Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak.no
X
LOGG INN
... eller du kan registrere deg nå
Dette nettstedet er avhengig av annonseinntekter for å holde driften og videre utvikling igang. Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet.
  161 14408
Anonym bruker
"Vettskremt Brasme"
Generert avatar for denne anonyme brukeren
Er 24 år gammel og vil begynne min første kur med Test-E 250x2 i uka og tenker å kjøre Nolvadex som PCT. Bør jeg bruke Arimidex under kuren?
Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
Er 24 år gammel og vil begynne min første kur med Test-E 250x2 i uka og tenker å kjøre Nolvadex som PCT. Bør jeg bruke Arimidex under kuren?
Vis hele sitatet...
Om du ikke vil ha ekstreme mengder dame-hormoner(østrogen) også kjent som mensen(ofte kalt roidrage), i tillegg til å risikere å få pupper, ja uten tvil.
Er 26 år gammel å har alle de typiske symptomene på lav test, lite energi, lav sexlyst, dårlig fremgang med trening selvom jeg trener bra å spiser riktig, røyker ikke, drikker ikke tar heller ikke narkotika

Har sjekket test nivåene flere ganger å fikk tilogmed i 2018 testogel men fastlegen min sluttet brått etter 1 måned da nivåene ble for høye

Total test er 18
Fri test er 3,3
SHBG alltid mellom 50-59


Har ikke fått noe behandling i senere tid selvom jeg har tatt dette opp med fastlege og gått til flere endokrionologer i norge, nå står jeg ved et veiskille, kjøre egen behandling eller bare drite i det å godta at det mest sannsynelig ikke er noe hjelp å få i norge før om minst 10 år


Noen som har noen råd å komme med?
Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
Er 24 år gammel og vil begynne min første kur med Test-E 250x2 i uka og tenker å kjøre Nolvadex som PCT. Bør jeg bruke Arimidex under kuren?
Vis hele sitatet...
Ville kjørt 0.25-0.5 mg tre ganger i uka. Vær obs på at Arimidex er sterke saker, så vær forsiktig med å overdrive. Hvor lang er kuren? Er den lengre enn 12 uker, legg til HCG de siste ukene. Du kan også kjøre Clomid etter kuren om du føler at Arimidex ikke er potent nok.
Sist endret av Stilgar; 3 dager siden kl. 14:32.
Sitat av Hoan19 Vis innlegg
Er 26 år gammel å har alle de typiske symptomene på lav test, lite energi, lav sexlyst, dårlig fremgang med trening selvom jeg trener bra å spiser riktig, røyker ikke, drikker ikke tar heller ikke narkotika

Har sjekket test nivåene flere ganger å fikk tilogmed i 2018 testogel men fastlegen min sluttet brått etter 1 måned da nivåene ble for høye

Total test er 18
Fri test er 3,3
SHBG alltid mellom 50-59


Har ikke fått noe behandling i senere tid selvom jeg har tatt dette opp med fastlege og gått til flere endokrionologer i norge, nå står jeg ved et veiskille, kjøre egen behandling eller bare drite i det å godta at det mest sannsynelig ikke er noe hjelp å få i norge før om minst 10 år


Noen som har noen råd å komme med?
Vis hele sitatet...

Hormoner er komplekse greier, det er spesielt vanskelig å si noe mer når man ikke kan se alle verdiene på blodprøven din. Fikk du vite østrogen nivåene dine f.eks? De har også stor betydning her. Generelt så er problemet med høyt nivå av SHBG at mer av testoen binder seg til SHBG og får dermed ingen biologisk virkning i kroppen. Du har høye nivåer SHBG, men er innenfor normalen, man ser ofte sammenheng her med lav fri testo, til sammenligning så er normal verdier fri testo 2,3 - 9,9. Du er også der innenfor normalen, men jeg vil si de er lave nok til at du vil kunne få symptomene du opplever.
Sist endret av OnkelJubalon; 3 dager siden kl. 15:59.
Er dette ekte vare?

https://imgur.com/chgM1b4

https://imgur.com/BV6xPaC
Sist endret av Hoan19; 1 dag siden kl. 04:09. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.
doktor
DrPerception's Avatar
Trådstarter
Sitat av Hoan19 Vis innlegg
Vis hele sitatet...
Ekte som i human grade 3. grads GMP godkjent og kan selges på apotek?

Nei. Står på den at de er pharma grade. Det stemmer ikke.

Funker dem og hvor bra?

Vet ikke
Sist endret av Dodecha; 1 dag siden kl. 16:35. Grunn: Fikset dobbelinnlegg
Sitat av OnkelJubalon Vis innlegg
Hormoner er komplekse greier, det er spesielt vanskelig å si noe mer når man ikke kan se alle verdiene på blodprøven din. Fikk du vite østrogen nivåene dine f.eks? De har også stor betydning her. Generelt så er problemet med høyt nivå av SHBG at mer av testoen binder seg til SHBG og får dermed ingen biologisk virkning i kroppen. Du har høye nivåer SHBG, men er innenfor normalen, man ser ofte sammenheng her med lav fri testo, til sammenligning så er normal verdier fri testo 2,3 - 9,9. Du er også der innenfor normalen, men jeg vil si de er lave nok til at du vil kunne få symptomene du opplever.
Vis hele sitatet...

