quark,
http://www.ae911truth.org/

Du må innrømme at mainstream media ble utrolig lurt av ‘den offentlige’ konspirasjonsteorien? Slik som Nyhetsspeilet ble av løgner og bedrag nå.

Det er en paralell som går rett inn i denne debatten.

Jeg flirer hver gang jeg tenker på det, hvor lettlurt og autoritetstro mange er, hvor lett de er lure. Så lite skeptisk.
Vis hele sitatet...
Jeg må si at jeg ble både skremt og overasket over et svar som dette.
Er det mulig?

Armin Bahrami sier:
10. 03. 2010 klokken 17:09
Her har jeg blitt utsatt for mer enn bare guttestreker på barnerommet. Personen som står bak spøken har mye rett i det han skriver for at jeg kan avskrive dette som tull. Ja, fysikken og “detaljene”, men agendaet er reellt og planene om å tankekontrollere befolkningen har eksistert lenge før denne eposten dukket opp i inboksen min.. Les boken til Per-aslak Ertresvåg for mer info.

Det jeg har skrevet i artikkelen før brevet er faktisk sant. Så spørsmålet er hvorfor ønsker noen å latterligjøre dette? Jeg tror Freakforum sjefen har bånd til frimurere, jeg har sett et par diskusjoner der inne hvor flere erklærer åpentlyst at de er frimurere… Her er jeg faktisk glad for at de tok denne spøken på meg det beviser at de er i krig mot oss, på alle mulige måter, og dokumentet som ble skrevet tror jeg er ekte nok for å ta seriøst.

Sterilisering og Passifisering er siste kortet i illuminati-kortstokken for å drepe den globale motstanden mot denne globale eliten.
Vis hele sitatet...
Sitat av snegler Vis innlegg
Er det mulig?
Vis hele sitatet...
Fubar.

(titegn)
sindre@puse.cat:~$
Synderen's Avatar
Liker at han har redigert artikkelen og lagt til det at det hele var en spøk, men han har igjen gjort en feil og linker til freakforum.no. Tror det er en del lesere som blir forvirret følger de den linken
Sitat av apx500 Vis innlegg
Fubar.

(titegn)
Vis hele sitatet...
Selfølgelig er det han skriver idioti fra ende til annen. Jeg prøver bare å vri hjernen min rundt det faktum at han faktisk er så blåst som han gir uttrykk for...
Multi-dysfunksjonell
somnium's Avatar
Sitat av Synderen Vis innlegg
Liker at han har redigert artikkelen og lagt til det at det hele var en spøk, men han har igjen gjort en feil og linker til freakforum.no. Tror det er en del lesere som blir forvirret følger de den linken
Vis hele sitatet...
Anbefalte lenker:
Hasj
Hardware
Amfetamin
Sexleketøy
Ghb
Erotiske filmer
TV
Gratis spill
Amatør filmer
Chat

humre..
Armin Bahrami sier:
10. 03. 2010 klokken 17:09
Her har jeg blitt utsatt for mer enn bare guttestreker på barnerommet. Personen som står bak spøken har mye rett i det han skriver for at jeg kan avskrive dette som tull. Ja, fysikken og “detaljene”, men agendaet er reellt og planene om å tankekontrollere befolkningen har eksistert lenge før denne eposten dukket opp i inboksen min.. Les boken til Per-aslak Ertresvåg for mer info.

Det jeg har skrevet i artikkelen før brevet er faktisk sant. Så spørsmålet er hvorfor ønsker noen å latterligjøre dette? Jeg tror Freakforum sjefen har bånd til frimurere, jeg har sett et par diskusjoner der inne hvor flere erklærer åpentlyst at de er frimurere… Her er jeg faktisk glad for at de tok denne spøken på meg det beviser at de er i krig mot oss, på alle mulige måter, og dokumentet som ble skrevet tror jeg er ekte nok for å ta seriøst.

