Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  2 787
Hei, jeg har noen problemer med internett tilkobilingen på min PC.
Til høyre på oppgavelinjen vises nettverksikonet med et rødt kryss på. Når jeg klikke på den får jeg opp Ethernet No Internet, om jeg klikke på Network & Internet settings står det Not connected, om jeg så går til Change adapter options får jeg opp at Ethernet er enabled og Wi-Fi er enabled med full styrke

Kjører W10 og trådløskortet er Asus PCE-AC88 (driver er oppdatert)

Tok bilder av skjermen om jeg forklarte meg dårlig over:

https://www.dropbox.com/s/ctnebdr178..._9263.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/op7mg170bx..._9264.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/36wjfnoekm..._9265.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/0jqaajn3w3..._9266.jpg?dl=0
Sist endret av Dingandu; 4. januar 2019 kl. 21:07. Grunn: Utfordringer med å sette inn flere bilder
Den får ikke koblet til noe nett gjennom kabelen, så sjekk at den er koblet i ordentlig I begge ender og prøv med en annen kabel.

Skjedde det plutselig? Hva gjorde du før det skjedde?

Har du prøvd å slå pc og/eller router av og på?
Trådstarter
2 0
Sitat av EpicSnusBox Vis innlegg
Den får ikke koblet til noe nett gjennom kabelen, så sjekk at den er koblet i ordentlig I begge ender og prøv med en annen kabel.

Skjedde det plutselig? Hva gjorde du før det skjedde?

Har du prøvd å slå pc og/eller router av og på?
Vis hele sitatet...
Ja jeg har det, ethernet kabelen funket på en annen pc jeg prøvde, Mn jeg har nettopp installert ny ram og jeg "joret" meg før jeg satt inn brikkene. Den funket fint etter d, Mn d var noen feil med PCen etterpå, den fortalte meg at det va en feil med oppstart etter den hadde "posta". Jeg prøvde å fikse d Mn jeg viste ikke helt hva jeg skulle gjøre, jeg endre ikke noe i BIOS, jeg ventet til neste dag for å se nøyere på d Mn da var d ikke noe feil ved oppstart, det var først da jeg fikk problemer med internett