Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  7 484
Hei.

I dag fikk jeg PSUen min og GPUen.
Jeg satt inn psuen, skulle sette inn alle kabler, men så merket jeg fort at 4-PIN kabelen min var alt for kort, til å rekke bort til "PCU connectoren" som det sto på esken til psuen.

PCen ville altså ikke starte etter alt var koblet unntatt den.
Er noen som kan si en mening rundt dette.
Og hva jeg kan gjøre, og om det er grunnen for at pcen ikke starter.

Ty.

Mvh/ ++
Det er grunnen til at PCen ikke får signal iallefall.
Hvordan det er mulig klarer jeg ikke å fatte.
Hvilke PSU, hovedkort og kabinett har du?
Sitat av Restyle
Det er grunnen til at PCen ikke får signal iallefall.
Hvordan det er mulig klarer jeg ikke å fatte.
Hvilke PSU, hovedkort og kabinett har du?
Vis hele sitatet...
PSU: Chieftec CFT-750-14C 750W

HK: Intel DG31PR

Kabinett: Cooler Master Centurion 534

Og for sikkerhetens skyld GPU: XFX GeForce 9800GTX 675M 512MB GDDR3, PCI-Express 2.0, 2xDVI-I/HDCP
Hmm. For å være helt ærlig klarer jeg ikke fatte hvordan det er mulig at kabelen ikke er lang nok. Er det bare skjermkortet kabelen ikke er lang nok til?
Sitat av Restyle
Hmm. For å være helt ærlig klarer jeg ikke fatte hvordan det er mulig at kabelen ikke er lang nok. Er det bare skjermkortet kabelen ikke er lang nok til?
Vis hele sitatet...
Jeg fant et random bilde for å vise hvilket slot jeg mener.

http://bildr.no/view/231142

(Rød ring rundt)
Er det bare PCU connectoren kablen ikke rekker frem til? Rekker de andre frem til skjermkortet o.l.?

Edit:
Du kan droppe den forrige posten, ble helt feil, så jeg.
Sist endret av Restyle; 23. juli 2008 kl. 23:26.
Pcen starter ikke uten den plugget inn. Det du kan prQve er aa dra kablene litt ut av psuen.
Jeg fikk forresten nettop ny psu, og da maatte jeg dele opp en 8-pin-kabel for aa faa den i gang
jeg fant feilen.

Jeg har 2 8-pins.
fra den ene er mye kortere og den andre er lang. jeg bytter dem.
Min feil.
Takk for alle tips og tid på å svare.
Dette har plaget meg i hele dag.
Men nå er jeg super glad og klar for en natt med gaming og litt koding på enden:P

KP for you both.

mvh ++