Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  2 162
Hei
Jeg har en Asus PC (Asus VivoMini UN65U). Den er tilkoblet Samsung UH65 8005 TV. (Bruker kun den som skjerm).
Opplever stadig at bildet går i "snø" når PC er tilkoblet. Det skjer når jeg beveger musepekeren/ klikker. Bildet blir ok umiddelbart når jeg går feks innom TV-tuneren og tilbake til PC.
Har nylig byttet til helt ny HDMI-kabel (4k), men problemet forsvant ikke med det. PC er tilkoblet HDMI inngang 2. Har også prøvd HDMI 1,3 og 4 uten noen endring. Har også stilt oppløsingen ut fra PC til 1080P uten noen bedring.

Noen forslag til løsning?
Carrots for Fun!
darkslayer322's Avatar
Har du mulighet å teste på en annen skjerm som også kjører HDMI 2.0a? Hvis du opplever samme feil da er det maskinen som forårsaker problemet.

Anbefaler også hvis det ikke er gjort å legge inn nyeste BIOS, grafikkdriver o.l.

Legger ved lenker til nyeste drivere for din maskin, 64BIT

BIOS: https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/D...-ASUS-0614.zip
GFX: https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/m...0.100.6291.zip
IntelME: https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/m....12.0.2021.zip
sett opp til 60p hertz
den står sikkert på 29