Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  19 1221
jeg har litt problemer med å kople pcen min til tven for å se fil for eksempel. jeg kopler til med s-video, men bildet på tven blir svart-hvit!! hva i huleste er galt!!?!?!??? jeg har satt opp formatet riktig og alt (pal-b)
har du koblet den til en scart kontakt på tv'en? i såfall kan det være at tv'en ikke støtter s-video i scartinngangen. dette får du fikset ved å kjøpe en colorfix dings, koster 70 spenn ellerno.
Prøv å justèr med programmet TVTool
jeg har svideo inngang på tv-en også... så jeg bruker ikke scart.
tv'en din klarer kanskje ikke å forstå s-video signaler...
hadde samme problemet med en gammel tv jeg koblet til maskinen.
Brukte TVTool 6.5, og da funket det bra.

Ellers så kan du bare bruke en composite kabel. blir bittelitt dårligere bilde, men da funker det vaffal
du burde prøve med en slik colorfix dings, skal hvertfall ikke være noe i veien med tv'en din, da den har s-video inngang.
hmmm... takk! får prøve en sånn colorfix sak da... jeg kan ikke bruke det TVTool greiene heller... jag har ikke riktig skjermkort... men takk like vel
<offtopic>Kan jo nevne at jeg testet "TvTool" her om dagen... Fikk vel brukt det i ca 40 minutter så restarta pc'en seg, og skjermen min "døde". Kjipe greier, så nå sitter jeg med en gammel 15". Har iallefall lært at jeg ikke skal bruke tvtool mer. Holde rmeg heller til "Nvidia's Nview". </offtopic>
Ordenens Seglbevarer
Ond^Sofa's Avatar
Tvilsomt at det er TvTool som gjorde det, er vel heller du som satte skjermen din på en oppløsning/hz den ikke tålte..
Bruk composite da Jeg liker composite mye bedre enn s-video, og nesten alle enheter med s-video har composite også.
Nesten alle ja. Bør sjekkes først
compostie funka veldig bra! men det er jo satan så irriterende med den s-video greia!!!
TvTool var jo helt grei! men er det noen som har et serienummer til det?? man kan jo bruke det bare i 15 minutter i slengen,,,
Treff på Tvtool på #serialz

[21:39:55] [Bovine-1] Total 1 results in db1 containing tvtool
[21:39:55] [Bovine-1] tvtool TvTool v6.8: grab >> tsrh-tvtool68.zip << ---- TVTooL v6.5.2 name: #Serialz email: #serialz@phrozen-hell.com s/n: 5F1wt3YWXarfZQS ---- TvTool v6.5: Name: ^Iceman - Email: - serial: 2lqnefwITdR3JBY ----- TV Tool v6.0e Beta use Incl.Keygen >> eptvt6eb.zip << ---- TV Tool v6.0b.Beta use Incl.Keygen >> eptvt6bb.zip << Thanx EPS
▼ ... mange måneder senere ... ▼
Tom for megabytes
AtXbYeA's Avatar
Jeg tipper du kan skru på SVIDEO på tven din en eller annen plass, se i noen menyer, den var deactivated by default på den tven jeg testa sist på.

Kompositt er i grunn et mye mindre kvalitetsrikt bilde siden fargesignalet og bilde signalet blir sendt på samme leder, dog S-video sender signalet på hver sin leder (luminans og krominans hvis jeg ikke husker feil) så når bildet blir delt opp på denne måten styres fargene\lyset og bilde på en mer kontrollert måte.
husk å bruke PAL,ikke NTSC
ha s-video kabelen koblet til teven, sett teven på riktig kanal. restart maskinen og benytt en oppløsning på 800x600 60Mhz.

funker det nå?
ganske gamel tråd dette her...
jeg ga vel opp hele prosjektet og konkluderte med at jeg hadde for dårlig tv.
Bruker compostie nå og det fungerer bra.
Bra og enkel guide ang kobling pc til tv :
http://www.itpro.no/article.php?sid=...nested&order=0
Jeg hadde samme problemet.
Fannt fort ut løsningen da, sette kabelen skikkelig inni!
▼ ... over en uke senere ... ▼
Wannabe Ellusionist
totto's Avatar
trekker opp igjen jeg... Har to kabler, den gule som ser ut som phono kontakt og en annen rund en... (husker aldri forskjellen på composite og s-video) og begge gir meg svart-hvitt bilde på tven. Trenger evt forslag til programmer lignende tv-tool som støtter RealMagic Hollywood Plus kortet... Får bare svart-hvitt uansett hva jeg gjør.. any thoughts?