S-CK 740 * <400 (Denne virker veldig høy men legen sa ingenting)

S-TSH 4,2 * 0,20 - 4,0

S-FSH 3* 1 - 12

S-LH 3 6* 1 - 10

B-Hemoglobin 15,1 13,4 - 17,0

B-Hematokrit 0,46 0,40 - 0,50

S-ALAT 57 <70

S-Albumin 44 36 - 48

S-Vitamin D 86 50 - 150

SA 0,25 0 - 2,5

S-FSH 5 1 - 12

S-Kreatinin 61 60 - 105

S-LH 6 1 - 10

S-Østradiol-17beta 0,12 0,00 - 0,17

S-Prolaktin 208 <700

S-Testosteron 19 8 - 35

S-Testosteron fritt 3,3 2.3-9,9

S-SHBG 59 8 - 60

Sitat av DrPerception Vis innlegg
Ekte som i human grade 3. grads GMP godkjent og kan selges på apotek?

Nei. Står på den at de er pharma grade. Det stemmer ikke.

Funker dem og hvor bra?

Vet ikke
Vis hele sitatet...


Problemet er jo at om jeg skal gå på dette low dose(self trt) resten av livet så er det jo jævla skummelt at alt skal være underground, er vel nærmest garantert at noe går galt etter noen år med ukentlige injections av dette greiene
Sist endret av Hoan19; 1 dag siden kl. 00:41. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.
doktor
DrPerception's Avatar
Trådstarter
Sitat av Hoan19 Vis innlegg
S-CK 740 * <400 (Denne virker veldig høy men legen sa ingenting)

S-TSH 4,2 * 0,20 - 4,0

S-FSH 3* 1 - 12

S-LH 3 6* 1 - 10

B-Hemoglobin 15,1 13,4 - 17,0

B-Hematokrit 0,46 0,40 - 0,50

S-ALAT 57 <70

S-Albumin 44 36 - 48

S-Vitamin D 86 50 - 150

SA 0,25 0 - 2,5

S-FSH 5 1 - 12

S-Kreatinin 61 60 - 105

S-LH 6 1 - 10

S-Østradiol-17beta 0,12 0,00 - 0,17

S-Prolaktin 208 <700

S-Testosteron 19 8 - 35

S-Testosteron fritt 3,3 2.3-9,9

S-SHBG 59 8 - 60





Problemet er jo at om jeg skal gå på dette low dose(self trt) resten av livet så er det jo jævla skummelt at alt skal være underground, er vel nærmest garantert at noe går galt etter noen år med ukentlige injections av dette greiene
Vis hele sitatet...
Ja det er noe drit. Finnes såklart apotekvarer å få kjøpt av ulike dealere, men oftere stivere i pris, ei heller noen garanti på at det er ekte.

Det som derimot er litt fint med oljer og grunnen til at underground fungerer er at blandingen benzyl alcohol og benzionate riktig gjort faktisk tar seg av bakterievekst, sopp etc.. ganske så bra.

Det jeg personlig er mest beskymret for med UG over tid er mulig oppbygging av tungmetaller i kroppen.

En del av de store produsentene har blitt testet hos uavhengige labs slik at man allefall har litt innblikk i partiene som har blitt testet. Ville holdt meg til en eller noen få merker med godt rykte og gode resultater så fulgt med på batchnummer.

Blodprøven din er derimot ikke så ille bortsatt fra litt høy shgb som påvirker fri testosteron. Dette ser vi økende trend av i hele europa og forskning har enda ikke funnet svar på hva det kommer av.
Positive med det er at det er en bra tilstand for å beholde håret lengst mulig. Shbg har høyere binding til dht enn testosteron.
Sitat av Hoan19 Vis innlegg
S-CK 740 * <400 (Denne virker veldig høy men legen sa ingenting)

