Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vært snill å vurder å slå på annonsevisning, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  7 722
Registrer deg for å skrive svar Trådrulett
Glisende Elghode
Gunnar Gul's Avatar
jan. 2008
252  69
Heisann!

Hadde et problem med at hver gang jeg prøvde å skru på PCen, så bare startet og stoppet den hele tiden til jeg holdt inne avknappen. Deretter startet PCen helt fint. Tenkte jeg skulle fikse dette problemet, så åpnet PCen for å resette CMOS og prøve med og uten diverse kompontenter.

Plutselig nå vil ikke PCen starte i det hele tatt. Viftene begynner å gå, deretter kommer det en slags metallisk klikkelyd fra PSU, som en bryter som slår seg av/på. Deretter slår den seg av igjen og prøver på nytt.

Har prøvd å koble ut absolutt alt av komponenter bortsett fra CPU og en minnebrikke. Har også prøvd en annen PSU og akkurat det samme skjer.

Kan jeg konkludere i at hovedkortet har tatt kvelden?
nov. 2011
Får du noe som helst lys eller lyd ifra hovedkortet?
Har du husket å sette tilbake alle delene ordentlig?

Regner med at hovedkortet er gåent da akkurat det samme skjedde meg rett før desember.
Gikk likegreit til innkjøp av ny prossesor og rambrikker i samme slengen.
Glisende Elghode
Gunnar Gul's Avatar
jan. 2008
252  69
Får lys fra hovedkortet ja, men det gir ingen lyd fra seg bortsett fra viftene som spinner.

Har ikke satt delene tilbake, ettersom jeg prøver å feilsøke.

Virker som det er hovedkortet ja. Får ta kontakt med komplett i morgen og ordne retur.
Glisende Elghode
Gunnar Gul's Avatar
jan. 2008
252  69
Noen som har noen tips til andre ting som kan være verdt å prøve?
Odd
bønnehue
Odd's Avatar
nov. 2010
284  69
Har du forsøkt med en annen power switch?
Glisende Elghode
Gunnar Gul's Avatar
jan. 2008
252  69
Har prøvd å bruke start knappen på hovedkortet, samme skjer.
OleBM's Avatar
juni 2015
130  10
Blir vel samme visa som alltid; ta ut alt av RAM, og prøv med kun én brikke i forskjellige slots. Ta også ut CPU,
og undersøk forsiktig om noen av pinsa er bøyd på hovedkortet. Ta ut grafikk-kortet hvis du har det, og kjør display
direkte ut fra hovedkort, og fjern alt av unødvendige harddisker, CD-rom lesere, osv. Ha kun harddisk med OS koblet til.
Hvis du har ett gammelt hovedkort, men med en nyere kompatibel CPU, så kan det være BIOS som strever med å boote
inn i OS. Da vil det forekomme en boot-loop som det kalles, og løses med å flashe BIOS til en nyere versjon.
Glisende Elghode
Gunnar Gul's Avatar
jan. 2008
252  69
Takk, men de tingene er allerede gjort. Har snakket med komplett, og de var enige det var noe med hovedkortet, så har fått ordnet retur.
Registrer deg for å skrive svar
Moderer