Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  22 8120
Jeg skal åpne portene mine.
Det har jeg prøvd på tidligere men hadde ikke de riktige portene.
Nå som jeg har det, er problemet at jeg ikke lenger får logget meg inn på routeren.

Har Zyxel P2602HWT med telenor 16 mb linje.
På telenors guide står det at jeg skal skrive inn 10.0.0.138 på browseren, det fungerte før men har nå sluttet å virke.

Noen som vet hvorfor det ikke fungerer lengere?
Gå inn i cmd (start -> kjør > cmd) og skriv ipconfig.
Skriv inn "Standard Gateway" adressen i søkefeltet i nettleseren din. Se om du kommer inn da!
Prøvd å resette routeren?
mo3
"Meddlemm"
"hackermetoden" sjekk i cmd hva ipadressen er ved å skrive ipconfig. eller høyreklikk og egenskaper på internettgreia nede i høyre hjørne
Slå routeren av og på. Skjedde det samme med meg.
har vært ipconfig og får opp standard gateway 10.0.0.138...
Da tipper jeg det løser seg ved å resette routeren, slik som foreslått ovenfor
har skrudd routern av og på, men kommer fremdeles opp at siden ikke kan vises. Har også prøvd og skru den av og på tidligere men fungerer ikke.
Hva kan da være galt?!
Kommer du på nett?
Hvis du går inn på cmd på nytt og skriver ping 10.0.0138, får du svar da?
Hvilken nettleser bruker du?
Har du prøvd den lille reset-knappen bakpå routeren? Merk at denne er såpass liten at du må bruke nål e.l
Når jeg skriver ping 10.0.0.138 får jeg opp:
Pinger 10.0.0.138 med 32 byte data:
Svar fra 10.0.0.138: byte=32 tid=1ms TTL=254
Svar fra 10.0.0.138: byte=32 tid<1ms TTL=254
Svar fra 10.0.0.138: byte=32 tid=1ms TTL=254
Svar fra 10.0.0.138: byte=32 tid<1ms TTL=254

Ping-statistikker for 10.0.0.138
Pakker: send = 4, mottatt = 4, tapt = 0 (0%tap),
Gjennomsnittlig tid for tur-retur i millisekunder:
Minimum = 0ms, maksimum = 1ms, gjennomsnittlig = 0ms

Jeg har prøvd i firefox, IE og opera.
Jeg skrudd routeren av og på ved å trykke på knappe som er 0,5 cm i diameter.
"Tom for megabytes"
AtXbYeA's Avatar
clear cache i IE, prøv igjen, med fullstendig url :

http://10.0.0.138
Sitat av AtXbYeA Vis innlegg
clear cache i IE, prøv igjen, med fullstendig url :

http://10.0.0.138
Vis hele sitatet...
med fullstendig URL kommer det

http://10.0.0.138/

"Dette webområdet kan ikke vises i Internet Explorer"

Sitat av thapope Vis innlegg
Kommer du på nett?
Hvis du går inn på cmd på nytt og skriver ping 10.0.0138, får du svar da?
Hvilken nettleser bruker du?
Har du prøvd den lille reset-knappen bakpå routeren? Merk at denne er såpass liten at du må bruke nål e.l
Vis hele sitatet...

Når jeg skriver ping 10.0.0.138 får jeg opp:
Pinger 10.0.0.138 med 32 byte data:
Svar fra 10.0.0.138: byte=32 tid=1ms TTL=254
Svar fra 10.0.0.138: byte=32 tid<1ms TTL=254
Svar fra 10.0.0.138: byte=32 tid=1ms TTL=254
Svar fra 10.0.0.138: byte=32 tid<1ms TTL=254

Ping-statistikker for 10.0.0.138
Pakker: send = 4, mottatt = 4, tapt = 0 (0%tap),
Gjennomsnittlig tid for tur-retur i millisekunder:
Minimum = 0ms, maksimum = 1ms, gjennomsnittlig = 0ms