S-TSH 4,2 * 0,20 - 4,0

S-FSH 3* 1 - 12

S-LH 3 6* 1 - 10

B-Hemoglobin 15,1 13,4 - 17,0

B-Hematokrit 0,46 0,40 - 0,50

S-ALAT 57 <70

S-Albumin 44 36 - 48

S-Vitamin D 86 50 - 150

SA 0,25 0 - 2,5

S-FSH 5 1 - 12

S-Kreatinin 61 60 - 105

S-LH 6 1 - 10

S-Østradiol-17beta 0,12 0,00 - 0,17

S-Prolaktin 208 <700

S-Testosteron 19 8 - 35

S-Testosteron fritt 3,3 2.3-9,9

S-SHBG 59 8 - 60





Problemet er jo at om jeg skal gå på dette low dose(self trt) resten av livet så er det jo jævla skummelt at alt skal være underground, er vel nærmest garantert at noe går galt etter noen år med ukentlige injections av dette greiene
Vis hele sitatet...
Du fikk altså testogel av legen, men fikk ikke fortsette med det pga verdiene ble for høye, riktig? Hvor lenge gikk du på testogel? Snakket legen noen gang om Nebido?(Testosteron Undekanoat) Nebido settes IM ca hver 12 uke, mulig dette kan være en bedre løsning for deg. Du kan jo evt snakke med legen om det. Skal man kjøre TRT resten av livet ville jeg personlig ikke ha kjørt noe annet en human grade testosteron.
Sitat av OnkelJubalon Vis innlegg
Du fikk altså testogel av legen, men fikk ikke fortsette med det pga verdiene ble for høye, riktig? Hvor lenge gikk du på testogel? Snakket legen noen gang om Nebido?(Testosteron Undekanoat) Nebido settes IM ca hver 12 uke, mulig dette kan være en bedre løsning for deg. Du kan jo evt snakke med legen om det. Skal man kjøre TRT resten av livet ville jeg personlig ikke ha kjørt noe annet en human grade testosteron.
Vis hele sitatet...

Ok så jeg skal prøve å holde det så kort som mulig

Men ihvertfall, i mars 2018 så bestemte jeg meg for å ta en blodprøve å se hva testo verdiene lå på, jeg kunne lite om emnet på tiden jeg visste bare at jeg var 23år gammel å følte meg mer som en på 60

Fastlegen jeg hadde på tiden var vikar og sa selv at hun kunne veldig lite om emnet, men hun godtok å ta blodprøver

Svaret jeg fikk senere var:

Blodprøvene er fine, Testosteron ligger ved nederste grensen

På denne prøven var total test 15, SHBG 45, fri test 3,3


Jeg kom til neste time å vi ble enige om å sette igang med testogel, uten at hun egentlig ga meg noe dosering eller den slags, så jeg tok den vanlige doseringen det sto på pakken.

Jeg fortsatte behandlingen fra mars-april, når jeg gikk tom for resept å prøvde å bestille ny fikk jeg denne meldingen fra fastlege:

Hei! Jeg synes ikke at du fyller kriteriene for pasienter som behøver testosteron behandling, denne meningen bekrefer med stor sannsynlighet dine blodverdier som er altfor høye

Blodprøvene målte: Total test 41 Fri test 10.8


Hun avslutter meldingen med: For høye test verdier kan føre til hjerte kar sykdommer, derfor ønsker jeg at du slutter med testosteron, beklager. Men du har allerede hatt ett riktig nivå allerede før oppstart med testosteron.(Noe som jeg synes var merkelig fordi hun skrev svart på hvitt att nivåene lå helt i nederste grense for en gutt på min alder på første blodprøve)




Jeg svarte henne med at jeg trodde blodprøvene vi tok nå var for å se om verdiene var for høye og eventuelt justere doseringen?


Men til ingen hjelp, hun kuttet behandlingen tvert å jeg gikk fra å ENDELIG føle meg bra til å føle meg enda verre en før jeg starta på behandlingen.. Alt jeg satt igjen med var litt mer viker og enda lavere test i kroppen

Etter denne tiden har jeg vært hos tre endokrionologer(noen av de visste ikke engang forskjellen på totalt test og fri test), og snakket med fastlege(Som selv sa at han og de fleste leger kan lite om dette i norge), alle sammen mener at jeg ikke er kvalifisert for behandling uansett hva slags symptomer jeg har.

All denne frustrasjonen har ledet meg hit hvor jeg vurderer egenmedisinering.. Alt jeg ønsker er å føle meg som en frisk 26 åring som trener å er sunn, lysten på damer forsvinner, ingen morgenereksjoner og veldig cloudymind til tider, depresjoner som kommer og går, og ikke minst angst


Jeg skriver mye nå men det er fordi jeg har mye på hjertet å jeg føler at jeg ikke komer noen vei med dette i Norge dessverre..

Om det er noen som kunne gitt meg noen gode råd/eventuelt følgt meg litt på veien så hadde jeg satt uendelig stor pris på det
Sist endret av Hoan19; 14 timer siden kl. 13:34. Grunn: Automatisk sammenslåing med etterfølgende innlegg.
Sitat av Anonym bruker Vis innlegg
Er 24 år gammel og vil begynne min første kur med Test-E 250x2 i uka og tenker å kjøre Nolvadex som PCT. Bør jeg bruke Arimidex under kuren?
Vis hele sitatet...
Dette er veldig inviduelt. Det er ikke sikkert at du trenger det, men ha det i reserve iallefall. Noen har østrogenangst så de kjører mye mer enn nødvendig, mem dette er en prøv- og feil konsept.