Sterilisering og Passifisering er siste kortet i illuminati-kortstokken for å drepe den globale motstanden mot denne globale eliten.
Vis hele sitatet...
Der ble iallefall jeg busted!
good job iVi !
Sist endret av VivaLatrina; 10. mars 2010 kl. 17:41.
Helt fantastisk! Glimrende utført!

Jeg må innrømme at jeg nå skjønner hvorfor det skjer fæle ting i verden. Hvis det skal så lite til for og gå fullstendig på limpinnen, hva hadde skjedd om denne Armin faktisk hadde reel makt.

Edit:

Til freemind. Hvis du ser etter skal det ligge et spor som avslører at artikkelen er bare tull. Du finner det, det står i ivioyners første poster.
Sist endret av murloc; 10. mars 2010 kl. 17:43.
Sitat av Freemind Vis innlegg
Hei

Det er Armin her.

Dere er mer gjennomførte enn noen gutter på barnerommet, her kryr det av frimurere som "stormen" og andre som jeg har fulgt med har agitert seg over lengere tid på mye av det Nyhetsspeilet presenterer. Jeg tar denne spøken som en seier, og bekrefter det vi alle vet at noen er ute etter å skade vårt rykte som det eneste alternative til medienes monopol på virkeligheten.

White Wesir dokumentene tar jeg som ingen spøk... Planen om massetankekontroll har eksistert siden Zbniew Brezinski skrev "between two worlds" i 1970, og de som vet denne mannens fortid vet han driver "Trilateral Komisjonen" og er en bak kulissene, bla amererte han Osama bin laden, kuppet Shahen i 79, og sammen med Henry Kissinger stod de bak folkemordet i Laos og Kambodsja.

Jeg tror faktisk denne spøken er mer reell nå enn jeg trodde før. Takk for at dere avslører dere selv.
Vis hele sitatet...
You're AWESOME!
Sitat av Freemind Vis innlegg
Hei

Det er Armin her.

Dere er mer gjennomførte enn noen gutter på barnerommet, her kryr det av frimurere som "stormen" og andre som jeg har fulgt med har agitert seg over lengere tid på mye av det Nyhetsspeilet presenterer. Jeg tar denne spøken som en seier, og bekrefter det vi alle vet at noen er ute etter å skade vårt rykte som det eneste alternative til medienes monopol på virkeligheten.

White Wesir dokumentene tar jeg som ingen spøk... Planen om massetankekontroll har eksistert siden Zbniew Brezinski skrev "between two worlds" i 1970, og de som vet denne mannens fortid vet han driver "Trilateral Komisjonen" og er en bak kulissene, bla amererte han Osama bin laden, kuppet Shahen i 79, og sammen med Henry Kissinger stod de bak folkemordet i Laos og Kambodsja.

Jeg tror faktisk denne spøken er mer reell nå enn jeg trodde før. Takk for at dere avslører dere selv.
Vis hele sitatet...
1) Gå til denne siden: http://sharkysoft.com/misc/vigenere/
2) Tast inn tekststrengen fra side 3 av dokumentet: Pflqmjsxphnlx qk zdqzsgy
3) Skriv chemtrailz i Key-feltet
4) Trykk decode
5) Rapporter her hva som dukker opp
sindre@puse.cat:~$
Synderen's Avatar
Sitat av Freemind Vis innlegg
White Wesir dokumentene tar jeg som ingen spøk...
Vis hele sitatet...
ivioynar sier selv i original posten at det er han som lager dokumentene. Hadde nFF vært styrt i av en annen ordinasjon i bakgrunnen hadde de aldri gitt ut dokumentene. Det hadde isåfall vært imot all logisk tankegang.
m0b
m0b's Avatar
DonorAdministrator
Vel, vel... Først er vi styrt av Kripos, og nå Frimurerne. Jeg gleder meg til å se hva neste konklusjon blir, men jeg ser ikke for meg at ordene Kripos eller Frimurerne blir byttet ut med "en kar fra Bergen" med det første.
Multi-dysfunksjonell
somnium's Avatar
Sitat av Freemind Vis innlegg
Hei

Det er Armin her.