Jeg har prøvd i firefox, IE og opera.
Jeg skrudd routeren av og på ved å trykke på knappe som er 0,5 cm i diameter.
Jeg er langt ifra noen ekspert.
Men sjekk om du kan logge inn via telnet, om du ikke allerede har prøvd
(cmd-->telnet-->o 10.0.0.138)
Sitat av Eliminator Vis innlegg
Jeg er langt ifra noen ekspert.
Men sjekk om du kan logge inn via telnet, om du ikke allerede har prøvd
(cmd-->telnet-->o 10.0.0.138)
Vis hele sitatet...
når jeg går cmd, skal jeg skrive telnet 10.0.0.138?
når jeg skriver telnet i cmd sier den:
telnet gjenkjennes ikke som en intern eller ekstern kommando,
kjørbart program eller satsvis fil.
Reset er ikke det samme som å skru router av og på. På baksiden finner du et reset-hull, trykk inn knappen der inne og hold den inne i minst 5-10 sekunder.

For framtiden anbefaler jeg deg å ikke knote med innstillinger du ikke kan å bruke.
jaha.
men når jeg reseter, hva vil skje det? vil det påvirke det trådløset netter osv?
Sitat av fjellreven Vis innlegg
jaha.
men når jeg reseter, hva vil skje det? vil det påvirke det trådløset netter osv?
Vis hele sitatet...
Alle innstillinger vil gå tilbake til slik som de var når du fikk router. Det vil si at de endringene du selv har gjort på det trådløse nettet må gjøres på nytt.
Sitat av fjellreven Vis innlegg
jaha.
men når jeg reseter, hva vil skje det? vil det påvirke det trådløset netter osv?
Vis hele sitatet...
Routeren vil bli resatt. Altså alle instillingene dine utove standar vil forsvinne, slik som passord osv.

Edit: To late....
"Lawful Neutral"
meitemark's Avatar
nFF Crew
Uhm, prøv først å dra ut strømledningen i 30 sekunder eller mer, det kan i mange tilfeller hjelpe mer enn å bare nappe strømledningen inn og ut.

Når det kommer til Zyxel sine routere, har jeg ikke mye kjennskap til hvordan de oppfører seg ved feil, men annet Zyxel nettverksutstyr jeg har hilst på har vært av en kvalitet jeg ikke engang vil vedkjenne meg å ha brukt penger på. Ganske dårlig altså.

Feilen du beskriver er derimot skremmende lik det jeg har sett på Speedtouch routere, altså det mølet Telenor tidligere delte ut til kundene sine. Veldig mange feil jeg har sett der har først begynt med at webgrensesnittet har tatt kvelden. Routeren i seg selv kan fint fungere i en mindre evighet, men den er døende, og det første som forsvinner eller blir ulidelig tregt er webserveren.

Eneste vettuge å gjøre forutsatt at resett eller 30 sec uten strøm ikke fikser det er å ta kontakt med Telenor og be om nytt utstyr.
"Tom for megabytes"
AtXbYeA's Avatar
Sitat av fjellreven Vis innlegg
når jeg går cmd, skal jeg skrive telnet 10.0.0.138?
når jeg skriver telnet i cmd sier den:
telnet gjenkjennes ikke som en intern eller ekstern kommando,
kjørbart program eller satsvis fil.
Vis hele sitatet...
Gratulerer, du kjører et moderne nok OS til at telnet faktisk har blitt fjernet, mao kjører du vista \ win7.

Putty hjelper deg gjerne med å bruke telnet og ssh forutsatt at du laster det ned fra www.putty.nl
Sitat av AtXbYeA Vis innlegg
Gratulerer, du kjører et moderne nok OS til at telnet faktisk har blitt fjernet, mao kjører du vista \ win7.

Putty hjelper deg gjerne med å bruke telnet og ssh forutsatt at du laster det ned fra www.putty.nl
Vis hele sitatet...
ja jeg kjører vista.
men putty, hvordan bruker jeg dette?
google sier meg ikke hvordan jeg kommer inn på routeren med putty..
▼ ... over et år senere ... ▼
i win7 så er telnet deaktivert, det er bare å aktivere det så funker det
Sitat av smygel Vis innlegg
i win7 så er telnet deaktivert, det er bare å aktivere det så funker det
Vis hele sitatet...
http://www.webtlk.com/2009/07/24/how...and-windows-7/
Moderer