Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  4 5067
Noen som vet hvordan man går frem når man skal registrere et samboerskap? Prøvde å goolgle litt, men kvinneforumet(eller hva det nå heter), som var det mest relevante treffet, inneholdt bare rot fra enslige mødre.

Tenker da på:

* Stilles det noen krav?
* Er behandligstiden lang?
* Noen nyttige linker en plass med mer info?

Grunnen til at jeg trenger dette, er for å dra litt fordeler ved en skole.
Jeg tror ikke dere bare kan registrere dere som samboere (ring folkeregisteret og hør), jeg mener å huske at samboerskap blir registrert hos folkeregisteret når dere har hatt samme adresse i to år. Da er dere, hos folkeregisteret, registrerte samboere.

Jeg ville ha ringt NAV i den kommunen du bor i og hørt med de


EDIT:
Og skolen har vel absolutt ikke noe med om du er samboer eller ikke? MÅ de absolutt vite det kan dere jo bare skrive en samboerkontrakt (du finner standardkontrakter på nettet, husk vitner for at den skal være gyldig) og ta med og vise dem?

Synes det virka merkelig at du skal ha fordeler på en skole siden du er samboer...
Sist endret av Sanne87; 27. februar 2008 kl. 02:10.
Uhm.. Kristen internatskole? Hvor man får dele leilighet med en av motsatt kjønn dersom man er samboere, har barn sammen eller er gift?

Uansett så mener jeg å huske at du finner samboerkontrakt på altinn.
Sist endret av GothQueen; 27. februar 2008 kl. 18:50.
VOP
reklame's Avatar
Trådstarter
Sitat av GothQueen
Uhm.. Kristen internatskole? Hvor man får dele leilighet med en av motsatt kjønn dersom man er samboere, har barn sammen eller er gift?

Uansett så mener jeg å huske at du finner samboerkontrakt på altinn.
Vis hele sitatet...
Grunnen er simpel! Det er ganske mange måneder praksis på skolen, og jeg ønsker å være i praksis på hjemstedet mitt. De som er gift, får velge først, så kommer registrerte samboere, og til slutt, de som er singel.

Teit? Ja! Men det var visst skolens regler mht utplassering i praksis.
Aha... Som sagt, ta en tlf til nav/folkeregisteret og hør med dem Eller ring skolen, du er sikkert ikke den første som lurer