Dere er mer gjennomførte enn noen gutter på barnerommet, her kryr det av frimurere som "stormen" og andre som jeg har fulgt med har agitert seg over lengere tid på mye av det Nyhetsspeilet presenterer. Jeg tar denne spøken som en seier, og bekrefter det vi alle vet at noen er ute etter å skade vårt rykte som det eneste alternative til medienes monopol på virkeligheten.

White Wesir dokumentene tar jeg som ingen spøk... Planen om massetankekontroll har eksistert siden Zbniew Brezinski skrev "between two worlds" i 1970, og de som vet denne mannens fortid vet han driver "Trilateral Komisjonen" og er en bak kulissene, bla amererte han Osama bin laden, kuppet Shahen i 79, og sammen med Henry Kissinger stod de bak folkemordet i Laos og Kambodsja.

Jeg tror faktisk denne spøken er mer reell nå enn jeg trodde før. Takk for at dere avslører dere selv.
Vis hele sitatet...
jess.. for om vi virkelig var så smarte som du påstår, i tillegg til å være frimuere, så hadde vi helt sikkert ikke vært smarte nok til å skjønne at du kom til å komme med den konklusjonen.

ditt eget beskyttelsesinstinkt er fantastisk, applaus til deg.
Sist endret av somnium; 10. mars 2010 kl. 17:48.
Sitat av Synderen Vis innlegg
ivioynar sier selv i original posten at det er han som lager dokumentene. Hadde nFF vært styrt i av en annen ordinasjon i bakgrunnen hadde de aldri gitt ut dokumentene. Det hadde isåfall vært imot all logisk tankegang.
Vis hele sitatet...
Han har jo et poeng. Vi vet jo alle at Kripos står bak nFF...
Sitat av Freemind Vis innlegg
her kryr det av frimurere som "stormen"
Vis hele sitatet...
Jeg kjenner Stormen personlig, og kan bekrefte at han er både frimurer og medlem av en rekke hemmelige oraganisasjoner. Var jeg deg ville jeg ikke en gang nevnt navnet hans...
Sitat av Freemind Vis innlegg
Jeg tror faktisk denne spøken er mer reell nå enn jeg trodde før. Takk for at dere avslører dere selv.
Vis hele sitatet...
Denne kan du ikke komme deg ut av kompis. Den eneste som er avslørt er deg. Du er avslørt som en som svelger unna og ber om mer, uansett hva slags pisspreik man serverer. Det er synd at du og dine får holde på som dere gjør. Dere ødelegger for mer seriøse aktører som ikke alltid er enige med det myndighetene sier eller gjør. Fy skam!
sindre@puse.cat:~$
Synderen's Avatar
Sitat av snegler Vis innlegg
Han har jo et poeng. Vi vet jo alle at Kripos står bak nFF...
Vis hele sitatet...
Det glemte jeg, Kripos vil jo oss alle vondt.
Jeg tror Freakforum sjefen har bånd til frimurere, jeg har sett et par diskusjoner der inne hvor flere erklærer åpentlyst at de er frimurere… Her er jeg faktisk glad for at de tok denne spøken på meg det beviser at de er i krig mot oss, på alle mulige måter, og dokumentet som ble skrevet tror jeg er ekte nok for å ta seriøst.
Vis hele sitatet...
Herregud å jeg ler. Vondt i magen!
Genialt og bra gjennomført!
Hm ser utifra armins tidligere poster at han har en interesse for fleinsopp, noe som kanskje forklarer litt.

Så latterliggjort ns har blitt i det siste ser jeg ikke helt den store gevinsten i at oss frimurere nå går ut for å gjøre en jobb som allerede er gjort. Men så liker jo vi frimurere å sparke folk som ligger nede.
Jeg bøyer mye i støvet! Damn så sykt bra gjennomført!
Ikke ta dette som en spøk, det er mer en avledning fra det vi har i vente.